I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Kapfenberger tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til SKN St. Polten på halvdelen til Kapfenberger.
    13'
    Jaden Sean Montnor
    Målsjanse på Franz-Fekete-Stadion! Jaden Sean Montnor fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Frisparket tildelt SKN St. Polten er farlig nær Kapfenbergers målområde.
    15'
    Straffe til Kapfenberger SV
    17'
    Mark Grosse (Kapfenberger) slår en corner fra høyre side på Franz-Fekete-Stadion.
    17'
    Kapfenberger SV scorer på straffe!
    Kapfenberger SV 1 - 0 SKN St. Polten
    Mål: Christoph Pichorner
    Christoph Pichorner scorer og Kapfenberger leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    19'
    Frispark for Kapfenberger på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til SKN St. Polten
    22'
    Hjørnespark til SKN St. Polten
    22'
    Straffe til SKN St. Polten
    24'
    SKN St. Polten scorer på straffe!
    Kapfenberger SV 1 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Julian Keiblinger
    Mål! Julian Keiblinger setter utligningen i mål på et straffespark.
    24'
    Skudd utenfor mål, SKN St. Polten
    28'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Kapfenberger like utenfor SKN St. Polten-området.
    29'
    Skudd på mål, Kapfenberger SV
    29'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    29'
    31'
    Daniel Pfister tildeler SKN St. Polten en corner. Thomas Salamon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    En av SKN St. Poltens spillere går i offside.
    32'
    Jaden Sean Montnor (SKN St. Polten) får et gult kort av dommer Daniel Pfister.
    38'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Nemanja Zikic
    Dommer Daniel Pfister viser Nemanja Zikic (Kapfenberger) det gule kortet.
    38'
    Thomas Salamon (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    39'
    Skade: SKN St. Polten
    41'
    41'
    Skudd på mål, SKN St. Polten
    41'
    41'
    Tilbake fra skade: SKN St. Polten
    42'
    Daniel Pfister tildeler SKN St. Polten en corner. Thomas Salamon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    43'
    Frispark Kapfenberger.
    43'
    Dirk Carlson
    Dirk Carlson (SKN St. Polten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    SKN St. Polten angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+3
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Kapfenberger på egen banehalvdel.
    46'
    Hjørnespark til Kapfenberger SV
    47'
    I Kapfenberg slår Nemanja Zikic en corner fra venstre.
    52'
    53'
    53'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Kapfenberger.
    54'
    54'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Benedict Scharner
    Ut: Daniel Schutz
    Stephan Helm (SKN St. Polten) gjør sitt første bytte for dagen. Benedict Scharner erstatter Daniel Schutz.
    56'
    Inn: Rio Nitta
    Ut: Luis Hartwig
    SKN St. Polten gjør sitt andre bytte. Luis Hartwig erstattes av Rio Nitta.
    57'
    58'
    58'
    61'
    Rio Nitta
    Dommer Daniel Pfister gir Rio Nitta (SKN St. Polten) et gult kort.
    62'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Mohamed Kone
    Ut: Nemanja Zikic
    Kapfenberger bytter ut Nemanja Zikic med Mohamed Kone.
    63'
    Mål for Kapfenberger SV!
    Kapfenberger SV 2 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Mark Grosse
    Målgivende: Matthias Puschl
    Mark Grosse setter ballen i nettet og Kapfenberger leder nå 2-1. Matthias Puschl var nest sist på ballen.
    64'
    Inn: Kevin Monzialo
    Ut: Din Barlov
    SKN St. Polten bytter ut Din Barlov med Kevin Monzialo. Dette er det tredje byttet som Stephan Helm gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Fadhel Morou
    Ut: Thomas Salamon
    Bytte for SKN St. Polten. Fadhel Morou kommer inn for Thomas Salamon på Franz-Fekete-Stadion.
    67'
    68'
    69'
    Frispark til Kapfenberger på halvdelen til SKN St. Polten.
    70'
    72'
    73'
    73'
    74'
    Inn: Dognimani Yacouba Silue
    Ut: Jaden Sean Montnor
    Jaden Sean Montnor (SKN St. Polten) erstattes av Dognimani Yacouba Silue.
    75'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    77'
    77'
    Julian Keiblinger (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    79'
    79'
    79'
    Frispark SKN St. Polten.
    80'
    Mark Grosse
    Mark Grosse (Kapfenberger) pådrar seg et gult kort.
    80'
    81'
    83'
    86'
    Kevin Monzialo
    Kevin Monzialo (SKN St. Polten) pådrar seg et gult kort.
    86'
    87'
    87'
    SKN St. Polten fosser fremover, men Daniel Pfister blåser for offside på Franz-Fekete-Stadion.
    88'
    Inn: Sanel Bajrektarevic
    Ut: Lukas Walchhutter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger. Inn kommer Sanel Bajrektarevic, mens Lukas Walchhutter tar plass på benken.
    89'
    89'
    Sanel Bajrektarevic
    Dommeren gir Sanel Bajrektarevic (Kapfenberger) et gult kort.
    89'
    Benedict Scharner
    Benedict Scharner (SKN St. Polten) mottar sitt første gule kort for dagen på Franz-Fekete-Stadion.
    90'
    90'
    Franz Stolz
    Dommer Daniel Pfister viser Franz Stolz (SKN St. Polten) det gule kortet.
    90'
    Inn: Dino Dimmel
    Ut: Mark Grosse
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger. Inn kommer Dino Dimmel, mens Mark Grosse tar plass på benken.
    90'+3
    90'+6
    Sebastian Bauer
    Sebastian Bauer (SKN St. Polten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.