K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd på mål, Gent
    Darko Lemajic
    I Antwerpen får Darko Lemajic (KAA Gent) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    10'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til KAA Gent.
    12'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    12'
    Skudd utenfor mål, K Beerschot VA
    Lawrence Shankland
    Lawrence Shankland (K Beerschot VA) header utenfor.
    14'
    Gent blir avblåst for offside
    Darko Lemajic (KAA Gent) vinkes av for offside i Antwerpen.
    15'
    Gent får tildelt et hjørnespark
    Andrew Hjulsager
    Kevin Van Damme tildeler KAA Gent en corner. Andrew Hjulsager sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Gent får tildelt et frispark
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Alessio Castro-Montes
    Målsjanse på Olympisch Stadion! Alessio Castro-Montes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    K Beerschot VA får tildelt et hjørnespark
    Ilias Sebaoui
    Ilias Sebaoui (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra høyre på Olympisch Stadion.
    21'
    Felipe Avenatti
    K Beerschot VA angriper, men avslutningen til Felipe Avenatti går utenfor.
    23'
    Skudd utenfor mål, Gent
    KAA Gent angriper på Olympisch Stadion, men Darko Lemajic header utenfor.
    24'
    Frispark KAA Gent.
    26'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Joren Dom
    Joren Dom (K Beerschot VA) pådrar seg et gult kort.
    30'
    K Beerschot VA må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KAA Gent.
    30'
    Joseph Okumu
    KAA Gent angriper på Olympisch Stadion. Joseph Okumu header utenfor.
    31'
    Frispark K Beerschot VA.
    35'
    Ilias Sebaoui (K Beerschot VA) får et gult kort av dommer Kevin Van Damme.
    36'
    Gult kort til Gent
    Julien De Sart
    Dommer Kevin Van Damme gir Julien De Sart (KAA Gent) et gult kort.
    36'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    37'
    KAA Gent angriper i Antwerpen. Darko Lemajic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til Gent
    41'
    Ingen straffe til Gent
    41'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    42'
    Tom Pietermaat
    Tom Pietermaat (K Beerschot VA) mottar sitt første gule kort for dagen på Olympisch Stadion.
    42'
    K Beerschot VA blir avblåst for offside
    En av K Beerschot VAs spillere går i offside.
    43'
    Mål for Gent!
    K Beerschot VA 0 - 1 Gent
    Mål: Julien De Sart
    Målgivende: Alessio Castro-Montes
    Mål! Julien De Sart header ballen i mål og gir KAA Gent ledelsen 0-1 på Olympisch Stadion. Alessio Castro-Montes var nest sist på ballen.
    44'
    Skudd på mål, K Beerschot VA
    45'+1
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Ilias Sebaoui (K Beerschot VA) slår en corner fra venstre side på Olympisch Stadion.
    45'+1
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til K Beerschot VA.
    49'
    Christopher Operi
    Christopher Operi (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Olympisch Stadion, men klarer ikke å score.
    49'
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Ramiro Vaca
    Ut: Ilias Sebaoui
    K Beerschot VA bytter ut Ilias Sebaoui med Ramiro Vaca. Dette er det første byttet som Greg Francois Vanderidt gjør i dagens kamp.
    51'
    53'
    Ramiro Vaca
    I Antwerpen slår Ramiro Vaca en corner fra venstre.
    54'
    56'
    Dommer Kevin Van Damme venter med å sette i gang spillet fordi Joseph Okumu ligger nede.
    56'
    KAA Gent slipper å klare seg uten Joseph Okumu som kommer tilbake på banen igjen.
    57'
    58'
    60'
    KAA Gent angriper i Antwerpen. Andrew Hjulsager fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Ramiro Vaca
    Ramiro Vaca (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra venstre på Olympisch Stadion.
    62'
    K Beerschot VA 0 - 2 Gent
    Mål: Darko Lemajic
    Målgivende: Andrew Hjulsager
    Darko Lemajic header ballen i mål og KAA Gent går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i Antwerpen. Flott spill fra Andrew Hjulsager før målet.
    65'
    Ryan Sanusi
    Ryan Sanusi (K Beerschot VA) avanserer forover på Olympisch Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    K Beerschot VA angriper, men Kevin Van Damme blåser for offside.
    67'
    Inn: Musashi Suzuki
    Ut: Mauricio Lemos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for K Beerschot VA. Inn kommer Musashi Suzuki, mens Mauricio Lemos tar plass på benken.
    67'
    Inn: Dante Rigo
    Ut: Tom Pietermaat
    Greg Francois Vanderidt (K Beerschot VA) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dante Rigo erstatter Tom Pietermaat.
    67'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    Dommeren gir Darko Lemajic (KAA Gent) et gult kort.
    68'
    KAA Gent avanserer forover på Olympisch Stadion og Darko Lemajic kommer til avslutning. Headingen blir klarert av K Beerschot VA.
    69'
    69'
    70'
    70'
    Musashi Suzuki
    Musashi Suzuki (K Beerschot VA) kommer seg fri på Olympisch Stadion, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Inn: Ismaila Coulibaly
    Ut: Ryan Sanusi
    K Beerschot VA bytter ut Ryan Sanusi med Ismaila Coulibaly.
    74'
    75'
    76'
    76'
    Dante Rigo
    Dante Rigo (K Beerschot VA) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Ramiro Vaca
    Kevin Van Damme tildeler K Beerschot VA en corner. Ramiro Vaca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    80'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Nurio Fortuna
    Ut: Christopher Operi
    Bytte for KAA Gent. Nurio Fortuna kommer inn for Christopher Operi på Olympisch Stadion.
    80'
    Inn: Sven Kums
    Ut: Julien De Sart
    Hein van Haezebrouck gjør dagens andre bytte i Antwerpen, når han tar ut Julien De Sart og setter inn Sven Kums.
    81'
    Andrew Hjulsager (KAA Gent) slår en corner fra venstre side på Olympisch Stadion.
    83'
    Inn: Tarik Tissoudali
    Ut: Andrew Hjulsager
    Andrew Hjulsager (KAA Gent) erstattes av Tarik Tissoudali.
    84'
    Inn: Vadis Odjidja-Ofoe
    Ut: Alessio Castro-Montes
    KAA Gent gjør sitt fjerde bytte. Alessio Castro-Montes erstattes av Vadis Odjidja-Ofoe.
    84'
    85'
    86'
    87'
    Ramiro Vaca
    K Beerschot VA avanserer forover i Antwerpen. Ramiro Vaca avslutter, men treffer ikke mål.