2-0
Pepa87'
3-0

Velkommen til livedekning av oppgjøret mellom Jerv og Flekkerøy!
    Flekkerøy tok en sterk seier mot Asker i sin første kamp i andredivisjon denne sesongen. Lars Christian Thorsen fikk nettsus etter åtte minutter, noe som holdt helt inn.
    Jerv åpnet sin sesong med tap borte mot Ørn-Horten. Vi vil nok få se et revansjesugent Jerv på Levermyr i kveld.
    Jerv-trener Steinar Pedersen er forsiktig optimist før kampen, og har uttalt at han ønsker å styre oppgjøret foran hjemmepublikumet i Grimstad.
    Været i Grimstad er overskyet, og det er kaldt og surt. Gressmatta er imiderltid nyklipt og grønn. Foreløpig har rundt 50 tilskuere funnet veien til Levermyr, og rapporter fra stadion tyder på at vaflene og pølsene i hvert fall varmer supporterne.
    Endelig er vi underveis!
    1'
    Fløy får frispark i farlig posisjon. Pedersen svinger slegga, men ballen blir klarert.
    1'
    Flekkerøys supoprtere synger for øvrig om Ullevål og tribunen begynner å fylle seg nå.
    3'
    Snildalsli får en hard dytt i siden og faller innenfor 16-meteren. Det blåses ikke, og trener Pedersen varmer opp stemmen i retning dommeren. Han får streng beskjed om at han blir sendt på tribunen neste gang.
    4'
    Ballen havner hos Pepa, men han bommer på mål.
    7'
    Jerv har vært hakket hvassere i starten.
    9'
    Frispark slås inn for Jerv. Fløy avverger og kontrer umiddelbart, men keeper Aaland er våkent ute og avverger på 40 (!) meter.
    14'
    Mål for Jerv!
    Jerv 1 - 0 Flekkeroy IL
    Mål: Tobias Olsvik
    Målgivende: Henrik Robstad
    Jerv får seg plass på venstresiden. Robstad slår inn og finner Olsvik alene i feltet. Spissen header ballen i en fin bue over keeper.
    16'
    Jerv får altså betalt etter å ha vært best det første kvarteret her på Levermyr.
    18'
    Jenssen danser med Pedersen på midten. Snildalsli får ballen, men han blir blokkert på 18 meter.
    24'
    Det er fremdeles et lite overtak til Jerv her, men Fløy har vist seg farlige på kontringer.
    26'
    Med en hardtarbeidende Thorsen på topp, har Fløy nå kjempet seg mer inn i kampen.
    28'
    God mulighet for Fløy! Thorsen trekker på seg begge Jervs stoppere og ballen lander hos Bøgild. Angriperen er litt utålmodig fra 14 meter og klinker ballen langt over.
    34'
    Lite å melde om for øyeblikket. Lagene bytter på å trille ball.
    43'
    Robstad feller mann og bommer på ballen. Pedersen tar frisparket fra 35 meter, men det blir enkelt for Aaland i buret.
    45'
    45'+1
    Jerv hadde overtaket de første 30 minuttene, og Fløy kom mer med etter det - selv om de skapte få sjanser. Kampen om midtbanen og et pent mål av Olsvik er det som huskes best fra denne omgangen.
    45'
    Fløy går rett i angrep, men blir stoppet.
    46'
    Jerv kontrer med Berås i spissen. Robstad spilles ut på kanten og vinner et hjørnespark.
    48'
    Ballen havner hos Olsvik, men spissen treffer ikke skikkelig.
    48'
    Fløy med flott spill som gjør at de kommer seg rundt på høyresiden. Sigurdsen drar seg inn i banen og skyter. Avslutningen går imidlertid rett på Aaland.
    54'
    Fløy presser på for utligning her nå!
    55'
    Delgado slår Benestad rett gjennom, men innlegget hans klareres til corner.
    59'
    Klareres til ny corner.
    59'
    Macconnacher mottar ballen, men skuddet går til innkast.
    59'
    Jerv 2 - 0 Flekkeroy IL
    Olsvik stusser videre en lang ball ut på kanten. Ballen slås inn til Pepa, som legger til rette for Olsvik. Spissen setter ballen kontrollert i mål!
    61'
    Spillerbytte - Jerv
    Inn: Henrik Dahlum
    Ut: Tobias Olsvik
    62'
    Spillerbytte - Flekkeroy IL
    Inn: Christoffer Myhre
    Ut: Lasse Sigurdsen
    63'
    Jerv triller ball til Flekkerøys store frustrasjon. Bortelaget flytter opp mange spiller nå i jakten på en scoring.
    66'
    Inn: Nils Petter Andersen
    Ut: Mats Bøgild
    67'
    God corner fra innbytter Dahlum. Keeper bokser ut til Berås, som tar seg av nedfallsfrukten. Dessverre for hjemmelig går avslutningen til side for mål.
    68'
    Fløy vinner kast høyt i banen. Etter litt klabb og babb havner ballen i føttene til Pedersen. Han prøver seg, men skuddet går en god meter over mål.
    73'
    Benestad fører ball på venstresiden og slår inn mot Pepa. Spissen legger ballen nok en gang til rette, denne gangen til Dahlum, men innbytterens skudd blokkeres i siste sekund! Flott kontring av hjemmelaget.
    74'
    'Rægestimen' synger for full hals i håp om å oppilde bortelaget nå.
    78'
    Andersen spiller risikabelt i bakre rekker. Benestad får ballen og slår inn mot Pepa, men spissen når akkurat ikke frem i tide.
    80'
    Fløy-trener Joey Hardarson omrokkerer og flytter opp. Fløy står nå med fem mann på topp. Det er ingen tvil om hva som skal skje de siste minuttene av kampen nå.
    82'
    Fløy med nytt frisparkforsøk fra 30 meter. Ballen havner langt over mål og ut av stadion.
    83'
    Jerv utnytter bakrommet til Fløy nå. Pepa kommer til avslutning, men det blir avverget til corner.
    84'
    Jerv 3 - 0 Flekkeroy IL
    Mål: Wilhelm Pepa
    Målgivende: Henrik Dahlum
    Dahlum får ballen på midtbanen og trer Pepa nydelig gjennom. Spissen avslutter kaldt alene mot Fløys sisteskanse. Da kan vi vel driste oss til å si at det er avgjort her på Levermyr!
    87'
    Fløy gir imidlertid ikke opp, og står igjen med kun to mann nå!
    89'
    Trippelsjanse til Jerv! Benestad fører ballen igjen og avslutter hardt på keeper. Returen snappes opp av Pepa, men også han treffer kun keeper. Siste retur havner i beina til Dahlum, men nå går ballen utenfor mål.
    90'+1
    90'+4
    Jerv vinner fortjent, men Fløy skal ha honnør for ikke å gi opp. Nå håper hjemmesupporterne på eliteseriemotstand i neste runde!