Kampen er i gang på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    Frispark for Fatih Karagumruk SK på egen banehalvdel.
    1'
    Fatih Karagumruk SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Fatih Karagumruk SK en corner. Jure Balkovec sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Armin Hodzic
    Kasimpasa fosser forover og Armin Hodzic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Fatih Karagumruk, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Yusuf Erdogan (Kasimpasa) slår en corner fra høyre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    4'
    I Istanbul slår Yusuf Erdogan en corner fra høyre.
    5'
    En av Kasimpasas spillere blir avblåst for offside på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    5'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Yannis Salibur
    Sjanse i Istanbul! Yannis Salibur (Fatih Karagumruk SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk SK på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark Fatih Karagumruk SK.
    13'
    Mål for Fatih Karagumruk!
    Kasimpasa 0 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Enzo Roco
    Målgivende: Lucas Biglia
    Mål! Enzo Roco gir Fatih Karagumruk SK ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Lucas Biglia.
    14'
    Yusuf Erdogan (Kasimpasa) løfter inn en corner fra høyre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    16'
    Kasimpasa avanserer forover i Istanbul. Armin Hodzic avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Kasimpasa en corner. Kristijan Bistrovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Fatih Karagumruk SK angriper, men avslutningen til Yannis Salibur går utenfor.
    18'
    I Istanbul slår Kristijan Bistrovic en corner fra venstre.
    19'
    Kristijan Bistrovic (Kasimpasa) løfter inn en corner fra venstre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    20'
    Mål for Kasimpasa!
    Kasimpasa 1 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Isaac Kiese Thelin
    Målgivende: Kristijan Bistrovic
    Mål! Isaac Thelin (Kasimpasa) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Kristijan Bistrovic sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Frispark til Kasimpasa på halvdelen til Fatih Karagumruk SK.
    22'
    Derrick Luckassen
    Kasimpasa angriper på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men Derrick Luckassen header utenfor.
    23'
    Kasimpasa angriper i Istanbul. Armin Hodzic fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Gult kort til Fatih Karagumruk
    Andrea Bertolacci
    Andrea Bertolacci (Fatih Karagumruk SK) får et gult kort av dommer Yasar Kemal Ugurlu.
    24'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    25'
    Spillet på Recep Tayyip Erdogan Stadium er stoppet midlertidig fordi Aytac Kara ligger nede.
    25'
    Aytac Kara er tilbake i kampen igjen.
    29'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Derrick Luckassen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Lucas Biglia (Fatih Karagumruk SK) slår en corner fra venstre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    33'
    Gaston Campi
    Fatih Karagumruk SK angriper i Istanbul. Gaston Campi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    Derrick Luckassen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    33'
    Frispark for Kasimpasa på egen banehalvdel.
    34'
    Tomas Brecka vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Tomas Brecka er på beina igjen og fortsetter kampen på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    36'
    Fatih Karagumruk SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    38'
    Kasimpasa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    40'
    Yusuf Erdogan (Kasimpasa) slår en corner fra venstre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    40'
    41'
    Loret Sadiku
    Sjanse! Kasimpasa avanserer forover, men Loret Sadiku avslutter utenfor.
    41'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    42'
    Lucas Biglia (Fatih Karagumruk SK) løfter inn en corner fra høyre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    45'+3
    Frispark Kasimpasa.
    45'+4
    Aytac Kara
    Aytac Kara (Kasimpasa) avanserer forover på Recep Tayyip Erdogan Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+4
    45'+4
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Kasimpasa en corner. Yusuf Erdogan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+6
    47'
    Kasimpasa angriper, men Yusuf Erdogan vinkes av for offside.
    51'
    Målsjanse på Recep Tayyip Erdogan Stadium! Loret Sadiku fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    55'
    Kristijan Bistrovic (Kasimpasa) slår en corner fra venstre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    57'
    57'
    Kasimpasa 2 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Yusuf Erdogan
    Målgivende: Armin Hodzic
    Yusuf Erdogan setter ballen i nettet og Kasimpasa leder nå 2-1. Flott spill fra Armin Hodzic før målet.
    59'
    62'
    Spillerbytte - Fatih Karagumruk
    Inn: Jimmy Durmaz
    Ut: Yannis Salibur
    Fatih Karagumruk SK bytter ut Yannis Salibur med Jimmy Durmaz.
    62'
    Det blir farlig! Frispark for Fatih Karagumruk SK er nær straffområde.
    64'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk SK.
    66'
    Kasimpasa 3 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål! Kasimpasa øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Yusuf Erdogan på Recep Tayyip Erdogan Stadium. Kristijan Bistrovic var nest sist på ballen.
    68'
    Inn: Emre Colak
    Ut: Lucas Biglia
    Atilay Canel gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Lucas Biglia og setter inn Emre Colak.
    70'
    Inn: Artur Sobiech
    Ut: Kemal Ademi
    Fatih Karagumruk SK bytter ut Kemal Ademi med Artur Sobiech. Dette er det tredje byttet som Atilay Canel gjør i dagens kamp.
    70'
    72'
    75'
    Gult kort til Kasimpasa
    Kristijan Bistrovic
    Dommer Yasar Kemal Ugurlu viser Kristijan Bistrovic (Kasimpasa) det gule kortet.
    75'
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Dogucan Haspolat
    Ut: Loret Sadiku
    Loret Sadiku (Kasimpasa) erstattes av Dogucan Haspolat.
    78'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk SK like utenfor Kasimpasa-området.
    79'
    Kasimpasa 3 - 2 Fatih Karagumruk
    Mål: Lucas Castro
    Målgivende: Emre Colak
    Lucas Castro (Fatih Karagumruk SK) header ballen i mål på Recep Tayyip Erdogan Stadium. Stillingen er nå 3-2. Det er en fin assist fra Emre Colak.
    80'
    Inn: Jeremain Lens
    Ut: Alassane Ndao
    Atilay Canel (Fatih Karagumruk SK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jeremain Lens erstatter Alassane Ndao.
    82'
    Inn: Kevin Varga
    Ut: Armin Hodzic
    Kasimpasa gjør sitt andre bytte. Armin Hodzic erstattes av Kevin Varga.
    82'
    Inn: Anil Koc
    Ut: Yusuf Erdogan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kasimpasa. Inn kommer Anil Koc, mens Yusuf Erdogan tar plass på benken.