1 FC Nuremberg fosser fremover, men Robin Braun blåser for offside på Wildparkstadion.
    Robin Braun signaliserer et frispark til Karlsruher SC.
    Budu Zivzivadze (Karlsruher SC) kommer til en målsjanse på Wildparkstadion, men klarer ikke å score.
    14'
    Skudd på mål, Karlsruher SC
    Fabian Schleusener
    Karlsruher SC angriper. Fabian Schleusener får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    Karlsruher SC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Karlsruhe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Mål for FC Nürnberg!
    Karlsruher SC 0 - 1 FC Nürnberg
    Mål: Kanji Okunuki
    Målgivende: Lukas Schleimer
    Mål! 1 FC Nuremberg tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Kanji Okunuki på Wildparkstadion. Det er en fin assist fra Lukas Schleimer.
    20'
    Jens Castrop
    Jens Castrop (1 FC Nuremberg) kommer seg fri på Wildparkstadion, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    26'
    Robin Braun signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    28'
    Fabian Schleusener (Karlsruher SC) avanserer forover på Wildparkstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    29'
    FC Nürnberg får tildelt et hjørnespark
    Florian Pick
    I Karlsruhe slår Florian Pick en corner fra høyre.
    31'
    Karlsruher SC 0 - 2 FC Nürnberg
    Mål: Florian Pick
    Målgivende: Kanji Okunuki
    Mål! 1 FC Nuremberg øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Florian Pick på Wildparkstadion. Flott spill fra Kanji Okunuki før målet.
    31'
    Marvin Wanitzek
    Sjanse til Karlsruher SC! Marvin Wanitzek er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    Finn Jeltsch vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    32'
    34'
    1 FC Nuremberg slipper å klare seg uten Finn Jeltsch som kommer tilbake på banen igjen.
    34'
    35'
    Caspar Jander
    Målsjanse! Caspar Jander (1 FC Nuremberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Robin Braun tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Florian Pick sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Karlsruher SC får tildelt et hjørnespark
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) slår en corner fra venstre side på Wildparkstadion.
    38'
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) løfter inn en corner fra venstre på Wildparkstadion.
    38'
    40'
    42'
    Nicolai Rapp
    Karlsruher SC angriper på Wildparkstadion, men Nicolai Rapp header utenfor.
    42'
    45'
    Mål for Karlsruher SC!
    Karlsruher SC 1 - 2 FC Nürnberg
    Mål: Budu Zivzivadze
    Målgivende: Sebastian Jung
    Mål! Karlsruher SC reduserer til 1-2 etter et mål av Budu Zivzivadze på Wildparkstadion. Sebastian Jung sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Gult kort til FC Nürnberg
    Finn Jeltsch
    Finn Jeltsch (1 FC Nuremberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+4
    Frispark i en god posisjon for Karlsruher SC!
    45'+4
    Karlsruher SC angriper, men avslutningen til Marvin Wanitzek går utenfor.
    45'+5
    47'
    Dommer Robin Braun venter med å sette i gang spillet fordi Jannik Hofmann ligger nede.
    47'
    48'
    Jannik Hofmann er på beina igjen og fortsetter kampen på Wildparkstadion.
    48'
    52'
    Dzenis Burnic
    Dzenis Burnic (Karlsruher SC) får et gult kort av dommer Robin Braun.
    52'
    55'
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) slår en corner fra høyre side på Wildparkstadion.
    56'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Stefanos Tzimas
    Ut: Kanji Okunuki
    1 FC Nuremberg gjør sitt første bytte. Kanji Okunuki erstattes av Stefanos Tzimas.
    57'
    I Karlsruhe slår Marvin Wanitzek en corner fra høyre.
    59'
    VAR sjekker om det er straffe til Karlsruher SC
    60'
    Ingen straffe til Karlsruher SC
    60'
    60'
    62'
    Jannik Hofmann
    1 FC Nuremberg avanserer forover i Karlsruhe. Jannik Hofmann avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Jannik Hofmann ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    64'
    Jannik Hofmann er tilbake i kampen igjen.
    65'
    Spillerbytte - Karlsruher SC
    Inn: David Herold
    Ut: Lasse Gunther
    Lasse Gunther (Karlsruher SC) erstattes av David Herold.
    65'
    Inn: Bambase Conte
    Ut: Dzenis Burnic
    Karlsruher SC bytter ut Dzenis Burnic med Bambase Conte.
    65'
    Dommer Robin Braun viser Jens Castrop (1 FC Nuremberg) det gule kortet.
    66'
    66'
    Marcel Franke
    Marcel Franke (Karlsruher SC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Frispark Karlsruher SC.
    69'
    Danilo Soares
    1 FC Nuremberg angriper i Karlsruhe. Danilo Soares fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Frispark for Karlsruher SC på egen banehalvdel.
    71'
    72'
    Karlsruher SC 2 - 2 FC Nürnberg
    Målgivende: Bambase Conte
    Mål! Budu Zivzivadze utligner for Karlsruher SC. Stillingen er dermed 2-2 i Karlsruhe. Bambase Conte var nest sist på ballen.
    73'
    Inn: Enrico Valentini
    Ut: Jannik Hofmann
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Enrico Valentini kommer inn for Jannik Hofmann på Wildparkstadion.
    74'
    Inn: Ondrej Karafiat
    Ut: Robin Knoche
    Miroslav Klose gjør dagens tredje bytte i Karlsruhe, når han tar ut Robin Knoche og setter inn Ondrej Karafiat.
    75'
    Inn: Dustin Forkel
    Ut: Jens Castrop
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Dustin Forkel, mens Jens Castrop tar plass på benken.
    75'
    Inn: Andrin Hunziker
    Ut: Fabian Schleusener
    Christian Eichner (Karlsruher SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Andrin Hunziker erstatter Fabian Schleusener.
    77'
    Inn: Robin Heusser
    Ut: Leon Jensen
    Karlsruher SC bytter ut Leon Jensen med Robin Heusser.
    77'
    Karlsruher SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Florian Flick
    Dommeren gir Florian Flick (1 FC Nuremberg) et gult kort.
    78'
    Karlsruher SC 3 - 2 FC Nürnberg
    Målgivende: Andrin Hunziker
    Mål! Karlsruher SC tar ledelsen 3-2 ved Budu Zivzivadze. Flott spill fra Andrin Hunziker før målet.
    79'
    Inn: Janni Serra
    Ut: Lukas Schleimer
    1 FC Nuremberg bytter ut Lukas Schleimer med Janni Serra. Dette er det femte byttet som Miroslav Klose gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Ali Eren Ersungur
    Ut: Budu Zivzivadze
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Karlsruher SC. Inn kommer Ali Eren Ersungur, mens Budu Zivzivadze tar plass på benken.
    84'
    Skudd på mål, FC Nürnberg
    Stefanos Tzimas
    1 FC Nuremberg avanserer forover og Stefanos Tzimas kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    84'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    Marvin Wanitzek (Karlsruher SC) løfter inn en corner fra høyre på Wildparkstadion.
    87'
    Janni Serra
    Janni Serra (1 FC Nuremberg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Frispark til Karlsruher SC på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    87'
    Sjanse! Karlsruher SC avanserer forover, men Marvin Wanitzek avslutter utenfor.
    88'
    1 FC Nuremberg fosser forover og Stefanos Tzimas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    90'+3
    Sjanse i Karlsruhe! Caspar Jander (1 FC Nuremberg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    90'+5
    Robin Braun signaliserer et frispark til Karlsruher SC like utenfor 1 FC Nuremberg-området.