I Kapfenberg tar Floridsdorfer ACledelsen 0-1 etter et mål av Adolphe Belem.
    Frispark for KSV 1919 på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd på mål, Kapfenberger SV
    Thomas Maier
    Thomas Maier (KSV 1919) avanserer forover på Franz-Fekete-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Mål for Kapfenberger SV!
    Kapfenberger SV 1 - 1 FAC Wien
    Mål: Philipp Plank
    Philipp Plank scorer og utligner dermed til 1-1.
    17'
    FAC Wien blir avblåst for offside
    Adolphe Belem
    Floridsdorfer AC angriper, men blir avblåst for offside.
    22'
    Skudd utenfor mål, Kapfenberger SV
    Philipp Plank
    KSV 1919 angriper i Kapfenberg. Philipp Plank fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    25'
    Skudd utenfor mål, FAC Wien
    Adolphe Belem (Floridsdorfer AC) kommer til en målsjanse på Franz-Fekete-Stadion, men klarer ikke å score.
    27'
    Sjanse! Floridsdorfer AC avanserer forover, men Adolphe Belem avslutter utenfor.
    29'
    30'
    Floridsdorfer AC angriper, men avslutningen til Adolphe Belem går utenfor.
    31'
    David Agudo
    KSV 1919 avanserer forover i Kapfenberg. David Agudo avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    FAC Wien får tildelt et frispark
    Frispark til Floridsdorfer AC på halvdelen til KSV 1919.
    34'
    KSV 1919 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Floridsdorfer AC.
    35'
    Marco Sahanek
    Marco Sahanek (Floridsdorfer AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    David Agudo
    David Agudo (KSV 1919) header utenfor.
    38'
    Floridsdorfer AC angriper på Franz-Fekete-Stadion. Marco Sahanek header utenfor.
    40'
    En av Floridsdorfer ACs spillere blir avblåst for offside.
    44'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til Floridsdorfer AC på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Kapfenberger SV får tildelt et hjørnespark
    Alan Kijas tildeler KSV 1919 en corner. sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Daniel Geissler
    Daniel Geissler (KSV 1919) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    47'
    Kapfenberger SV 2 - 1 FAC Wien
    Mål: Manuel Haas
    Målgivende: Daniel Geissler
    KSV 1919 tar ledelsen 2-1 i Kapfenberg etter en heading av Manuel Haas! Flott spill fra Daniel Geissler før målet.
    48'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt Floridsdorfer ACet.
    49'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til KSV 1919 like utenfor Floridsdorfer AC-området.
    51'
    I Kapfenberg slår Daniel Geissler en corner fra venstre.
    52'
    Floridsdorfer AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Bernhard Fucik
    Floridsdorfer AC fosser fremover, men Alan Kijas blåser for offside på Franz-Fekete-Stadion.
    54'
    56'
    KSV 1919 er på skuddhold på dette frisparket.
    57'
    Spillerbytte - FAC Wien
    Inn: Edrisa Lubega
    Ut: Ivan Leovac
    Ivan Leovac (Floridsdorfer AC) erstattes av Edrisa Lubega.
    57'
    David Sencar
    Målsjanse! David Sencar (KSV 1919) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt KSV 1919et.
    59'
    Philipp Plank (KSV 1919) kommer seg fri på Franz-Fekete-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Spillet på Franz-Fekete-Stadion er stoppet midlertidig fordi Jorge Pesca ligger nede.
    61'
    Frispark Floridsdorfer AC.
    63'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Levan Eloshvili
    Ut: David Agudo
    KSV 1919 gjør sitt første bytte. David Agudo erstattes av Levan Eloshvili.
    64'
    Jorge Pesca ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kapfenberg.
    65'
    Kapfenberger SV 3 - 1 FAC Wien
    Mål: Daniel Racic
    KSV 1919 går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Daniel Racic.
    65'
    Inn: Kevin Hinterberger
    Ut: Bernhard Fucik
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Floridsdorfer AC. Inn kommer Kevin Hinterberger, mens Bernhard Fucik tar plass på benken.
    66'
    67'
    Sjanse til KSV 1919! er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    Daniel Geissler (KSV 1919) slår en corner fra venstre side på Franz-Fekete-Stadion.
    68'
    (KSV 1919) kommer til en målsjanse på Franz-Fekete-Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Gult kort til FAC Wien
    Marco Sahanek (Floridsdorfer AC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til Floridsdorfer AC.
    72'
    Inn: Oliver Markoutz
    Ut: Marco Sahanek
    Floridsdorfer AC bytter ut Marco Sahanek med Oliver Markoutz.
    72'
    Frispark til KSV 1919 på halvdelen til Floridsdorfer AC.
    74'
    74'
    75'
    Mario Kropfl
    Målsjanse! Mario Kropfl (Floridsdorfer AC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    En av Floridsdorfer ACs spillere går i offside.
    76'
    ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    er på beina igjen og fortsetter kampen på Franz-Fekete-Stadion.
    82'
    Inn: Matija Horvat
    Ut: Daniel Racic
    Stefan Rapp gjør dagens andre bytte i Kapfenberg, når han tar ut Daniel Racic og setter inn Matija Horvat.
    83'
    85'
    86'
    KSV 1919 angriper i Kapfenberg. Daniel Geissler avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    (KSV 1919) slår en corner fra høyre side på Franz-Fekete-Stadion.
    88'
    88'
    Kapfenberger SV 3 - 2 FAC Wien
    Mål: Edrisa Lubega
    Mål! Edrisa Lubega holder Floridsdorfer ACet inne i kampen med en redusering til 3-2.
    89'
    Kapfenberger SV blir avblåst for offside
    KSV 1919 angriper, men Alan Kijas blåser for offside.
    89'
    (Floridsdorfer AC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+1
    Kapfenberger SV 3 - 3 FAC Wien
    Mål: Martin Fraisl
    Målgivende: Mario Kropfl
    Martin Fraisl header ballen i mål og utligner til 3-3. Det er en fin assist fra Mario Kropfl.
    90'+3
    FAC Wien får tildelt et hjørnespark
    Mario Kropfl (Floridsdorfer AC) løfter inn en corner fra høyre på Franz-Fekete-Stadion.