Wim Smet signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    Mål for K Beerschot VA!
    K Beerschot VA 1 - 0 Genk
    Mål: Ewan Henderson
    Målgivende: Simion Michez
    K Beerschot VA leder 1-0 etter en scoring av Ewan Henderson. Det er en fin assist fra Simion Michez.
    7'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    10'
    VAR sjekker om det er straffe til Genk
    12'
    Dommeren dømmer straffe til Genk
    14'
    Straffe til Genk
    14'
    Genk scorer på straffe!
    K Beerschot VA 1 - 1 Genk
    Mål: Jarne Steuckers
    Mål! bortelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Jarne Steuckers.
    15'
    K Beerschot VA får tildelt et hjørnespark
    22'
    Skudd utenfor mål, K Beerschot VA
    Thibaud Verlinden
    Målsjanse! Thibaud Verlinden (K Beerschot VA) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til KRC Genk.
    25'
    Genk får tildelt et frispark
    Wim Smet signaliserer et frispark til KRC Genk like utenfor K Beerschot VA-området.
    27'
    Genk får tildelt et hjørnespark
    Bilal El Khannouss
    Bilal El Khannouss (KRC Genk) løfter inn en corner fra venstre på Olympisch Stadion.
    29'
    Jarne Steuckers
    Jarne Steuckers (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Olympisch Stadion.
    30'
    Mål for Genk!
    K Beerschot VA 1 - 2 Genk
    Mål: Toluwalase Emmanuel Arokodare
    Målgivende: Jarne Steuckers
    I Antwerpen tar KRC Genk ledelsen 1-2 etter et mål av Toluwalase Emmanuel Arokodare. Jarne Steuckers sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Wim Smet signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    34'
    KRC Genk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra K Beerschot VA.
    34'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Marco Weymans
    Dommer Wim Smet gir Marco Weymans (K Beerschot VA) et gult kort.
    39'
    K Beerschot VA 1 - 3 Genk
    Mål: Carlos Cuesta
    Målgivende: Bilal El Khannouss
    Carlos Cuesta header ballen i mål og KRC Genk øker ledelsen til 1-3. Bilal El Khannouss var nest sist på ballen.
    40'
    Skudd utenfor mål, Genk
    Yira Sor
    KRC Genk avanserer forover i Antwerpen. Yira Sor avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    Simion Michez
    Simion Michez (K Beerschot VA) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Dommer Wim Smet venter med å sette i gang spillet fordi Kayembe ligger nede.
    45'+2
    Kayembe er tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Skudd på mål, K Beerschot VA
    Herve Matthys
    K Beerschot VA angriper i Antwerpen. Herve Matthys avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+4
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    45'+4
    45'+4
    45'+5
    45'+5
    K Beerschot VA blir avblåst for offside
    K Beerschot VA angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Ryan Sanusi
    Wim Smet tildeler K Beerschot VA en corner. Ryan Sanusi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Ewan Henderson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    50'
    Ewan Henderson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    51'
    53'
    Frispark K Beerschot VA.
    54'
    Simion Michez (K Beerschot VA) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    58'
    K Beerschot VA 2 - 3 Genk
    Mål: Simion Michez
    Målgivende: Thibaud Verlinden
    Mål! K Beerschot VA reduserer til 2-3 ved Simion Michez. Flott spill fra Thibaud Verlinden før målet.
    61'
    Davor Matijas
    Frisparket tildelt KRC Genk er farlig nær K Beerschot VAs målområde.
    63'
    Davor Matijas (K Beerschot VA) mottar sitt første gule kort for dagen på Olympisch Stadion.
    63'
    K Beerschot VA 2 - 4 Genk
    Målgivende: Yira Sor
    Mål! KRC Genk øker ledelsen til 2-4 etter en scoring av Toluwalase Emmanuel Arokodare på Olympisch Stadion. Flott spill fra Yira Sor før målet.
    64'
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Tom Reyners
    Ut: Ewan Henderson
    Dirk Kuyt gjør dagens første bytte i Antwerpen, når han tar ut Ewan Henderson og setter inn Tom Reyners.
    66'
    Inn: Ayouba Kosiah
    Ut: Charly Keita
    Charly Keita (K Beerschot VA) erstattes av Ayouba Kosiah.
    66'
    Ryan Sanusi
    I Antwerpen slår Ryan Sanusi en corner fra venstre.
    67'
    67'
    67'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Christopher Bonsu Baah
    Ut: Yira Sor
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Christopher Bonsu Baah, mens Yira Sor tar plass på benken.
    69'
    Inn: Nikolas Sattlberger
    Ut: Bilal El Khannouss
    Thorsten Fink (KRC Genk) gjør sitt andre bytte for dagen. Nikolas Sattlberger erstatter Bilal El Khannouss.
    69'
    Straffe til K Beerschot VA
    73'
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til K Beerschot VA
    74'
    Dommeren dømmer straffe til K Beerschot VA
    76'
    Rødt kort til Genk
    Mujaid Sadick
    KRC Genk må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Wim Smet viser Mujaid Sadick det røde kortet.
    77'
    Welat Cagro (K Beerschot VA) bommer på straffe!
    78'
    K Beerschot VA angriper, men avslutningen til Thibaud Verlinden går utenfor.
    79'
    Inn: Bryan Heynen
    Ut: Patrik Hrosovsky
    Bytte for KRC Genk. Bryan Heynen kommer inn for Patrik Hrosovsky på Olympisch Stadion.
    80'
    Inn: Josue Ndenge Kongolo
    Ut: Jarne Steuckers
    KRC Genk bytter ut Jarne Steuckers med Josue Ndenge Kongolo.
    80'
    Inn: D'Margio Wright-Phillips
    Ut: Welat Cagro
    Bytte for K Beerschot VA. D'Margio Wright-Phillips kommer inn for Welat Cagro på Olympisch Stadion.
    85'
    K Beerschot VA 3 - 4 Genk
    Mål: Katuku Derrick Tshimanga
    Målgivende: Herve Matthys
    Mål! K Beerschot VA reduserer til 3-4 etter et mål av Katuku Derrick Tshimanga på Olympisch Stadion. Herve Matthys sto for den målgivende pasningen.
    87'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    K Beerschot VA angriper. Marco Weymans får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    89'
    Inn: Hyeon-gyu Oh
    Ut: Toluwalase Emmanuel Arokodare
    Thorsten Fink (KRC Genk) gjør sitt femte bytte for dagen. Hyeon-gyu Oh erstatter Toluwalase Emmanuel Arokodare.
    90'
    Inn: Ar'jany Martha
    Ut: Simion Michez
    Dirk Kuyt gjør dagens fjerde bytte i Antwerpen, når han tar ut Simion Michez og setter inn Ar'jany Martha.
    90'
    Skudd på mål, Genk
    Hyeon-gyu Oh
    Hyeon-gyu Oh (KRC Genk) avanserer forover på Olympisch Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+2
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    90'+2
    Zakaria El-Ouadi
    Sjanse i Antwerpen! Zakaria El-Ouadi (KRC Genk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.