Den første omgangen er nå i gang.
    FC Shakhter Soligorsk, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Maciej Makuszewski
    KKS Lech Poznan angriper. Maciej Makuszewski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    KKS Lech Poznan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark til FC Shakhter Soligorsk på halvdelen til KKS Lech Poznan.
    5'
    I Poznan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Frispark for KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    5'
    Elis Bakaj (FC Shakhter Soligorsk) løfter inn en corner fra høyre på INEA Stadion.
    8'
    Roger Canas
    Sjanse! FC Shakhter Soligorsk avanserer forover, men Roger Canas avslutter utenfor.
    9'
    FC Shakhter Soligorsk angriper, men Elis Bakaj vinkes av for offside.
    10'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til FC Shakhter Soligorsk på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for KKS Lech Poznan!
    KKS Lech Poznan 1 - 0 FC Shakhter Soligorsk
    Mål: Christian Gytkjær
    Målgivende: Darko Jevtic
    KKS Lech Poznan leder 1-0 etter en scoring av Christian Gytkjær. Det er en fin assist fra Darko Jevtic.
    15'
    Dommer Christian Dingert ser at linjemannen løfter flagget, og FC Shakhter Soligorsks Elis Bakaj blåses av for offside.
    16'
    17'
    Gult kort til FC Shakhter Soligorsk
    Afrid Max Ebong Ngome
    Max Ebong (FC Shakhter Soligorsk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    Frispark KKS Lech Poznan.
    18'
    Igor Burko
    Igor Burko (FC Shakhter Soligorsk) pådrar seg et gult kort.
    18'
    20'
    Christian Gytkjær
    Kjempesjanse! Christian Gytkjær (KKS Lech Poznan) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    23'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan.
    23'
    Offside! Christian Gytkjær blir vinket av og KKS Lech Poznan må dermed bygge opp et nytt angrep.
    24'
    Offside! Elis Bakaj (FC Shakhter Soligorsk) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    24'
    Maciej Makuszewski (KKS Lech Poznan) kommer seg fri på INEA Stadion, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Elis Bakaj
    FC Shakhter Soligorsk angriper, men avslutningen til Elis Bakaj går utenfor.
    26'
    27'
    Målsjanse på INEA Stadion! Christian Gytkjær fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    28'
    28'
    I Poznan slår Darko Jevtic en corner fra høyre.
    30'
    30'
    KKS Lech Poznan fosser fremover, men Christian Gytkjær går rett i offsidefella.
    31'
    Spillet på INEA Stadion er stoppet midlertidig fordi Rafal Janicki ligger nede.
    32'
    Roger Canas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    32'
    Roger Canas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    KKS Lech Poznan slipper å klare seg uten Rafal Janicki som kommer tilbake på banen i Poznan.
    34'
    34'
    Pedro Tiba (KKS Lech Poznan) slår en corner fra venstre side på INEA Stadion.
    35'
    Tomasz Cywka
    KKS Lech Poznan avanserer forover i Poznan. Tomasz Cywka avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    37'
    I Poznan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Pavel Rybak
    Pavel Rybak (FC Shakhter Soligorsk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Maciej Gajos
    Maciej Gajos (KKS Lech Poznan) kommer til en målsjanse på INEA Stadion, men klarer ikke å score.
    40'
    Christian Dingert tildeler KKS Lech Poznan en corner. Darko Jevtic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Christian Gytkjær (KKS Lech Poznan) prøver å heade ballen i mål på INEA Stadion, men mislykkes.
    44'
    44'
    Christian Gytkjær (KKS Lech Poznan) header utenfor.
    45'
    FC Shakhter Soligorsk angriper, men Roger Canas vinkes av for offside.
    45'+1
    Christian Dingert tildeler FC Shakhter Soligorsk en corner. Elis Bakaj sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    KKS Lech Poznan angriper i Poznan. Pedro Tiba fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - KKS Lech Poznan
    Inn: Maciej Orlowski
    Ut: Rafal Janicki
    Ivan Djurdjevic (KKS Lech Poznan) gjør sitt første bytte for dagen. Maciej Orlowski erstatter Rafal Janicki.
    46'
    Spillerbytte - FC Shakhter Soligorsk
    Inn: Sergey Balanovich
    Ut: Afrid Max Ebong Ngome
    FC Shakhter Soligorsk gjør sitt første bytte. Max Ebong erstattes av Sergey Balanovich.
    46'
    KKS Lech Poznan er på skuddhold på dette frisparket.
    47'
    48'
    52'
    Gult kort til KKS Lech Poznan
    Tomasz Cywka (KKS Lech Poznan) mottar sitt første gule kort for dagen på INEA Stadion.
    52'
    Offside! Pavel Rybak (FC Shakhter Soligorsk) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    53'
    59'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    60'
    FC Shakhter Soligorsk fosser fremover, men Elis Bakaj går rett i offsidefella.
    62'
    Frispark til KKS Lech Poznan på halvdelen til FC Shakhter Soligorsk.
    62'
    64'
    Julius Szoke
    Dommer Christian Dingert gir Julius Szoke (FC Shakhter Soligorsk) et gult kort.
    64'
    Inn: Denis Laptev
    Ut: Elis Bakaj
    Sergei Tashuyev gjør dagens andre bytte i Poznan, når han tar ut Elis Bakaj og setter inn Denis Laptev.
    64'
    Frispark for FC Shakhter Soligorsk på egen banehalvdel.
    66'
    Inn: Joao Pedro Reis Amaral
    Ut: Darko Jevtic
    KKS Lech Poznan bytter ut Darko Jevtic med Joao Amaral. Dette er det andre byttet som Ivan Djurdjevic gjør i dagens kamp.
    66'
    I Poznan slår Maksim Bordachev en corner fra venstre.
    69'
    Joao Pedro Reis Amaral
    Sjanse i Poznan! Joao Amaral (KKS Lech Poznan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Pedro Tiba (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra høyre på INEA Stadion.
    70'
    70'
    Dommeren gir Pedro Tiba (KKS Lech Poznan) et gult kort.
    70'
    Offside! Denis Laptev blir vinket av og FC Shakhter Soligorsk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    71'
    Sergey Balanovich (FC Shakhter Soligorsk) slår en corner fra høyre side på INEA Stadion.
    72'
    72'
    Inn: Vitali Lisakovich
    Ut: Roger Canas
    Bytte for FC Shakhter Soligorsk. Vitali Lisakovich kommer inn for Roger Canas på INEA Stadion.
    73'
    FC Shakhter Soligorsk angriper, men Christian Dingert blåser for offside.
    74'
    77'
    Mål for FC Shakhter Soligorsk!
    KKS Lech Poznan 1 - 1 FC Shakhter Soligorsk
    Mål: Denis Laptev
    Mål! Denis Laptev utligner for FC Shakhter Soligorsk. Stillingen er dermed 1-1 i Poznan.
    79'
    Pedro Tiba (KKS Lech Poznan) slår en corner fra høyre side på INEA Stadion.
    81'
    82'
    Frispark FC Shakhter Soligorsk.
    83'
    Maciej Makuszewski (KKS Lech Poznan) får et gult kort av dommer Christian Dingert.
    83'
    Offside! Vitali Lisakovich (FC Shakhter Soligorsk) er alene igjennom, men dommer Christian Dingert ser at linjemannen er oppe med flagget.
    84'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til FC Shakhter Soligorsk.
    85'
    FC Shakhter Soligorsk fosser fremover, men Denis Laptev går rett i offsidefella.
    86'
    87'
    Julius Szoke (FC Shakhter Soligorsk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på INEA Stadion.
    88'
    Julius Szoke er tilbake på banen igjen.
    89'
    89'
    Inn: Mihai Cosmin Radut
    Ut: Maciej Gajos
    Bytte for KKS Lech Poznan. Mihai Radut kommer inn for Maciej Gajos på INEA Stadion.
    89'
    Igor Burko
    FC Shakhter Soligorsk angriper i Poznan. Igor Burko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    KKS Lech Poznan, prøver et skudd, men det reddes
    90'+1
    Joao Amaral (KKS Lech Poznan) avanserer forover på INEA Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+3
    90'+3
    KKS Lech Poznan avanserer forover i Poznan. Joao Amaral avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+3
    Julius Szoke ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+4
    Julius Szoke er tilbake i kampen igjen.
    90'+6
    1. ekstraomgang
    Inn: Mikhail Shibun
    Ut: Julius Szoke
    Det virker som Julius Szoke ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Mikhail Shibun.
    91'
    92'
    93'
    Denis Laptev
    Dommeren gir Denis Laptev (FC Shakhter Soligorsk) et gult kort.
    93'
    KKS Lech Poznan 2 - 1 FC Shakhter Soligorsk
    Målgivende: Joao Pedro Reis Amaral
    I Poznan tar KKS Lech Poznanledelsen 2-1 etter et mål av Christian Gytkjær. Joao Amaral var nest sist på ballen.
    94'
    Vitali Lisakovich
    Vitali Lisakovich (FC Shakhter Soligorsk) kommer til avslutning på INEA Stadion, men headingen blir reddet.
    96'
    96'
    96'
    96'
    Inn: Lukasz Tralka
    Ut: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KKS Lech Poznan. Inn kommer Lukasz Tralka, mens Pedro Tiba tar plass på benken.
    97'
    Christian Dingert tildeler KKS Lech Poznan en corner. Mihai Radut sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    98'
    98'
    Maciej Orlowski
    KKS Lech Poznan fosser forover og Maciej Orlowski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    98'
    Mihai Radut (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra høyre på INEA Stadion.
    99'
    101'
    102'
    102'
    Sergey Matveychik
    Sergey Matvejchik (FC Shakhter Soligorsk) pådrar seg et gult kort.
    102'
    105'
    105'+1
    2. ekstraomgang
    106'
    107'
    108'
    111'
    I Poznan slår Vitali Lisakovich en corner fra høyre.
    113'
    114'
    Sjanse til KKS Lech Poznan! Joao Amaral er nær ved å score, men keeper redder.
    114'
    115'
    FC Shakhter Soligorsk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    116'
    116'
    Sergey Balanovich
    Dommer Christian Dingert viser Sergey Balanovich (FC Shakhter Soligorsk) det gule kortet.
    117'
    Rødt kort til FC Shakhter Soligorsk
    FC Shakhter Soligorsk må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Christian Dingert viser Sergey Balanovich det røde kortet.
    117'
    KKS Lech Poznan 3 - 1 FC Shakhter Soligorsk
    Mål! Christian Gytkjær øker ledelsen til 3-1. Flott spill fra Joao Amaral før målet.
    118'
    Andre gule kort til FC Shakhter Soligorsk
    Pavel Rybak
    Utvisning! FC Shakhter Soligorsk må klare seg resten av kampen uten Pavel Rybak etter at han får sitt andre gule.
    120'
    Denis Laptev sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! FC Shakhter Soligorsk må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.