Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Genoa FC på egen banehalvdel.
    Juventus Turin angriper i Torino. Federico Bernardeschi fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Juventus får tildelt et hjørnespark
    Juan Cuadrado
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    9'
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 Genoa
    Mål: Juan Cuadrado
    I Torino tar Juventus Turin ledelsen 1-0 etter et mål av Juan Cuadrado.
    9'
    Paulo Dybala
    Målsjanse! Paulo Dybala (Juventus Turin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Genoa FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Juventus Turin avanserer forover i Torino. Federico Bernardeschi avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Juventus blir avblåst for offside
    Alvaro Morata
    Juventus Turin angriper, men Daniele Chiffi blåser for offside.
    17'
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Genoa FC på egen banehalvdel.
    24'
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Paulo Dybala avslutter utenfor.
    26'
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    28'
    Frispark til Genoa FC på halvdelen til Juventus Turin.
    29'
    Frispark Juventus Turin.
    32'
    Skudd på mål, Juventus
    Matthijs De Ligt
    Matthijs De Ligt (Juventus Turin) prøver å heade ballen i mål på Allianz Stadium, men mislykkes.
    33'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    34'
    Gult kort til Juventus
    Luca Pellegrini
    Luca Pellegrini (Juventus Turin) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Daniele Chiffi tildeler Juventus Turin en corner. Federico Bernardeschi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Matthijs De Ligt (Juventus Turin) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    37'
    37'
    43'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Sjanse i Torino! Alvaro Morata (Juventus Turin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    45'+1
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Alex Sandro
    Ut: Luca Pellegrini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Alex Sandro, mens Luca Pellegrini tar plass på benken.
    46'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Genoa FC.
    47'
    Genoa får tildelt et hjørnespark
    Flavio Junior Bianchi
    I Torino slår Flavio Junior Bianchi en corner fra høyre.
    49'
    Gult kort til Genoa
    Andrea Cambiaso
    Andrea Cambiaso (Genoa FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    50'
    Paulo Dybala (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    51'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Juventus Turin fosser forover og Alvaro Morata fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Dejan Kulusevski
    Juventus Turin fosser fremover, men Daniele Chiffi blåser for offside på Allianz Stadium.
    55'
    55'
    Matthijs De Ligt (Juventus Turin) avanserer forover på Allianz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Juventus Turin angriper, men avslutningen til Dejan Kulusevski går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Genoa
    Inn: Goran Pandev
    Ut: Flavio Junior Bianchi
    Flavio Junior Bianchi (Genoa FC) erstattes av Goran Pandev.
    58'
    Inn: Pablo Galdames
    Ut: Valon Behrami
    Bytte for Genoa FC. Pablo Galdames kommer inn for Valon Behrami på Allianz Stadium.
    59'
    Inn: Manolo Portanova
    Ut: Abdoulaye Toure
    Andriy Shevchenko (Genoa FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Manolo Portanova erstatter Abdoulaye Toure.
    59'
    61'
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    63'
    Målsjanse på Allianz Stadium! Paulo Dybala fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Juventus Turin angriper i Torino. Paulo Dybala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    65'
    65'
    Juventus Turin angriper. Juan Cuadrado får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    66'
    I Torino slår Juan Cuadrado en corner fra venstre.
    70'
    72'
    Dommeren gir Alvaro Morata (Juventus Turin) et gult kort.
    72'
    Inn: Moise Kean
    Ut: Alvaro Morata
    Juventus Turin bytter ut Alvaro Morata med Moise Kean.
    73'
    Inn: Zinho Vanheusden
    Ut: Mattia Bani
    Genoa FC gjør sitt fjerde bytte. Mattia Bani erstattes av Zinho Vanheusden.
    73'
    74'
    Moise Kean
    Moise Kean (Juventus Turin) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Stadium.
    74'
    Juventus 2 - 0 Genoa
    Mål: Paulo Dybala
    Målgivende: Federico Bernardeschi
    Mål! Paulo Dybala gir Juventus Turin en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Federico Bernardeschi.