Mål! Sam Larsson gir Antalyaspor ledelsen 0-1 i Istanbul.
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Istanbul Basaksehir blir avblåst for offside
    Philippe Keny
    Offside! Philippe Keny (Istanbul Basaksehir) er alene igjennom, men dommer Oguzhan Cakir ser at linjemannen er oppe med flagget.
    4'
    Antalyaspor får tildelt et frispark
    Antalyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Antalyaspor får tildelt et hjørnespark
    6'
    Dimitris Pelkas
    En av Istanbul Basaksehirs spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Istanbul Basaksehir får tildelt et frispark
    Frispark for Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark i en god posisjon for Istanbul Basaksehir!
    11'
    Moussa Djenepo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    13'
    Moussa Djenepo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    14'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd utenfor mål, Istanbul Basaksehir
    Serdar Gürler
    Målsjanse! Serdar Gürler (Istanbul Basaksehir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    21'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Gult kort til Antalyaspor
    Erdal Rakip
    Erdal Rakip (Antalyaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    23'
    Joao Figueiredo
    Joao Figueiredo (Istanbul Basaksehir) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    25'
    25'
    Frispark Istanbul Basaksehir.
    26'
    Dommer Oguzhan Cakir venter med å sette i gang spillet fordi Serdar Gürler ligger nede.
    26'
    Serdar Gürler er tilbake på banen igjen.
    27'
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Istanbul Basaksehir angriper, men Oguzhan Cakir blåser for offside.
    31'
    Frispark for Antalyaspor på egen banehalvdel.
    32'
    Oguzhan Cakir signaliserer et frispark til Antalyaspor på egen banehalvdel.
    32'
    En av Istanbul Basaksehirs spillere blir avblåst for offside på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    33'
    Istanbul Basaksehir får tildelt et hjørnespark
    36'
    37'
    Istanbul Basaksehir 0 - 2 Antalyaspor
    Mål! Sam Larsson øker ledelsen til 0-2.
    41'
    Mål for Istanbul Basaksehir!
    Istanbul Basaksehir 1 - 2 Antalyaspor
    Mål: Joao Figueiredo
    Joao Figueiredo (Istanbul Basaksehir) header ballen i mål og reduserer til 1-2 på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    43'
    Målet til Istanbul Basaksehir sjekkes av VAR
    44'
    Målet til Istanbul Basaksehir blir stående
    45'
    Skade: Antalyaspor
    45'
    Tilbake fra skade: Antalyaspor
    45'+1
    Jakub Kaluzinski
    Oguzhan Cakir tildeler Antalyaspor en corner. Jakub Kaluzinski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+4
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Krzysztof Piatek
    Ut: Philippe Keny
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbul Basaksehir. Inn kommer Krzysztof Piatek, mens Philippe Keny tar plass på benken.
    46'
    Inn: Berkay Ozcan
    Ut: Dimitris Pelkas
    Cagdas Atan (Istanbul Basaksehir) gjør sitt andre bytte for dagen. Berkay Ozcan erstatter Dimitris Pelkas.
    46'
    47'
    Istanbul Basaksehir fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    50'
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    51'
    53'
    53'
    En av Istanbul Basaksehirs spillere går i offside.
    53'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Moussa Djenepo (Antalyaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Moussa Djenepo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    55'
    Jakub Kaluzinski (Antalyaspor) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    58'
    Skudd utenfor mål, Antalyaspor
    58'
    Deniz Turuc
    I Istanbul slår Deniz Turuc en corner fra høyre.
    59'
    60'
    Antalyaspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Istanbul Basaksehir.
    61'
    Istanbul Basaksehir 2 - 2 Antalyaspor
    Mål: Deniz Turuc
    Mål! Deniz Turuc utligner til 2-2.
    62'
    64'
    64'
    Istanbul Basaksehir 3 - 2 Antalyaspor
    Mål: Krzysztof Piatek
    Målgivende: Olivier Kemen
    Mål! Krzysztof Piatek header ballen i mål og gir Istanbul Basaksehir ledelsen 3-2 på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Olivier Kemen sto for den målgivende pasningen.
    64'
    66'
    Spillerbytte - Antalyaspor
    Inn: Adolfo Gaich
    Ut: Erdal Rakip
    Antalyaspor bytter ut Erdal Rakip med Adolfo Gaich. Dette er det første byttet som Alex De Souza gjør i dagens kamp.
    67'
    Frispark til Antalyaspor på halvdelen til Istanbul Basaksehir.
    68'
    69'
    Istanbul Basaksehir 4 - 2 Antalyaspor
    Målgivende: Lucas Lima
    I Istanbul øker Istanbul Basaksehir ledelsen til 4-2 takket være et mål av Krzysztof Piatek. Lucas Lima var nest sist på ballen.
    72'
    74'
    Ramzi Safuri
    Ramzi Safuri (Antalyaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    75'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Antalyaspor.
    75'
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Krzysztof Piatek
    Dommer Oguzhan Cakir viser Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) det gule kortet.