NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    NY Red Bulls fosser fremover, men Tori Penso blåser for offside på Inter Miami CF Stadium.
    Tori Penso signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark NY Red Bulls.
    7'
    Frankie Amaya
    NY Red Bulls fosser forover og Frankie Amaya fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Tori Penso tildeler NY Red Bulls en corner. John Tolkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Emil Forsberg
    Målsjanse til NY Red Bulls! Emil Forsberg treffer mål, men keeper redder.
    9'
    9'
    Emil Forsberg (NY Red Bulls) kommer seg fri på Inter Miami CF Stadium, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Marcelo Weigandt
    Marcelo Weigandt (Inter Miami CF) kommer til en målsjanse på Inter Miami CF Stadium, men klarer ikke å score.
    19'
    Lionel Messi (Inter Miami CF) løfter inn en corner fra høyre på Inter Miami CF Stadium.
    24'
    Luis Suarez
    Sjanse i Fort Lauderdale! Luis Suarez (Inter Miami CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    25'
    Gult kort til NY Red Bulls
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    Mål for NY Red Bulls!
    Inter Miami 0 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Dante Vanzeir
    Målgivende: Wikelman Carmona
    Dante Vanzeir dundrer ballen i mål og NY Red Bulls tar ledelsen 0-1 på Inter Miami CF Stadium. Wikelman Carmona var nest sist på ballen.
    30'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Tori Penso signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    34'
    36'
    Frispark til Inter Miami CF på halvdelen til NY Red Bulls.
    38'
    Frispark Inter Miami CF.
    38'
    Kyle Duncan
    Kyle Duncan (NY Red Bulls) mottar sitt første gule kort for dagen på Inter Miami CF Stadium.
    38'
    39'
    Wikelman Carmona
    Wikelman Carmona (NY Red Bulls) får et gult kort av dommer Tori Penso.
    39'
    Julian Gressel
    Julian Gressel (Inter Miami CF) kommer till avslut men nickar utanför.
    40'
    Lionel Messi (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Inter Miami CF Stadium.
    41'
    I Fort Lauderdale slår Emil Forsberg en corner fra venstre.
    43'
    I Fort Lauderdale slår Lionel Messi en corner fra venstre.
    44'
    Tomas Agustin Aviles
    Inter Miami CF angriper på Inter Miami CF Stadium. Tomas Agustin Aviles header utenfor.
    44'
    I Fort Lauderdale har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Matias Rojas
    Ut: David Ruiz
    Gerardo Daniel Martino (Inter Miami CF) gjør sitt første bytte for dagen. Matias Rojas erstatter David Ruiz.
    46'
    Tori Penso tildeler NY Red Bulls en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Mål for Inter Miami!
    Inter Miami 1 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Matias Rojas
    Målgivende: Lionel Messi
    Matias Rojas scorer og utligningen er et faktum på Inter Miami CF Stadium. 1-1. Lionel Messi sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Inter Miami 2 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Lionel Messi
    Målgivende: Luis Suarez
    I Fort Lauderdale tar Inter Miami CF ledelsen 2-1 etter et mål av Lionel Messi. Det er en fin assist fra Luis Suarez.
    50'
    54'
    Det blir farlig! Frispark for NY Red Bulls er nær straffområde.
    54'
    NY Red Bulls angriper i Fort Lauderdale. Wikelman Carmona fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    57'
    Gult kort til Inter Miami
    Tomas Agustin Aviles (Inter Miami CF) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    NY Red Bulls angriper. Emil Forsberg får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Julian Gressel (Inter Miami CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Inter Miami 3 - 1 NY Red Bulls
    Mål! Matias Rojas øker ledelsen til 3-1. Flott spill fra Lionel Messi før målet.
    62'
    Kyle Duncan
    Sjanse til NY Red Bulls! Kyle Duncan er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    Lewis Morgan
    NY Red Bulls avanserer forover i Fort Lauderdale. Lewis Morgan avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Inn: Yannick Bright
    Ut: Julian Gressel
    Bytte for Inter Miami CF. Yannick Bright kommer inn for Julian Gressel på Inter Miami CF Stadium.
    66'
    Inn: Benjamin Cremaschi
    Ut: Robert Taylor
    Inter Miami CF bytter ut Robert Taylor med Benjamin Cremaschi. Dette er det tredje byttet som Gerardo Daniel Martino gjør i dagens kamp.
    66'
    Inter Miami 4 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Luis Suarez
    Mål! Inter Miami CF øker ledelsen til 4-1 etter en scoring av Luis Suarez på Inter Miami CF Stadium. Det er en fin assist fra Lionel Messi.
    68'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Elias Manoel
    Ut: Frankie Amaya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Elias Manoel, mens Frankie Amaya tar plass på benken.
    70'
    En av Inter Miami CFs spillere blir avblåst for offside.
    71'
    74'
    Inter Miami 5 - 1 NY Red Bulls
    Luis Suarez øker Inter Miami CFs ledelse til 5-1! Lionel Messi sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Emil Forsberg (NY Red Bulls) kommer til en målsjanse på Inter Miami CF Stadium, men klarer ikke å score.
    77'
    Inter Miami 6 - 1 NY Red Bulls
    Mål! Luis Suarez øker Inter Miami CFs ledelse til 6-1 på Inter Miami CF Stadium. Lionel Messi var nest sist på ballen.
    81'
    83'
    Inn: Dennis Gjengaar
    Ut: Dante Vanzeir
    Sandro Schwarz gjør dagens andre bytte i Fort Lauderdale, når han tar ut Dante Vanzeir og setter inn Dennis Gjengaar.
    84'
    Inn: Ronald Donkor
    Ut: Wikelman Carmona
    Sandro Schwarz (NY Red Bulls) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ronald Donkor erstatter Wikelman Carmona.
    84'
    Inn: Leonardo Campana
    Ut: Luis Suarez
    Inter Miami CF gjør sitt fjerde bytte. Luis Suarez erstattes av Leonardo Campana.
    84'
    Inn: Noah Allen
    Ut: Franco Negri
    Inter Miami CF bytter ut Franco Negri med Noah Allen.
    84'
    Tori Penso signaliserer et frispark til NY Red Bulls like utenfor Inter Miami CF-området.
    87'
    Målsjanse! Emil Forsberg (NY Red Bulls) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    90'+2
    Lionel Messi
    Sjanse! Inter Miami CF avanserer forover, men Lionel Messi avslutter utenfor.
    90'+2
    Straffe til NY Red Bulls
    90'+6
    NY Red Bulls scorer på straffe!
    Inter Miami 6 - 2 NY Red Bulls
    Mål: Emil Forsberg
    Mål! NY Red Bulls reduserer til 6-2 takket være et straffespark av Emil Forsberg.