Frispark for Salernitana på egen banehalvdel.
    Alberto Santoro signaliserer et frispark til Salernitana på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark til Salernitana på halvdelen til Juventus Turin.
    6'
    Niccolo Pierozzi
    Salernitana angriper. Niccolo Pierozzi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Dusan Vlahovic
    Dusan Vlahovic skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Juventus Turin.
    8'
    Filip Kostic
    Juventus Turin avanserer forover i Torino. Filip Kostic avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Junior Sambia (Salernitana) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    10'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Juventus Turin angriper i Torino, men blir avblåst for offside.
    17'
    Filip Kostic (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Allianz Stadium.
    17'
    Alberto Santoro signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    18'
    Juventus Turin fosser fremover, men Alberto Santoro blåser for offside på Allianz Stadium.
    20'
    Alberto Santoro tildeler Juventus Turin en corner. Filip Kostic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Frispark Juventus Turin.
    22'
    22'
    Gult kort til Juventus
    Dusan Vlahovic (Juventus Turin) pådrar seg et gult kort.
    22'
    Lassana Coulibaly ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    23'
    Lassana Coulibaly er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Adrien Rabiot
    Dommeren gir Adrien Rabiot (Juventus Turin) et gult kort.
    25'
    I Torino slår Junior Sambia en corner fra høyre.
    27'
    Mål for Salernitana!
    Juventus 0 - 1 Salernitana
    Mål: Niccolo Pierozzi
    Målgivende: Junior Sambia
    Niccolo Pierozzi header ballen i mål og Salernitana leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Junior Sambia.
    27'
    Adrien Rabiot (Juventus Turin) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    En av Juventus Turins spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadium.
    29'
    Kan Salernitana utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    31'
    Junior Sambia
    Målsjanse til Salernitana! Junior Sambia treffer mål, men keeper redder.
    32'
    32'
    Frispark Salernitana.
    33'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Junior Sambia (Salernitana) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Bremer
    Bremer (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Junior Sambia kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Stadium.
    35'
    Alberto Santoro signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    35'
    41'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Salernitana.
    43'
    Andrea Cambiaso
    Juventus Turin angriper på Allianz Stadium og Andrea Cambiaso skyter i stolpen!
    43'
    45'+1
    I Torino slår Andrea Cambiaso en corner fra høyre.
    45'+4
    Målsjanse! Filip Kostic (Juventus Turin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Samuel Iling-Junior
    Ut: Filip Kostic
    Filip Kostic (Juventus Turin) erstattes av Samuel Iling-Junior.
    46'
    Inn: Federico Chiesa
    Ut: Moise Kean
    Bytte for Juventus Turin. Federico Chiesa kommer inn for Moise Kean på Allianz Stadium.
    46'
    Inn: Fabio Miretti
    Ut: Weston McKennie
    Juventus Turin gjør sitt tredje bytte. Weston McKennie erstattes av Fabio Miretti.
    46'
    Samuel Iling-Junior
    Sjanse til Juventus Turin! Samuel Iling-Junior er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    Salernitana, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Loum Tchaouna (Salernitana) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    47'
    Alberto Santoro tildeler Juventus Turin en corner. Andrea Cambiaso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Junior Sambia (Salernitana) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    50'
    VAR sjekker om det er straffe til Salernitana
    52'
    Ingen straffe til Salernitana
    53'
    Emanuel Vignato vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Torino fordi Loum Tchaouna får behandling for en skade på banen.
    54'
    Salernitana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Emanuel Vignato er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Stadium.
    54'
    Loum Tchaouna er tilbake i kampen igjen.
    54'
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    55'
    Alberto Santoro signaliserer et frispark til Salernitana.
    55'
    Federico Fazio
    Stor målsjanse for Salernitana. Federico Fazio header i tverrliggeren!
    56'
    Andrea Cambiaso (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadium.
    59'
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Dusan Vlahovic avslutter utenfor.
    59'
    Salernitana må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Juventus Turin.
    61'
    Andrea Cambiaso (Juventus Turin) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    63'
    Federico Chiesa
    Juventus Turin avanserer forover i Torino. Federico Chiesa avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Frispark i en god posisjon for Juventus Turin!
    65'
    Spillerbytte - Salernitana
    Inn: Mateusz Legowski
    Ut: Emanuel Vignato
    Det virker som Emanuel Vignato ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Mateusz Legowski.
    65'
    Federico Gatti
    I Torino header Federico Gatti (Juventus Turin) mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    Gult kort til Salernitana
    Alessandro Zanoli
    Dommer Alberto Santoro gir Alessandro Zanoli (Salernitana) et gult kort.
    68'
    Inn: Grigoris Kastanos
    Ut: Chukwubuikem Ikwuemesi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Salernitana. Inn kommer Grigoris Kastanos, mens Chukwubuikem Ikwuemesi tar plass på benken.
    73'
    76'
    76'
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Dusan Vlahovic
    Massimiliano Allegri gjør dagens fjerde bytte i Torino, når han tar ut Dusan Vlahovic og setter inn Arkadiusz Milik.
    77'
    Inn: Kenan Yildiz
    Ut: Daniele Rugani
    Massimiliano Allegri (Juventus Turin) gjør sitt femte bytte for dagen. Kenan Yildiz erstatter Daniele Rugani.
    77'
    78'
    79'
    Arkadiusz Milik
    Arkadiusz Milik (Juventus Turin) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    80'
    80'
    Hjørnespark til Juventus
    80'
    Juventus Turin fosser forover og Federico Chiesa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    Kenan Yildiz
    Juventus Turin angriper. Kenan Yildiz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Loum Tchaouna ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    85'
    85'
    Junior Sambia (Salernitana) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Salernitana slipper å klare seg uten Loum Tchaouna som kommer tilbake på banen i Torino.
    85'
    Mateusz Legowski
    Salernitana angriper, men avslutningen til Mateusz Legowski går utenfor.
    86'
    Målsjanse! Federico Chiesa (Juventus Turin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Vincenzo Fiorillo
    Vincenzo Fiorillo (Salernitana) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Fabio Miretti
    Fabio Miretti treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Juventus Turin i Torino.
    88'
    Alberto Santoro tildeler Juventus Turin en corner. Fabio Miretti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Inn: Triantafyllos Pasalidis
    Ut: Alessandro Zanoli
    Salernitana bytter ut Alessandro Zanoli med Triantafyllos Pasalidis.
    90'
    Inn: Marco Pellegrino
    Ut: Junior Sambia
    Salernitana bytter ut Junior Sambia med Marco Pellegrino. Dette er det fjerde byttet som Stefano Colantuono gjør i dagens kamp.
    90'
    Juventus Turin kommer till avslut på Allianz Stadium men Arek Milik nickar utanför.
    90'+1
    I Torino slår Samuel Iling-Junior en corner fra venstre.
    90'+1
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 1 Salernitana
    Mål: Adrien Rabiot
    Målgivende: Manuel Locatelli
    Adrien Rabiot utligner til 1-1 på Allianz Stadium. Manuel Locatelli var nest sist på ballen.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Triantafyllos Pasalidis
    Triantafyllos Pasalidis (Salernitana) får et gult kort av dommer Alberto Santoro.