Kampen er i gang på Franz-Fekete-Stadion.
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til KSV 1919.
    1'
    Tobias Mandler
    KSV 1919 avanserer forover i Kapfenberg. Tobias Mandler avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Mål for Kapfenberger SV!
    Kapfenberger SV 1 - 0 Grazer AK
    Mål: Leo Mikic
    Målgivende: Tobias Mandler
    Mål! Leo Mikic gir KSV 1919 en 1-0 ledelse. Tobias Mandler var nest sist på ballen.
    16'
    Gerhard Grobelnik tildeler KSV 1919 en corner. Elvedin Heric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Marco Gantschnig
    Marco Gantschnig (Grazer AK 1902) header utenfor.
    22'
    Leo Mikic
    KSV 1919 angriper, men avslutningen til Leo Mikic går utenfor.
    23'
    Frispark KSV 1919.
    25'
    Frispark til KSV 1919 på halvdelen til Grazer AK 1902.
    28'
    30'
    30'
    Gult kort til Grazer AK
    Gerald Nutz
    Dommer Gerhard Grobelnik gir Gerald Nutz (Grazer AK 1902) et gult kort.
    30'
    Mål for Grazer AK!
    Kapfenberger SV 1 - 1 Grazer AK
    Mål: Dominik Hackinger
    Målgivende: Thomas Fink
    Dominik Hackinger utligner til 1-1 på Franz-Fekete-Stadion. Thomas Fink sto for den målgivende pasningen.
    35'
    Alexander Steinlechner (KSV 1919) løfter inn en corner fra høyre på Franz-Fekete-Stadion.
    40'
    Marco Perchtold
    Marco Perchtold (Grazer AK 1902) får et gult kort av dommer Gerhard Grobelnik.
    41'
    Målsjanse! Marco Perchtold (Grazer AK 1902) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Kapfenberger SV 2 - 1 Grazer AK
    Mål: Levan Eloshvili
    Levan Eloshvili dundrer ballen i mål og KSV 1919 tar ledelsen 2-1 på Franz-Fekete-Stadion.
    45'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Levan Eloshvili
    Levan Eloshvili (KSV 1919) mottar sitt første gule kort for dagen på Franz-Fekete-Stadion.
    45'+1
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til Grazer AK 1902 på egen banehalvdel.
    46'
    I Kapfenberg slår Elvedin Heric en corner fra høyre.
    48'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til Grazer AK 1902.
    49'
    Olivier N'Zi
    KSV 1919 fosser forover og Olivier N'Zi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    Grazer AK, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Dominik Hackinger (Grazer AK 1902) slår en corner fra venstre side på Franz-Fekete-Stadion.
    56'
    I Kapfenberg slår Dominik Hackinger en corner fra venstre.
    56'
    58'
    Petar Zubak
    Dommer Gerhard Grobelnik viser Petar Zubak (Grazer AK 1902) det gule kortet.
    59'
    Spillerbytte - Grazer AK
    Inn: Lukas Gabbichler
    Ut: Josef Weberbauer
    Gernot Plassnegger gjør dagens første bytte i Kapfenberg, når han tar ut Josef Weberbauer og setter inn Lukas Gabbichler.
    59'
    Inn: Peter Kozissnik
    Ut: Philipp Schellnegger
    Philipp Schellnegger (Grazer AK 1902) erstattes av Peter Kozissnik.
    60'
    Målsjanse til KSV 1919! Tobias Mandler treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    KSV 1919 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Offside! Tobias Mandler (KSV 1919) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    63'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Paul Mensah
    Ut: Mario Grgic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KSV 1919. Inn kommer Paul Mensah, mens Mario Grgic tar plass på benken.
    65'
    Sjanse til KSV 1919! Tobias Mandler er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Elvedin Heric (KSV 1919) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    72'
    Tobias Mandler (KSV 1919) kommer seg fri på Franz-Fekete-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Elvedin Heric (KSV 1919) slår en corner fra venstre side på Franz-Fekete-Stadion.
    74'
    Frispark for Grazer AK 1902 på egen banehalvdel.
    75'
    Gerhard Grobelnik tildeler Grazer AK 1902 en corner. Dominik Hackinger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    78'
    Thomas Fink
    Thomas Fink (Grazer AK 1902) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    79'
    Sjanse i Kapfenberg! Tobias Mandler (KSV 1919) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Sekou Sylla
    Sjanse! KSV 1919 avanserer forover, men Sekou Sylla avslutter utenfor.
    81'
    Stefan Pfeifer
    Stefan Pfeifer (Grazer AK 1902) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Inn: Reality Asemota
    Ut: Thomas Fink
    Grazer AK 1902 bytter ut Thomas Fink med Reality Asemota. Dette er det tredje byttet som Gernot Plassnegger gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Marvin Hernaus
    Ut: Leo Mikic
    KSV 1919 bytter ut Leo Mikic med Marvin Hernaus.
    84'
    KSV 1919 angriper, men avslutningen til Tobias Mandler går utenfor.
    86'
    Frispark til Grazer AK 1902 på halvdelen til KSV 1919.
    87'
    Andre gule kort til Grazer AK
    Marco Perchtold (Grazer AK 1902) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    87'
    88'
    Inn: Peter Tschernegg
    Ut: Gerald Nutz
    Gernot Plassnegger (Grazer AK 1902) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Peter Tschernegg erstatter Gerald Nutz.
    88'
    Inn: Lukas Graf
    Ut: Stephan Palla
    Grazer AK 1902 gjør sitt femte bytte. Stephan Palla erstattes av Lukas Graf.
    89'
    Elvedin Heric (KSV 1919) slår en corner fra høyre side på Franz-Fekete-Stadion.
    90'
    Elvedin Heric (KSV 1919) løfter inn en corner fra høyre på Franz-Fekete-Stadion.
    90'+2
    Frispark for KSV 1919 på egen banehalvdel.
    90'+2
    90'+4
    Kapfenberger SV 3 - 1 Grazer AK
    Mål: Marvin Hernaus
    Mål! KSV 1919 øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Marvin Hernaus på Franz-Fekete-Stadion.