1-3
2-3
2-4
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Kapfenberg.
    Dominic Schilcher signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    2'
    Skudd på mål, Admira Wacker
    2'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Mål for Kapfenberger SV!
    Kapfenberger SV 1 - 0 Admira Wacker
    Mål: Winfried Amoah
    Målgivende: Nemanja Zikic
    Mål! Winfried Amoah gir Kapfenberger SV en 1-0 ledelse. Nemanja Zikic sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Hjørnespark til Kapfenberger SV
    11'
    11'
    15'
    Gult kort til Admira Wacker
    Jakob Tranziska
    Dommer Dominic Schilcher viser Jakob Tranziska (Admira Wacker) det gule kortet.
    16'
    Mål for Admira Wacker!
    Kapfenberger SV 1 - 1 Admira Wacker
    Mål: Martin Krienzer
    Målgivende: Julian Buchta
    Martin Krienzer (Admira Wacker) utligner med en heading på Franz-Fekete-Stadion. Stillingen er nå 1-1. Julian Buchta var nest sist på ballen.
    27'
    Hjørnespark til Admira Wacker
    32'+1
    Kapfenberger SV 1 - 2 Admira Wacker
    Mål: Angelo Gattermayer
    Målgivende: Martin Rasner
    Angelo Gattermayer setter ballen i nettet og Admira Wacker leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Martin Rasner.
    35'
    38'
    39'+1
    Kapfenberger SV 1 - 3 Admira Wacker
    Mål: Martin Rasner
    Martin Rasner øker Admira Wackers ledelse til 1-3!
    49'
    53'
    Kapfenberger SV 2 - 3 Admira Wacker
    Winfried Amoah scorer og reduserer til 2-3 på Franz-Fekete-Stadion.
    61'
    61'
    61'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Vladimir Nikolov
    Ut: Jakob Tranziska
    Admira Wacker bytter ut Jakob Tranziska med Vladimir Nikolov.
    62'
    Inn: Marco Wagner
    Ut: Angelo Gattermayer
    Bytte for Admira Wacker. Marco Wagner kommer inn for Angelo Gattermayer på Franz-Fekete-Stadion.
    62'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Nemanja Zikic
    Dommeren gir Nemanja Zikic (Kapfenberger SV) et gult kort.
    65'
    Tobias Mandler
    Tobias Mandler (Kapfenberger SV) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Dario Sekic
    Ut: Luca Hassler
    Kapfenberger SV bytter ut Luca Hassler med Dario Sekic. Dette er det første byttet som David Sencar gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Mohamed Kone
    Ut: Mario Grgic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger SV. Inn kommer Mohamed Kone, mens Mario Grgic tar plass på benken.
    74'
    Inn: Matthias Puschl
    Ut: Mark Grosse
    David Sencar gjør dagens tredje bytte i Kapfenberg, når han tar ut Mark Grosse og setter inn Matthias Puschl.
    74'
    Mohamed Kone
    Dommer Dominic Schilcher gir Mohamed Kone (Kapfenberger SV) et gult kort.
    80'
    Kapfenberger SV 2 - 4 Admira Wacker
    Mål: Marco Wagner
    Målgivende: Vladimir Nikolov
    Admira Wacker går opp i en 2-4 ledelse etter et mål av Marco Wagner. Flott spill fra Vladimir Nikolov før målet.