Frispark til Kapfenberger SV på halvdelen til SKN St. Polten.
    En av Kapfenberger SVs spillere blir avblåst for offside på Franz-Fekete-Stadion.
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SKN St. Polten.
    7'
    Skudd på mål, Kapfenberger SV
    Levan Eloshvili
    Levan Eloshvili (Kapfenberger SV) avanserer forover på Franz-Fekete-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Kapfenberger SV får tildelt et hjørnespark
    Mario Grgic
    I Kapfenberg slår Mario Grgic en corner fra venstre.
    9'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    10'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Matthias Puschl
    Sjanse til Kapfenberger SV! Matthias Puschl er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    Levan Eloshvili (Kapfenberger SV) løfter inn en corner fra høyre på Franz-Fekete-Stadion.
    14'
    Mål for Kapfenberger SV!
    Kapfenberger SV 1 - 0 SKN St. Polten
    Mål: Christoph Pichorner
    Målgivende: Levan Eloshvili
    Kapfenberger SV tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Christoph Pichorner. Det er en fin assist fra Levan Eloshvili.
    14'
    SKN St. Polten får tildelt et hjørnespark
    16'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    20'
    Frisparket tildelt SKN St. Polten er farlig nær Kapfenberger SVs målområde.
    21'
    Karim Conte
    Målsjanse! Karim Conte (SKN St. Polten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Frispark Kapfenberger SV.
    22'
    Sjanse i Kapfenberg! Matthias Puschl (Kapfenberger SV) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    22'
    Levan Eloshvili (Kapfenberger SV) slår en corner fra høyre side på Franz-Fekete-Stadion.
    23'
    Skudd utenfor mål, Kapfenberger SV
    Mario Cetina
    Mario Cetina (Kapfenberger SV) header utenfor.
    23'
    24'
    David Riegler
    David Riegler (SKN St. Polten) kommer seg fri på Franz-Fekete-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    24'
    27'
    29'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til SKN St. Polten like utenfor Kapfenberger SV-området.
    30'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Kapfenberger SV.
    31'
    Gult kort til SKN St. Polten
    George Davies
    George Davies (SKN St. Polten) pådrar seg et gult kort.
    31'
    32'
    32'
    Stefan Ebner signaliserer et frispark til Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    34'
    Kapfenberger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Dommeren gir David Riegler (SKN St. Polten) et gult kort.
    37'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mario Cetina (Kapfenberger SV) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Kapfenberger SV slipper å klare seg uten Mario Cetina som kommer tilbake på banen igjen.
    39'
    39'
    Stefan Ebner tildeler Kapfenberger SV en corner. Levan Eloshvili sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Målsjanse på Franz-Fekete-Stadion! Levan Eloshvili fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    42'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Sekou Sylla
    Sekou Sylla (Kapfenberger SV) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Michael Lang (SKN St. Polten) slår en corner fra høyre side på Franz-Fekete-Stadion.
    45'+1
    Julian Tomka
    SKN St. Polten angriper på Franz-Fekete-Stadion. Julian Tomka header utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Deni Alar
    Ut: Christoph Halper
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Deni Alar, mens Christoph Halper tar plass på benken.
    46'
    Inn: Julian Keiblinger
    Ut: David Riegler
    David Riegler (SKN St. Polten) erstattes av Julian Keiblinger.
    46'
    Frispark for Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    46'
    Mario Cetina (Kapfenberger SV) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Franz-Fekete-Stadion.
    48'
    Skudd på mål, SKN St. Polten
    Målsjanse til SKN St. Polten! Julian Tomka treffer mål, men keeper redder.
    52'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Christoph Pichorner
    Dommer Stefan Ebner viser Christoph Pichorner (Kapfenberger SV) det gule kortet.
    52'
    Michael Lang (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    53'
    Mario Cetina er tilbake på banen igjen.
    54'
    Julian Keiblinger
    I Kapfenberg slår Julian Keiblinger en corner fra venstre.
    54'
    Frispark SKN St. Polten.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Kapfenberger SV!
    56'
    Frispark til SKN St. Polten på halvdelen til Kapfenberger SV.
    61'
    63'
    Kapfenberger SV 2 - 0 SKN St. Polten
    Mål: Dardan Shabanhaxhaj
    Målgivende: Matthias Puschl
    Kapfenberger SV går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Dardan Shabanhaxhaj. Matthias Puschl var nest sist på ballen.
    64'
    Inn: Bernd Gschweidl
    Ut: George Davies
    Stephan Helm gjør dagens tredje bytte i Kapfenberg, når han tar ut George Davies og setter inn Bernd Gschweidl.
    65'
    SKN St. Polten må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kapfenberger SV.
    68'
    Spillet på Franz-Fekete-Stadion er stoppet midlertidig fordi Levan Eloshvili ligger nede.
    69'
    Dommer Stefan Ebner gir Levan Eloshvili (Kapfenberger SV) et gult kort.
    70'
    Levan Eloshvili er på beina igjen og fortsetter kampen på Franz-Fekete-Stadion.
    70'
    Levan Eloshvili (Kapfenberger SV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Winfried Amoah
    Ut: Levan Eloshvili
    Abdulah Ibrakovic (Kapfenberger SV) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Winfried Amoah erstatter Levan Eloshvili som sannsynligvis er skadet.
    74'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kapfenberg fordi Tobias Mandler får behandling for en skade på banen.
    74'
    Inn: Din Barlov
    Ut: Daniel Schutz
    SKN St. Polten bytter ut Daniel Schutz med Din Barlov.
    75'
    Inn: Hong Yunsang
    Ut: Uly Llanez Jr.
    SKN St. Polten gjør sitt femte bytte. Uly Llanez Jr. erstattes av Hong Yunsang.
    75'
    79'
    81'
    82'
    Inn: Sanel Bajrektarevic
    Ut: Mohamed Cherif
    Abdulah Ibrakovic (Kapfenberger SV) gjør sitt andre bytte for dagen. Sanel Bajrektarevic erstatter Mohamed Cherif.
    83'
    Tobias Mandler kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Franz-Fekete-Stadion.
    83'
    84'
    Sanel Bajrektarevic
    Sanel Bajrektarevic (Kapfenberger SV) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Det blir farlig! Frispark for Kapfenberger SV er nær straffområde.
    86'
    Thomas Salamon
    Thomas Salamon (SKN St. Polten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.