Frisparket tildelt Kapfenberger er farlig nær SV Rieds målområde.
    Mark Grosse setter ballen i eget mål! 1-0.
    Mål for SV Ried!
    Kapfenberger SV 1 - 1 SV Ried
    Mål: Nik Marinsek
    Målgivende: Jonas Mayer
    Nik Marinsek scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Jonas Mayer.
    18'
    21'
    22'
    Niklas Szerencsi
    Målsjanse! Niklas Szerencsi (Kapfenberger) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til SV Ried.
    28'
    Gult kort til SV Ried
    Mark Grosse
    Dommer Oliver Fluch gir Mark Grosse (SV Ried) et gult kort.
    28'
    Frispark for Kapfenberger på egen banehalvdel.
    28'
    Kapfenberger angriper, men Oliver Fluch blåser for offside.
    29'
    Oliver Fluch tildeler SV Ried en corner. Mark Grosse sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Kapfenberger SV 1 - 2 SV Ried
    Mål: David Bumberger
    Målgivende: Mark Grosse
    Mål! David Bumberger (SV Ried) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Franz-Fekete-Stadion. Mark Grosse var nest sist på ballen.
    30'
    En av Kapfenbergers spillere blir avblåst for offside.
    32'
    36'
    SV Ried tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Skudd på mål, SV Ried
    39'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    39'
    Nemanja Celic
    Nemanja Celic (SV Ried) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    Skade: Kapfenberger SV
    41'
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til SV Ried på egen banehalvdel.
    41'
    Tilbake fra skade: Kapfenberger SV
    41'
    45'
    45'
    Mark Grosse (SV Ried) løfter inn en corner fra høyre på Franz-Fekete-Stadion.
    47'
    Mark Grosse
    Mark Grosse (SV Ried) avanserer forover på Franz-Fekete-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Kapfenberger må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SV Ried.
    49'
    I Kapfenberg slår Mark Grosse en corner fra høyre.
    52'
    52'
    53'
    54'
    60'
    Sebastian Leimhofer
    Kapfenberger angriper på Franz-Fekete-Stadion. Sebastian Leimhofer header utenfor.
    61'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Lukas Walchhutter
    Ut: Alexander Hofleitner
    Abdulah Ibrakovic gjør dagens første bytte i Kapfenberg, når han tar ut Alexander Hofleitner og setter inn Lukas Walchhutter.
    62'
    Inn: Luca Hassler
    Ut: Sebastian Leimhofer
    Kapfenberger gjør sitt andre bytte. Sebastian Leimhofer erstattes av Luca Hassler.
    62'
    64'
    Spillerbytte - SV Ried
    Inn: Lumor
    Ut: Mark Grosse
    Bytte for SV Ried. Lumor kommer inn for Mark Grosse på Franz-Fekete-Stadion.
    68'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Nemanja Zikic
    Nemanja Zikic (Kapfenberger) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Frispark til SV Ried på halvdelen til Kapfenberger.
    71'
    Inn: Samuel Ethor Ferreira Guedes
    Ut: Matthias Puschl
    Abdulah Ibrakovic (Kapfenberger) gjør sitt tredje bytte for dagen. Samuel Ethor Ferreira Guedes erstatter Matthias Puschl.
    71'
    Inn: Nils Seufert
    Ut: Nik Marinsek
    Nik Marinsek (SV Ried) erstattes av Nils Seufert.
    71'
    Fabian Rossdorfer
    SV Ried angriper i Kapfenberg. Fabian Rossdorfer fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Frispark SV Ried.
    73'
    Nils Seufert (SV Ried) løfter inn en corner fra venstre på Franz-Fekete-Stadion.
    75'
    76'
    I Kapfenberg slår Nils Seufert en corner fra venstre.
    77'
    77'
    79'
    79'
    Inn: Antonio Luci Sokcevic
    Ut: Meletios Miskovic
    Kapfenberger bytter ut Meletios Miskovic med Antonio Luci Sokcevic. Dette er det fjerde byttet som Abdulah Ibrakovic gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Christoph Pichorner
    Ut: Nemanja Zikic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger. Inn kommer Christoph Pichorner, mens Nemanja Zikic tar plass på benken.
    81'
    81'
    Hjørnespark til Kapfenberger SV
    83'
    Kapfenberger SV 1 - 3 SV Ried
    Mål: Philipp Pomer
    Målgivende: Fabian Rossdorfer
    I Kapfenberg øker SV Ried ledelsen til 1-3 takket være et mål av Philipp Pomer. Fabian Rossdorfer sto for den målgivende pasningen.