0-1
0-3
1-3
    Omer Faruk Turtay tildeler Sivasspor en corner. Bartug Elmaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    1'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    3'
    Azizbek Turgunbaev
    Sivasspor angriper i Istanbul. Azizbek Turgunbaev fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Frispark til Istanbulspor på halvdelen til Sivasspor.
    5'
    Hjørnespark til Istanbulspor AS
    7'
    Frispark Istanbulspor.
    9'
    Gult kort til Sivasspor
    Bengadli Koita
    Bengadli Koita (Sivasspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    9'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    12'
    Bartug Elmaz
    Sjanse i Istanbul! Bartug Elmaz (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    Istanbulspor AS, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Bartug Elmaz (Sivasspor) slår en corner fra venstre side på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    16'
    Mål for Sivasspor!
    Istanbulspor AS 0 - 1 Sivasspor
    Mål: Charilaos Charisis
    Målgivende: Ugur Ciftci
    Sivasspor leder 0-1 etter en scoring av Charilaos Charisis. Det er en fin assist fra Ugur Ciftci.
    17'
    Istanbulspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Istanbulspor.
    18'
    Alaaddin Okumus (Sivasspor) løfter inn en corner fra høyre på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    20'
    Aaron Appindangoye
    Aaron Appindangoye (Sivasspor) kommer til en målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi, men klarer ikke å score.
    20'
    Jackson Kenio Santos Laurentino
    Målsjanse til Istanbulspor! Jackson Kenio Santos Laurentino treffer mål, men keeper redder.
    21'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Rey Manaj
    Sjanse! Sivasspor avanserer forover, men Rey Manaj avslutter utenfor.
    22'
    Clinton N'Jie
    Clinton N'Jie (Sivasspor) avanserer forover på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    24'
    30'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Istanbulspor på egen banehalvdel.
    30'
    Mendy Mamadou
    Målsjanse! Mendy Mamadou (Istanbulspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    31'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Mehmet Yesil
    Dommeren gir Mehmet Yesil (Istanbulspor) et gult kort.
    33'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Sivasspor like utenfor Istanbulspor-området.
    33'
    Mehmet Yesil ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Mehmet Yesil er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Florian Loshaj
    Istanbulspor avanserer forover i Istanbul. Florian Loshaj avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Istanbulspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sivasspor.
    39'
    Rey Manaj
    Målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi! Rey Manaj fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    I Istanbul slår Florian Loshaj en corner fra venstre.
    43'
    Istanbulspor AS 0 - 2 Sivasspor
    Mål: Azizbek Turgunbaev
    Målgivende: Bartug Elmaz
    Azizbek Turgunbaev øker Sivasspors ledelse til 0-2! Bartug Elmaz sto for den målgivende pasningen.
    43'
    Istanbulspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Vefa Temel
    Ut: Mehmet Yesil
    Mehmet Yesil (Istanbulspor) erstattes av Vefa Temel.
    46'
    Inn: Djakaridja Traore
    Ut: Florian Loshaj
    Istanbulspor gjør sitt andre bytte. Florian Loshaj erstattes av Djakaridja Traore.
    46'
    Rey Manaj
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Rey Manaj går utenfor.
    49'
    Istanbulspor angriper. Jackson Kenio Santos Laurentino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Sivasspor angriper i Istanbul. Bengadli Koita avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    Jackson Kenio Santos Laurentino (Istanbulspor) avanserer forover på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Istanbulspor AS 0 - 3 Sivasspor
    Mål: Bengadli Koita
    Målgivende: Rey Manaj
    Bengadli Koita setter ballen i mål og øker Sivasspors ledelse til 0-3 i Istanbul. Rey Manaj var nest sist på ballen.
    54'
    Djakaridja Traore
    Djakaridja Traore (Istanbulspor) kommer seg fri på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    57'
    Omer Faruk Turtay tildeler Istanbulspor en corner. Jackson Kenio Santos Laurentino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi! Djakaridja Traore fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Skudd utenfor mål, Istanbulspor AS
    60'
    Offside! Mendy Mamadou blir vinket av og Istanbulspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    60'
    Demeaco Duhaney
    Demeaco Duhaney (Istanbulspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Rey Manaj
    Sjanse til Sivasspor! Rey Manaj er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    Aaron Appindangoye ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Hjørnespark til Sivasspor
    64'
    VAR sjekker om det er straffe til Sivasspor
    65'
    Ingen straffe til Sivasspor
    65'
    Sivasspor slipper å klare seg uten Aaron Appindangoye som kommer tilbake på banen igjen.
    66'
    Frispark i en god posisjon for Istanbulspor!
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ugur Ciftci (Sivasspor) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Emre Gokay
    Ut: Bengadli Koita
    Bulent Uygun (Sivasspor) gjør sitt første bytte for dagen. Emre Gokay erstatter Bengadli Koita.
    68'
    Inn: Mijo Caktas
    Ut: Ugur Ciftci
    Sivasspor bytter ut Ugur Ciftci med Mijo Caktas. Dette er det andre byttet som Bulent Uygun gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Queensy Menig
    Ut: Clinton N'Jie
    Bytte for Sivasspor. Queensy Menig kommer inn for Clinton N'Jie på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi.
    69'
    Inn: Ozcan Sahan
    Ut: Mendy Mamadou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbulspor. Inn kommer Ozcan Sahan, mens Mendy Mamadou tar plass på benken.
    69'
    70'
    71'
    Alaaddin Okumus
    Sjanse i Istanbul! Alaaddin Okumus (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    Mijo Caktas
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Mijo Caktas går utenfor.
    74'
    Jackson Kenio Santos Laurentino (Istanbulspor) kommer til en målsjanse på Esenyurt Necmi Kadioglu Stadi, men klarer ikke å score.
    76'
    Inn: Mehmet Albayrak
    Ut: Aaron Appindangoye
    Mehmet Albayrak (Sivasspor) erstatter Aaron Appindangoye som muligens er skadet.
    77'
    Istanbulspor angriper i Istanbul. Djakaridja Traore avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Inn: Tunahan Samdanli
    Ut: Jackson Kenio Santos Laurentino
    Istanbulspor bytter ut Jackson Kenio Santos Laurentino med Tunahan Samdanli.
    80'
    Mål for Istanbulspor AS!
    Istanbulspor AS 1 - 3 Sivasspor
    Mål: Vefa Temel
    Istanbulspor reduserer til 1-3 etter et mål av Vefa Temel.
    81'
    Skudd på mål, Sivasspor
    83'
    83'
    Demeaco Duhaney (Istanbulspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Inn: Emrah Bassan
    Ut: Charilaos Charisis
    Bulent Uygun gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Charilaos Charisis og setter inn Emrah Bassan.
    84'
    84'
    Frispark for Istanbulspor på egen banehalvdel.
    85'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Istanbulspor.
    86'
    Andre gule kort til Istanbulspor AS
    Utvisning! Demeaco Duhaney (Istanbulspor) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    86'
    Inn: Baran Alp Vardar
    Ut: Okan Erdogan
    Osman Zeki Korkmaz gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Okan Erdogan og setter inn Baran Alp Vardar.
    87'
    En av Sivasspors spillere blir avblåst for offside.
    87'
    Målet til Sivasspor sjekkes av VAR
    89'
    Målet til Sivasspor blir annullert
    90'
    Emrah Bassan
    Sivasspor avanserer forover i Istanbul. Emrah Bassan avslutter, men treffer ikke mål.