Dommeren gir Miles Robinson (Atlanta United FC) et gult kort.
    Robbie Robinson
    Robbie Robinson (Inter Miami CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Ezequiel Barco
    Sjanse i Fort Lauderdale! Ezequiel Barco (Atlanta United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    27'
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 1 - 0 Atlanta United FC
    Mål: Lewis Morgan
    Målgivende: Rodolfo Pizarro
    Lewis Morgan setter ballen i nettet og Inter Miami CF leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Rodolfo Pizarro.
    28'
    28'
    Mål for Atlanta United FC!
    Inter Miami 1 - 1 Atlanta United FC
    Mål: Eric Remedi
    Eric Remedi scorer og utligningen er et faktum på Inter Miami CF Stadium. 1-1.
    33'
    35'
    Inter Miami 2 - 1 Atlanta United FC
    Målgivende: Benjamin Sweat
    I Fort Lauderdale tar Inter Miami CF ledelsen 2-1 etter et mål av Lewis Morgan. Ben Sweat sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Gult kort til Inter Miami
    Jorge Figal
    Nicolas Figal (Inter Miami CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Leandro Gonzalez Pirez
    Dommer Robert Sibiga viser Leandro Gonzalez Pirez (Inter Miami CF) det gule kortet.
    45'+5
    Lewis Morgan
    Inter Miami CF avanserer forover i Fort Lauderdale. Lewis Morgan avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Dylan Nealis
    Ut: Jorge Figal
    Inter Miami CF gjør sitt andre bytte. Nicolas Figal erstattes av Dylan Nealis.
    46'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    48'
    48'
    51'
    51'
    Sjanse! Inter Miami CF avanserer forover, men Lewis Morgan avslutter utenfor.
    52'
    Erick Torres
    Målsjanse til Atlanta United FC! Erick Torres treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    Inn: Blaise Matuidi
    Ut: Jay Chapman
    Diego Alonso gjør dagens første bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Jay Chapman og setter inn Blaise Matuidi.
    60'
    Inn: Juan Agudelo
    Ut: Brek Shea
    Inter Miami CF bytter ut Brek Shea med Juan Agudelo. Dette er det tredje byttet som Diego Alonso gjør i dagens kamp.
    60'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Matheus Rossetto
    Ut: Jurgen Damm
    Stephen Glass (Atlanta United FC) gjør sitt første bytte for dagen. Matheus Rossetto erstatter Jurgen Damm.
    63'
    65'
    Inn: Julian Carranza
    Ut: Robbie Robinson
    Inter Miami CF bytter ut Robbie Robinson med Julian Carranza.
    68'
    68'
    Atlanta United FC angriper i Fort Lauderdale. Ezequiel Barco fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    69'
    73'
    Inn: Adam Jahn
    Ut: Jon Gallagher
    Bytte for Atlanta United FC. Adam Jahn kommer inn for Jon Gallagher på Inter Miami CF Stadium.
    75'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Inter Miami CF.
    75'
    Dylan Nealis
    Dylan Nealis (Inter Miami CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Inn: Wil Trapp
    Ut: Lewis Morgan
    Inter Miami CF bytter ut Lewis Morgan med Wil Trapp. Dette er det femte byttet som Diego Alonso gjør i dagens kamp.
    75'
    Emerson Hyndman (Atlanta United FC) avanserer forover på Inter Miami CF Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.