Fatih Karagumruk får tildelt et frispark
    Burak Seker signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk på egen banehalvdel.
    Istanbul Basaksehir får tildelt et frispark
    Istanbul Basaksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Fatih Karagumruk!
    Istanbul Basaksehir 0 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Ryan Isaac Mendes da Graca
    Målgivende: Marcus Rohden
    Mål! Ryan Isaac Mendes da Graca gir Fatih Karagumruk ledelsen 0-1 i Istanbul. Marcus Rohden sto for den målgivende pasningen.
    6'
    Frispark for Fatih Karagumruk på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd på mål, Istanbul Basaksehir
    Dimitris Pelkas
    Istanbul Basaksehir fosser forover og Dimitris Pelkas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Istanbul Basaksehir, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark Fatih Karagumruk.
    10'
    Kevin Lasagna (Fatih Karagumruk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    10'
    Kevin Lasagna er på beina igjen og fortsetter kampen.
    11'
    Fatih Karagumruk får tildelt et hjørnespark
    Ryan Isaac Mendes da Graca
    Ryan Isaac Mendes da Graca (Fatih Karagumruk) slår en corner fra venstre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    12'
    Skudd utenfor mål, Fatih Karagumruk
    Marcus Rohden
    Marcus Rohden (Fatih Karagumruk) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    12'
    13'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Can Keles
    Fatih Karagumruk angriper, men avslutningen til Can Keles går utenfor.
    19'
    Ryan Isaac Mendes da Graca (Fatih Karagumruk) løfter inn en corner fra høyre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    20'
    Federico Ceccherini
    Federico Ceccherini (Fatih Karagumruk) kommer seg fri på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Sener Ozbayrakli vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    21'
    Sener Ozbayrakli er tilbake på banen igjen.
    23'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    23'
    Skudd på mål, Fatih Karagumruk
    Can Keles
    Fatih Karagumruk angriper i Istanbul. Can Keles avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    Fatih Karagumruk, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Istanbul Basaksehir blir avblåst for offside
    Krzysztof Piatek
    Istanbul Basaksehir angriper, men Krzysztof Piatek vinkes av for offside.
    26'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk.
    28'
    Gult kort til Istanbul Basaksehir
    Eden Karzev
    Dommeren gir Eden Karzev (Istanbul Basaksehir) et gult kort.
    28'
    Istanbul Basaksehir scorer selvmål!
    Istanbul Basaksehir 0 - 2 Fatih Karagumruk
    Mål: Muhammed Sengezer
    Muhammed Sengezer øker Fatih Karagumruks ledelse til 0-2!
    30'
    Serdar Gürler
    Serdar Gürler (Istanbul Basaksehir) får et gult kort av dommer Burak Seker.
    31'
    Can Keles ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    33'
    Fatih Karagumruk slipper å klare seg uten Can Keles som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    33'
    33'
    Istanbul Basaksehir får tildelt et hjørnespark
    Berkay Ozcan
    I Istanbul slår Berkay Ozcan en corner fra høyre.
    35'
    Frispark til Istanbul Basaksehir på halvdelen til Fatih Karagumruk.
    37'
    Frispark Istanbul Basaksehir.
    38'
    Gult kort til Fatih Karagumruk
    Ryan Isaac Mendes da Graca (Fatih Karagumruk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    38'
    Spillerbytte - Istanbul Basaksehir
    Inn: Philippe Keny
    Ut: Eden Karzev
    Istanbul Basaksehir gjør sitt første bytte. Eden Karzev erstattes av Philippe Keny.
    39'
    Philippe Keny
    Målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium! Philippe Keny fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    40'
    42'
    En av Istanbul Basaksehirs spillere blir avblåst for offside.
    43'
    Burak Seker tildeler Fatih Karagumruk en corner. Ryan Isaac Mendes da Graca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Istanbul Basaksehir angriper. Serdar Gürler får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    Lucas Lima
    Lucas Lima (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    45'+1
    Fatih Karagumruk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Leo Duarte
    Leo Duarte (Istanbul Basaksehir) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'+2
    45'+2
    45'+4
    Inn: Cemali Sertel
    Ut: Sener Ozbayrakli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbul Basaksehir. Inn kommer Cemali Sertel, mens Sener Ozbayrakli tar plass på benken.
    46'
    46'
    Sjanse til Istanbul Basaksehir! Serdar Gürler er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Skudd utenfor mål, Istanbul Basaksehir
    Målsjanse! Berkay Ozcan (Istanbul Basaksehir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Sofiane Feghouli
    Sofiane Feghouli (Fatih Karagumruk) kommer til en målsjanse på Basaksehir Fatih Terim Stadium, men klarer ikke å score.
    55'
    I Istanbul slår Ryan Isaac Mendes da Graca en corner fra venstre.
    56'
    Frispark for Istanbul Basaksehir på egen banehalvdel.
    57'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Istanbul Basaksehir.
    61'
    Marcus Rohden (Fatih Karagumruk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Spillerbytte - Fatih Karagumruk
    Inn: Salih Dursun
    Ut: Kevin Lasagna
    Fatih Karagumruk bytter ut Kevin Lasagna med Salih Dursun.
    61'
    Inn: Otabek Shukurov
    Ut: Ryan Isaac Mendes da Graca
    Ryan Isaac Mendes da Graca (Fatih Karagumruk) erstattes av Otabek Shukurov.
    62'
    Målsjanse til Istanbul Basaksehir! Dimitris Pelkas treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    64'
    69'
    Istanbul Basaksehir avanserer forover i Istanbul. Serdar Gürler avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Inn: Adem Ljajic
    Ut: Marcus Rohden
    Fatih Karagumruk gjør sitt tredje bytte. Marcus Rohden erstattes av Adem Ljajic.
    70'
    Sjanse i Istanbul! Krzysztof Piatek (Istanbul Basaksehir) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Kan Istanbul Basaksehir utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Istanbul Basaksehir angriper på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Krzysztof Piatek header utenfor.
    80'
    Lucas Lima
    Burak Seker tildeler Istanbul Basaksehir en corner. Lucas Lima sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Inn: Efecan Barlik
    Ut: Danijel Aleksić
    Danijel Aleksić (Istanbul Basaksehir) erstattes av Efecan Barlik.
    82'
    Lucas Lima
    Lucas Lima (Istanbul Basaksehir) løfter inn en corner fra venstre på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    83'
    84'
    Dommer Burak Seker venter med å sette i gang spillet fordi Salih Dursun ligger nede.
    84'
    Dimitris Pelkas (Istanbul Basaksehir) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Fatih Karagumruk slipper å klare seg uten Salih Dursun som kommer tilbake på banen igjen.
    86'
    86'
    Spillet på Basaksehir Fatih Terim Stadium er stoppet midlertidig fordi Adnan Ugur ligger nede.
    86'
    Inn: Brahim Darri
    Ut: Can Keles
    Bytte for Fatih Karagumruk. Brahim Darri kommer inn for Can Keles på Basaksehir Fatih Terim Stadium.
    87'
    Inn: Samed Onur
    Ut: Adnan Ugur
    Samed Onur (Fatih Karagumruk) erstatter Adnan Ugur som ser ut til å måtte forlate Basaksehir Fatih Terim Stadium med en skade.
    88'
    Serdar Gürler (Istanbul Basaksehir) slår en corner fra høyre side på Basaksehir Fatih Terim Stadium.