I Kayseri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    Mål for Fenerbahce!
    Kayserispor 0 - 1 Fenerbahce
    Mål: Miha Zajc
    Målgivende: Serdar Aziz
    Miha Zajc dundrer ballen i mål og Fenerbahce Istanbul tar ledelsen 0-1 på Kadir Has Stadium. Serdar Aziz var nest sist på ballen.
    16'
    Emrah Bassan
    Atilla Karaoglan tildeler Kayserispor en corner. Emrah Bassan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Skudd utenfor mål, Kayserispor
    Mario Gavranovic
    Mario Gavranovic (Kayserispor) kommer til en målsjanse på Kadir Has Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    19'
    22'
    Irfan Kahveci
    Irfan Kahveci (Fenerbahce Istanbul) kommer til en målsjanse på Kadir Has Stadium, men klarer ikke å score.
    23'
    Diego Rossi
    Fenerbahce Istanbul angriper, men avslutningen til Diego Rossi går utenfor.
    24'
    Bright Osayi-Samuel
    Fenerbahce Istanbul avanserer forover i Kayseri. Bright Osayi-Samuel avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Skudd på mål, Fenerbahce
    Diego Rossi
    Sjanse til Fenerbahce Istanbul! Diego Rossi er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Gult kort til Fenerbahce
    Serdar Aziz
    Serdar Aziz (Fenerbahce Istanbul) mottar sitt første gule kort for dagen på Kadir Has Stadium.
    35'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Kayserispor.
    36'
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kayseri fordi Mario Gavranovic får behandling for en skade på banen.
    36'
    Skudd på mål, Kayserispor
    Kayserispor angriper. Emrah Bassan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Dommer Atilla Karaoglan venter med å sette i gang spillet fordi Altay Bayindir ligger nede.
    38'
    Mario Gavranovic er tilbake på banen igjen.
    38'
    Altay Bayindir er på beina igjen og fortsetter kampen.
    38'
    39'
    Frispark til Kayserispor på halvdelen til Fenerbahce Istanbul.
    39'
    Fenerbahce Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Kayserispor blir avblåst for offside
    Offside! Mario Gavranovic (Kayserispor) er alene igjennom, men dommer Atilla Karaoglan ser at linjemannen er oppe med flagget.
    42'
    Kayserispor 0 - 2 Fenerbahce
    Mål: Diego Rossi
    Målgivende: Irfan Kahveci
    Mål! Diego Rossi gir Fenerbahce Istanbul en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Irfan Kahveci før målet.
    45'
    45'+3
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Mustafa Pektemek
    Ut: Miguel Cardoso
    Miguel Cardoso (Kayserispor) erstattes av Mustafa Pektemek.
    46'
    Inn: Andrea Bertolacci
    Ut: Abdulkadir Parmak
    Kayserispor bytter ut Abdulkadir Parmak med Andrea Bertolacci.
    46'
    46'
    47'
    47'
    Frispark Fenerbahce Istanbul.
    48'
    49'
    Miha Zajc (Fenerbahce Istanbul) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kadir Has Stadium.
    51'
    Miha Zajc ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kayseri.
    52'
    Kayserispor 0 - 3 Fenerbahce
    Mål: Irfan Kahveci
    Målgivende: Bright Osayi-Samuel
    Mål! Irfan Kahveci øker ledelsen til 0-3. Bright Osayi-Samuel sto for den målgivende pasningen.
    54'
    56'
    Bright Osayi-Samuel (Fenerbahce Istanbul) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Målsjanse! Serdar Dursun (Fenerbahce Istanbul) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Mustafa Pektemek
    I Kayseri header Mustafa Pektemek (Kayserispor) mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    Frisparket tildelt Kayserispor er farlig nær Fenerbahce Istanbuls målområde.
    63'
    65'
    Mario Gavranovic (Kayserispor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    Gustavo Campanharo
    Gustavo Campanharo (Kayserispor) kommer seg fri på Kadir Has Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Inn: Carlos Mane
    Ut: Emrah Bassan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kayserispor. Inn kommer Carlos Mane, mens Emrah Bassan tar plass på benken.
    68'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Dimitris Pelkas
    Ut: Irfan Kahveci
    68'
    Inn: Arda Guler
    Ut: Diego Rossi
    68'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Fenerbahce Istanbul på egen banehalvdel.
    70'
    71'
    Mert Hakan Yandas
    Fenerbahce Istanbul fosser forover og Mert Hakan Yandas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    73'
    Gult kort til Kayserispor
    Onur Bulut
    Onur Bulut mottar et gult kort i Kayseri, og må dermed stå over en kamp for Kayserispor.
    73'
    Målsjanse til Fenerbahce Istanbul! Serdar Dursun treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    75'
    Inn: Ferdi Kadioglu
    Ut: Filip Novak
    Ismail Kartal gjør dagens første bytte i Kayseri, når han tar ut Filip Novak og setter inn Ferdi Kadioglu.
    75'
    Inn: Luiz Gustavo
    Ut: Miha Zajc
    Ismail Kartal (Fenerbahce Istanbul) gjør sitt andre bytte for dagen. Luiz Gustavo erstatter Miha Zajc.
    75'
    Inn: Ilhan Parlak
    Ut: Mario Gavranovic
    Kayserispor bytter ut Mario Gavranovic med Ilhan Parlak. Dette er det fjerde byttet som Hikmet Karaman gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Gokhan Sazdagi
    Ut: Gustavo Campanharo
    Kayserispor gjør sitt femte bytte. Gustavo Campanharo erstattes av Gokhan Sazdagi.
    75'
    78'
    80'
    80'
    Inn: Attila Szalai
    Ut: Kim Min-jae
    Fenerbahce Istanbul bytter ut Min-jae Kim med Attila Szalai.
    84'
    Fenerbahce blir avblåst for offside
    Fenerbahce Istanbul angriper, men Atilla Karaoglan blåser for offside.
    85'
    Målet til Fenerbahce sjekkes av VAR
    85'
    Målet til Fenerbahce blir annullert
    86'
    86'
    86'
    86'
    Bright Osayi-Samuel ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    88'
    89'
    Bright Osayi-Samuel er på beina igjen og fortsetter kampen på Kadir Has Stadium.
    89'
    89'
    Kayserispor fosser fremover, men Atilla Karaoglan blåser for offside på Kadir Has Stadium.
    90'
    Kayserispor 0 - 4 Fenerbahce
    Mål: Arda Guler
    Målgivende: Mert Hakan Yandas
    Arda Guler setter ballen i mål og øker Fenerbahce Istanbuls ledelse til 0-4 i Kayseri. Det er en fin assist fra Mert Hakan Yandas.