682
496
    Juventus får tildelt et hjørnespark
    Teun Koopmeiners
    Teun Koopmeiners (Juventus Turin) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    5'
    Skudd på mål, PSV Eindhoven
    Joey Veerman
    Sjanse i Torino! Joey Veerman (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    Guus Til
    PSV Eindhoven avanserer forover i Torino. Guus Til avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Juventus får tildelt et frispark
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Kenan Yildiz
    Målgivende: Nicolas Gonzalez
    Kenan Yildiz setter ballen i nettet og Juventus Turin leder nå 1-0. Nicolas Gonzalez var nest sist på ballen.
    21'
    Skudd på mål, Juventus
    Weston McKennie
    Juventus Turin angriper i Torino. Weston McKennie avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Skudd utenfor mål, Juventus
    Juventus Turin angriper i Torino. Teun Koopmeiners fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    PSV Eindhoven får tildelt et frispark
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    25'
    Nicolas Gonzalez
    Nicolas Gonzalez (Juventus Turin) header mot mål, men ballen går utenfor.
    26'
    Juventus 2 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Weston McKennie
    I Torino øker Juventus Turin ledelsen til 2-0 takket være et mål av Weston McKennie.
    27'
    PSV Eindhoven får tildelt et hjørnespark
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler PSV Eindhoven en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    I Torino slår Joey Veerman en corner fra høyre.
    29'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) kommer til avslutning på Allianz Stadium, men headingen blir reddet.
    30'
    30'
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    34'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    42'
    Teun Koopmeiners (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    45'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Juventus blir avblåst for offside
    Dusan Vlahovic
    Juventus Turin angriper i Torino, men blir avblåst for offside.
    50'
    Kenan Yildiz
    Juventus Turin fosser fremover, men Alejandro Jose Hernandez Hernandez blåser for offside på Allianz Stadium.
    51'
    Juventus 3 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Nicolas Gonzalez
    Målgivende: Dusan Vlahovic
    Mål! Nicolas Gonzalez øker Juventus Turins ledelse til 3-0 på Allianz Stadium. Det er en fin assist fra Dusan Vlahovic.
    52'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Juventus Turin.
    56'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Danilo
    Ut: Federico Gatti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Danilo, mens Federico Gatti tar plass på benken.
    57'
    Inn: Kephren Thuram Ulien
    Ut: Manuel Locatelli
    Thiago Motta (Juventus Turin) gjør sitt andre bytte for dagen. Kephren Thuram Ulien erstatter Manuel Locatelli.
    57'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Noa Lang
    Ut: Guus Til
    Bytte for PSV Eindhoven. Noa Lang kommer inn for Guus Til på Allianz Stadium.
    62'
    Inn: Ismael Saibari
    Ut: Joey Veerman
    Peter Sylvester Bosz gjør dagens andre bytte i Torino, når han tar ut Joey Veerman og setter inn Ismael Saibari.
    62'
    Frispark PSV Eindhoven.
    63'
    64'
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Dusan Vlahovic avslutter utenfor.
    65'
    Inn: Nicolo Fagioli
    Ut: Kenan Yildiz
    Kenan Yildiz (Juventus Turin) erstattes av Nicolo Fagioli.
    69'
    Inn: Tim Weah
    Ut: Nicolas Gonzalez
    Juventus Turin bytter ut Nicolas Gonzalez med Tim Weah.
    69'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Ismael Saibari
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Ismael Saibari treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Johan Bakayoko
    Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) avanserer forover på Allianz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Inn: Douglas Luiz
    Ut: Weston McKennie
    Juventus Turin gjør sitt femte bytte. Weston McKennie erstattes av Douglas Luiz.
    75'
    76'
    Inn: Mauro Junior
    Ut: Matteo Dams
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Mauro Junior, mens Matteo Dams tar plass på benken.
    77'
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Luuk De Jong
    PSV Eindhoven bytter ut Luuk De Jong med Ricardo Pepi.
    77'
    PSV Eindhoven blir avblåst for offside
    En av PSV Eindhovens spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadium.
    78'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    78'
    Noa Lang
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler PSV Eindhoven en corner. Noa Lang sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Målsjanse på Allianz Stadium! Ismael Saibari fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Juventus Turin angriper. Dusan Vlahovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    Inn: Adamo Nagalo
    Ut: Richard Ledezma
    PSV Eindhoven gjør sitt femte bytte. Richard Ledezma erstattes av Adamo Nagalo.
    86'
    Juventus Turin angriper, men avslutningen til Dusan Vlahovic går utenfor.
    86'
    Teun Koopmeiners (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    90'
    Douglas Luiz
    Juventus Turin angriper på Allianz Stadium, men Douglas Luiz header utenfor.
    90'
    90'+3
    90'+3
    Mål for PSV Eindhoven!
    Juventus 3 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Ismael Saibari
    Målgivende: Johan Bakayoko
    Ismael Saibari scorer og reduserer dermed til 3-1. Johan Bakayoko sto for den målgivende pasningen.