0-1
Alin30'
0-2
    Thomas Frohlacher signaliserer et frispark til Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    3'
    Dardan Shabanhaxhaj
    Kapfenberger SV fosser forover og Dardan Shabanhaxhaj fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark for SKU Amstetten på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark til SKU Amstetten på halvdelen til Kapfenberger SV.
    11'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Mario Grgic
    Dommeren gir Mario Grgic (Kapfenberger SV) et gult kort.
    11'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kapfenberg fordi Philipp Offenthaler får behandling for en skade på banen.
    12'
    SKU Amstetten slipper å klare seg uten Philipp Offenthaler som kommer tilbake på banen igjen.
    13'
    Dommer Thomas Frohlacher ser at linjemannen løfter flagget, og SKU Amstettens Thomas Mayer blåses av for offside.
    15'
    Thomas Frohlacher signaliserer et frispark til Kapfenberger SV.
    18'
    En av Kapfenberger SVs spillere blir avblåst for offside.
    19'
    Frispark SKU Amstetten.
    20'
    Thomas Frohlacher tildeler SKU Amstetten en corner. Thomas Mayer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Kapfenberger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Thomas Frohlacher signaliserer et frispark til SKU Amstetten på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for SKU Amstetten!
    Kapfenberger SV 0 - 1 SKU Amstetten
    Mål: Roman Alin
    Målgivende: Marco Stark
    SKU Amstetten leder 0-1 etter en scoring av Roman Alin. Marco Stark var nest sist på ballen.
    30'
    32'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Roman Alin
    Roman Alin (SKU Amstetten) mottar sitt første gule kort for dagen på Franz-Fekete-Stadion.
    32'
    SKU Amstetten angriper, men Thomas Frohlacher blåser for offside.
    34'
    35'
    Dardan Shabanhaxhaj (Kapfenberger SV) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Kapfenberger SV må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SKU Amstetten.
    37'
    Thomas Mayer
    SKU Amstetten angriper, men avslutningen til Thomas Mayer går utenfor.
    37'
    Sjanse til SKU Amstetten! Thomas Mayer er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    40'
    Kapfenberger SV 0 - 2 SKU Amstetten
    Mål: Stefan Feiertag
    Målgivende: Roman Alin
    Mål! Stefan Feiertag (SKU Amstetten) header inn 0-2. Det er en fin assist fra Roman Alin.
    40'
    Roman Alin
    SKU Amstetten angriper på Franz-Fekete-Stadion og Roman Alin får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    42'
    I Kapfenberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Skudd utenfor mål, Kapfenberger SV
    45'
    Thomas Frohlacher signaliserer et frispark til SKU Amstetten.
    45'+2
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Meletios Miskovic
    Ut: Mohamed Kone
    Vladimir Petrovic (Kapfenberger SV) gjør sitt første bytte for dagen. Meletios Miskovic erstatter Mohamed Kone.
    46'
    Inn: Winfried Amoah
    Ut: Karlo Lalic
    Vladimir Petrovic gjør dagens andre bytte i Kapfenberg, når han tar ut Karlo Lalic og setter inn Winfried Amoah.
    46'
    Hjørnespark til Kapfenberger SV
    48'
    Det blir farlig! Frispark for SKU Amstetten er nær straffområde.
    49'
    Roman Alin (SKU Amstetten) slår en corner fra venstre side på Franz-Fekete-Stadion.
    50'
    51'
    Målsjanse til Kapfenberger SV! Dardan Shabanhaxhaj treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    I Kapfenberg slår Mario Grgic en corner fra venstre.
    53'
    David Heindl
    Kapfenberger SV angriper på Franz-Fekete-Stadion. David Heindl header utenfor.
    53'
    SKU Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    59'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Philipp Schellnegger
    Ut: Wale Musa Alli
    Wale Musa Alli (SKU Amstetten) erstattes av Philipp Schellnegger.
    61'
    Inn: Bojan Mustecic
    Ut: Roman Alin
    SKU Amstetten bytter ut Roman Alin med Bojan Mustecic. Dette er det andre byttet som Jochen Fallmann gjør i dagens kamp.
    61'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    61'
    62'
    Lukas Deinhofer
    Lukas Deinhofer (SKU Amstetten) får et gult kort av dommer Thomas Frohlacher.
    63'
    Inn: Dino Kovacec
    Ut: Lukas Deinhofer
    Bytte for SKU Amstetten. Dino Kovacec kommer inn for Lukas Deinhofer på Franz-Fekete-Stadion.
    65'
    66'
    Frispark for Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    66'
    Dardan Shabanhaxhaj (Kapfenberger SV) kommer seg fri på Franz-Fekete-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Matthias Puschl
    Målsjanse! Matthias Puschl (Kapfenberger SV) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    72'
    Inn: Antonio Luci Sokcevic
    Ut: Levan Eloshvili
    Vladimir Petrovic (Kapfenberger SV) gjør sitt tredje bytte for dagen. Antonio Luci Sokcevic erstatter Levan Eloshvili.
    72'
    73'
    SKU Amstetten fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    74'
    74'
    En av SKU Amstettens spillere går i offside.
    76'
    Mario Grgic (Kapfenberger SV) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    76'
    Kapfenberger SVs Dardan Shabanhaxhaj blåses av for offside på Franz-Fekete-Stadion.
    77'
    Inn: John Frederiksen
    Ut: Thomas Mayer
    SKU Amstetten bytter ut Thomas Mayer med John Frederiksen.
    77'
    Inn: Mario Lovre Vojkovic
    Ut: Can Kurt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKU Amstetten. Inn kommer Mario Lovre Vojkovic, mens Can Kurt tar plass på benken.
    78'
    Frispark Kapfenberger SV.
    78'
    Marco Stark
    Dommer Thomas Frohlacher viser Marco Stark (SKU Amstetten) det gule kortet.
    78'
    Meletios Miskovic
    Dommer Thomas Frohlacher gir Meletios Miskovic (Kapfenberger SV) et gult kort.
    81'
    82'
    Mario Grgic (Kapfenberger SV) slår en corner fra høyre side på Franz-Fekete-Stadion.
    83'
    David Heindl (Kapfenberger SV) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    83'
    83'
    84'
    En av SKU Amstettens spillere blir avblåst for offside på Franz-Fekete-Stadion.
    84'
    Thomas Frohlacher tildeler Kapfenberger SV en corner. Mario Grgic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    86'
    Inn: Valdir
    Ut: Tobias Mandler
    Kapfenberger SV gjør sitt fjerde bytte. Tobias Mandler erstattes av Valdir.
    86'
    Bojan Mustecic
    Sjanse i Kapfenberg! Bojan Mustecic (SKU Amstetten) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    87'
    Philipp Schellnegger (SKU Amstetten) løfter inn en corner fra høyre på Franz-Fekete-Stadion.
    87'
    Stefan Feiertag
    Stefan Feiertag (SKU Amstetten) header mot mål, men ballen går utenfor.
    88'
    89'
    89'
    Philipp Schellnegger
    Philipp Schellnegger (SKU Amstetten) kommer til en målsjanse på Franz-Fekete-Stadion, men klarer ikke å score.
    90'
    Thomas Frohlacher tildeler Kapfenberger SV en corner. Dardan Shabanhaxhaj sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.