I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Målsjanse! Taxiarchis Fountas (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    10'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Ryan Sailor
    Ut: Nicolas Stefanelli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer Ryan Sailor, mens Nicolas Stefanelli tar plass på benken.
    10'
    Frispark til DC United på halvdelen til Inter Miami CF.
    12'
    12'
    Gult kort til Inter Miami
    Corentin Jean
    Corentin Jean (Inter Miami CF) får et gult kort av dommer Marcos De Oliveira.
    12'
    Gult kort til DC United
    Pedro Santos
    Dommer Marcos De Oliveira viser Pedro Santos (DC United) det gule kortet.
    12'
    DC United får tildelt et hjørnespark
    Chris Durkin
    Chris Durkin (DC United) slår en corner fra høyre side på Inter Miami CF Stadium.
    15'
    16'
    16'
    Chris Durkin (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Inter Miami CF Stadium.
    20'
    22'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Taxiarchis Fountas (DC United) kommer seg fri på Inter Miami CF Stadium, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Frispark Inter Miami CF.
    36'
    Benjamin Cremaschi
    I Fort Lauderdale slår Benjamin Cremaschi en corner fra høyre.
    38'
    40'
    40'
    41'
    42'
    I Fort Lauderdale slår Corentin Jean en corner fra venstre.
    43'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Skudd på mål, DC United
    Christian Benteke
    Sjanse til DC United! Christian Benteke er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    45'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Christian Benteke (DC United) pådrar seg et gult kort.
    45'+2
    Skade: Inter Miami
    45'+2
    Tilbake fra skade: Inter Miami
    45'+4
    45'+5
    Inter Miami CF angriper i Fort Lauderdale, men blir avblåst for offside.
    45'+6
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Pedro Santos avslutter utenfor.
    45'+7
    Inn: Leonardo Campana
    Ut: Josef Martinez
    Inter Miami CF gjør sitt andre bytte. Josef Martinez erstattes av Leonardo Campana.
    46'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Cristian Dajome
    Ut: Derrick Williams
    Bytte for DC United. Cristian Dajome kommer inn for Derrick Williams på Inter Miami CF Stadium.
    46'
    46'
    48'
    49'
    Inn: Ian Fray
    Ut: Dixon Jair Arroyo Espinoza
    Javier Morales gjør dagens tredje bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Dixon Jair Arroyo Espinoza og setter inn Ian Fray.
    50'
    52'
    Inn: Robert Taylor
    Ut: Corentin Jean
    Javier Morales (Inter Miami CF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Robert Taylor erstatter Corentin Jean.
    55'
    Inn: Christopher McVey
    Ut: Ryan Sailor
    Inter Miami CF bytter ut Ryan Sailor med Christopher McVey. Dette er det femte byttet som Javier Morales gjør i dagens kamp.
    55'
    Taxiarchis Fountas (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Andy Najar
    Andy Najar (DC United) kommer til en målsjanse på Inter Miami CF Stadium, men klarer ikke å score.
    57'
    58'
    63'
    68'
    Inn: Theodore Ku-DiPietro
    Ut: Pedro Santos
    DC United bytter ut Pedro Santos med Theodore Ku-DiPietro. Dette er det andre byttet som Wayne Rooney gjør i dagens kamp.
    69'
    Dommer Marcos De Oliveira ser at linjemannen løfter flagget, og DC Uniteds Christian Benteke blåses av for offside.
    70'
    71'
    Ian Fray
    Dommer Marcos De Oliveira gir Ian Fray (Inter Miami CF) et gult kort.
    71'
    72'
    72'
    Mateusz Klich
    Marcos De Oliveira tildeler DC United en corner. Mateusz Klich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Mål for DC United!
    Inter Miami 0 - 1 DC United
    Mål: Donovan Pines
    Mål! Donovan Pines gir DC United ledelsen 0-1 i Fort Lauderdale.
    76'
    76'
    79'
    Benjamin Cremaschi (Inter Miami CF) slår en corner fra venstre side på Inter Miami CF Stadium.
    79'
    Leonardo Campana
    Leonardo Campana (Inter Miami CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Inn: Jacob Greene
    Ut: Taxiarchis Fountas
    Bytte for DC United. Jacob Greene kommer inn for Taxiarchis Fountas på Inter Miami CF Stadium.
    81'
    83'
    Christian Benteke (DC United) vinkes av for offside i Fort Lauderdale.
    83'
    Theodore Ku-DiPietro
    Theodore Ku-DiPietro (DC United) kommer til en målsjanse på Inter Miami CF Stadium, men klarer ikke å score.
    84'
    86'
    88'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    88'
    DeAndre Yedlin
    Dommeren gir DeAndre Yedlin (Inter Miami CF) et gult kort.
    89'
    Inter Miami 0 - 2 DC United
    Mål: Christian Benteke
    Målgivende: Victor Palsson
    Mål! DC United øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Christian Benteke på Inter Miami CF Stadium. Victor Palsson var nest sist på ballen.
    90'
    90'
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 1 - 2 DC United
    Mål: Ian Fray
    Målgivende: Robert Taylor
    Mål! Ian Fray reduserer til 1-2 på Inter Miami CF Stadium i Fort Lauderdale. Robert Taylor sto for den målgivende pasningen.