Istanbul Basaksehir får tildelt et frispark
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    1'
    Skudd på mål, Fatih Karagumruk
    Mbaye Diagne
    Sjanse i Istanbul! Mbaye Diagne (Fatih Karagumruk Istanbul) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    1'
    Fatih Karagumruk, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Frispark Istanbul Basaksehir.
    2'
    Salih Dursun (Fatih Karagumruk Istanbul) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    6'
    Salih Dursun er på beina igjen og fortsetter kampen på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    7'
    Fatih Karagumruk får tildelt et hjørnespark
    Caner Erkin
    I Istanbul slår Caner Erkin en corner fra venstre.
    7'
    Istanbul Basaksehir blir avblåst for offside
    Philippe Keny
    Istanbul Basaksehir angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Istanbul Basaksehir får tildelt et hjørnespark
    Lucas Lima
    Lucas Lima (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra venstre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    10'
    Lucas Lima
    En av Istanbul Basaksehirs spillere går i offside.
    10'
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Fatih Karagumruk får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for Fatih Karagumruk Istanbul er nær straffområde.
    16'
    Frispark for Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    16'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    18'
    Mounir Chouiar
    Mounir Chouiar (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Salih Dursun (Fatih Karagumruk Istanbul) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    Salih Dursun er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Salih Dursun får behandling for en skade på banen.
    24'
    Spillerbytte - Fatih Karagumruk
    Inn: Davide Biraschi
    Ut: Salih Dursun
    Fatih Karagumruk Istanbul bytter ut Salih Dursun med Davide Biraschi.
    25'
    Dommer Bahattin Simsek ser at linjemannen løfter flagget, og Istanbul Basaksehirs Philippe Keny blåses av for offside.
    27'
    34'
    Skudd på mål, Istanbul Basaksehir
    Bertrand Traore
    Istanbul Basaksehir fosser forover og Bertrand Traore fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    37'
    Lucas Biglia
    Bahattin Simsek tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Lucas Biglia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    44'
    Skudd utenfor mål, Istanbul Basaksehir
    Lucas Lima
    Lucas Lima (Istanbul Basaksehir) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Youssouf Ndayishimiye ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'
    Youssouf Ndayishimiye er tilbake på banen igjen.
    45'+3
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Frispark til Fatih Karagumruk Istanbul på halvdelen til Istanbul Basaksehir.
    45'+4
    Caner Erkin
    Sjanse til Fatih Karagumruk Istanbul! Caner Erkin er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+6
    45'+6
    Skudd utenfor mål, Fatih Karagumruk
    Jimmy Durmaz
    Fatih Karagumruk Istanbul angriper, men avslutningen til Jimmy Durmaz går utenfor.
    45'+6
    Jean Evrard Kouassi
    Fatih Karagumruk Istanbul angriper i Istanbul. Jean Evrard Kouassi fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Fatih Karagumruk Istanbul.
    49'
    50'
    52'
    Fatih Karagumruk Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Caner Erkin
    I Istanbul slår Caner Erkin en corner fra høyre.
    54'
    Jean Evrard Kouassi (Fatih Karagumruk Istanbul) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    54'
    Fabio Borini
    Fatih Karagumruk Istanbul avanserer forover i Istanbul. Fabio Borini avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk Istanbul.
    55'
    Fatih Karagumruk blir avblåst for offside
    Fatih Karagumruk Istanbul fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    56'
    56'
    Gult kort til Fatih Karagumruk
    Magomed Ozdoev
    Magomed Ozdoev (Fatih Karagumruk Istanbul) mottar sitt første gule kort for dagen på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    57'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Serdar Gürler
    Ut: Philippe Keny
    Istanbul Basaksehir bytter ut Philippe Keny med Serdar Gürler. Dette er det første byttet som Emre Belozoglu gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Berkay Ozcan
    Ut: Lucas Biglia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbul Basaksehir. Inn kommer Berkay Ozcan, mens Lucas Biglia tar plass på benken.
    58'
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    60'
    Caner Erkin
    Caner Erkin (Fatih Karagumruk Istanbul) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    63'
    Jean Evrard Kouassi (Fatih Karagumruk Istanbul) avanserer forover på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    64'
    Inn: Patryk Szysz
    Ut: Mounir Chouiar
    Istanbul Basaksehir gjør sitt tredje bytte. Mounir Chouiar erstattes av Patryk Szysz.
    64'
    Frispark for Fatih Karagumruk Istanbul på egen banehalvdel.
    66'
    Fatih Karagumruk Istanbul må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Istanbul Basaksehir.
    66'
    Otabek Shukurov
    Dommer Bahattin Simsek gir Otabek Shukurov (Fatih Karagumruk Istanbul) et gult kort.
    66'
    Lucas Lima
    På Basaksehir Fatih Terim Stadium skyter Lucas Lima (Istanbul Basaksehir) rett i tverrliggeren!
    68'
    71'
    71'
    73'
    Spillet på Basaksehir Fatih Terim Stadium er stoppet midlertidig fordi Fabio Borini ligger nede.
    76'
    Fatih Karagumruk Istanbul slipper å klare seg uten Fabio Borini som kommer tilbake på banen igjen.
    77'
    Deniz Turuc
    Deniz Turuc (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    78'
    Inn: Ebrima Colley
    Ut: Mbaye Diagne
    Andrea Pirlo (Fatih Karagumruk Istanbul) gjør sitt andre bytte for dagen. Ebrima Colley erstatter Mbaye Diagne.
    79'
    83'
    84'
    Patryk Szysz
    Patryk Szysz (Istanbul Basaksehir) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men klarer ikke å score.
    85'
    Inn: Stefano Okaka
    Ut: Bertrand Traore
    Bertrand Traore (Istanbul Basaksehir) erstattes av Stefano Okaka.
    86'
    Inn: Danijel Aleksić
    Ut: Deniz Turuc
    Bytte for Istanbul Basaksehir. Danijel Aleksić kommer inn for Deniz Turuc på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    86'
    Inn: Burak Kapacak
    Ut: Jean Evrard Kouassi
    Andrea Pirlo gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Jean Evrard Kouassi og setter inn Burak Kapacak.
    86'
    Inn: Steven Caulker
    Ut: Magomed Ozdoev
    Andrea Pirlo (Fatih Karagumruk Istanbul) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Steven Caulker erstatter Magomed Ozdoev.
    86'
    Ebrima Colley
    Ebrima Colley (Fatih Karagumruk Istanbul) kommer seg fri på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men avslutningen går utenfor.
    87'
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Rødt kort til Istanbul Basaksehir
    Mahmut Tekdemir
    Mahmut Tekdemir sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Istanbul Basaksehir må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    90'+3
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk Istanbul på egen banehalvdel.
    90'+4
    Andre gule kort til Fatih Karagumruk
    Dommer Bahattin Simsek gir Otabek Shukurov (Fatih Karagumruk Istanbul) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!