New York City FC slipper å klare seg uten Talles Magno som kommer tilbake på banen i Fort Lauderdale.
    Tomas Agustin Aviles (Inter Miami CF) får et gult kort av dommer Victor Rivas.
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Hjørnespark til Inter Miami
    44'
    45'
    Facundo Farias (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Inter Miami CF Stadium.
    45'+2
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Richard Ledezma
    Ut: Talles Magno
    Talles Magno (New York City FC) erstattes av Richard Ledezma.
    46'
    I Fort Lauderdale slår Facundo Farias en corner fra venstre.
    48'
    Skudd utenfor mål, Inter Miami
    48'
    49'
    Noah Allen
    Målsjanse! Noah Allen (Inter Miami CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    51'
    Skudd på mål, New York City FC
    52'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Gult kort til New York City FC
    Richard Ledezma
    Dommer Victor Rivas viser Richard Ledezma (New York City FC) det gule kortet.
    52'
    Det blir farlig! Frispark for Inter Miami CF er nær straffområde.
    52'
    53'
    55'
    Hjørnespark til New York City FC
    57'
    Facundo Farias
    Dommer Victor Rivas gir Facundo Farias (Inter Miami CF) et gult kort.
    62'
    Kan New York City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    63'
    63'
    66'
    Sergey Krivtsov
    Sergey Krivtsov (Inter Miami CF) får et gult kort av dommer Victor Rivas.
    69'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Inter Miami CF.
    69'
    Dixon Jair Arroyo Espinoza
    Dixon Jair Arroyo Espinoza (Inter Miami CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Inter Miami CF Stadium.
    70'
    71'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Fort Lauderdale fordi Andres Perea får behandling for en skade på banen.
    71'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    72'
    Ikke rødt kort likevel
    73'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Josef Martinez
    Ut: Leonardo Campana
    Bytte for Inter Miami CF. Josef Martinez kommer inn for Leonardo Campana på Inter Miami CF Stadium.
    73'
    Inn: Jean Mota
    Ut: Dixon Jair Arroyo Espinoza
    Inter Miami CF bytter ut Dixon Jair Arroyo Espinoza med Jean Mota.
    73'
    Inn: Keaton Parks
    Ut: Monsef Bakrar
    New York City FC gjør sitt andre bytte. Monsef Bakrar erstattes av Keaton Parks.
    73'
    Andres Perea er tilbake på banen igjen.
    74'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    75'
    76'
    Mål for New York City FC!
    Inter Miami 0 - 1 New York City FC
    Mål: Santiago Rodriguez
    Målgivende: Tayvon Gray
    Mål! New York City FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Santiago Rodriguez på Inter Miami CF Stadium. Flott spill fra Tayvon Gray før målet.
    77'
    79'
    Victor Rivas tildeler Inter Miami CF en corner. Facundo Farias sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Andres Jasson
    Andres Jasson (New York City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    81'
    Jean Mota
    Jean Mota (Inter Miami CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Robert Taylor
    Ut: Sergey Krivtsov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer Robert Taylor, mens Sergey Krivtsov tar plass på benken.
    82'
    83'
    New York City FC angriper, men Victor Rivas blåser for offside.
    84'
    Inn: Matias Pellegrini
    Ut: Santiago Rodriguez
    New York City FC bytter ut Santiago Rodriguez med Matias Pellegrini. Dette er det tredje byttet som Nick Cushing gjør i dagens kamp.
    88'
    New York City FC angriper i Fort Lauderdale, men blir avblåst for offside.
    89'
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Robert Taylor (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Inter Miami CF Stadium.
    90'+5
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 1 - 1 New York City FC
    Mål: Tomas Agustin Aviles
    Målgivende: Robert Taylor
    Tomas Agustin Aviles (Inter Miami CF) header ballen i mål og utligner til 1-1. Robert Taylor var nest sist på ballen.