Spillet har blitt midlertidig stoppet i Izmit fordi Ilyas Kubilay Yavuz får behandling for en skade på banen.
    I Izmit slår Ilyas Kubilay Yavuz en corner fra venstre.
    Kocaelispor slipper å klare seg uten Ilyas Kubilay Yavuz som kommer tilbake på banen igjen.
    28'
    Muhammed Dogan
    Balikesirspor angriper, men avslutningen til Muhammed Dogan går utenfor.
    29'
    Dommer Direnc Tonusluoglu venter med å sette i gang spillet fordi Dino Ndlovu ligger nede.
    30'
    Kocaelispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Dino Ndlovu er tilbake i kampen igjen.
    33'
    Bryan Cabezas (Kocaelispor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ismet Pasa Stadium.
    33'
    En av Balikesirspors spillere blir avblåst for offside på Ismet Pasa Stadium.
    34'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Kocaelispor på egen banehalvdel.
    35'
    Bryan Cabezas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    36'
    Frispark Kocaelispor.
    37'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    37'
    Offside! Doga Iseri (Balikesirspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    38'
    Kocaelispor 3 - 0 Balikesirspor
    I Izmit øker Kocaelispor ledelsen til 3-0 takket være et mål av Dino Ndlovu.
    40'
    43'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Balikesirspor en corner. Anil Tasdemir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Skudd utenfor mål, Kocaelispor
    45'+1
    Spillet på Ismet Pasa Stadium er stoppet midlertidig fordi Dino Ndlovu ligger nede.
    45'+2
    Anil Tasdemir
    Balikesirspor angriper i Izmit. Anil Tasdemir avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+3
    Kocaelispor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Cumali Bisi (Balikesirspor) løfter inn en corner fra høyre på Ismet Pasa Stadium.
    45'+4
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Abdul Ozgen
    Ut: Roman Bezjak
    Engin Catir gjør dagens første bytte i Izmit, når han tar ut Roman Bezjak og setter inn Abdul Ozgen.
    46'
    Inn: Foxi Kethevohama
    Ut: Anil Tasdemir
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Balikesirspor. Inn kommer Foxi Kethevohama, mens Anil Tasdemir tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Kocaelispor
    Inn: Terrence Tisdell
    Ut: Bryan Cabezas
    Mustafa Resit Akcay (Kocaelispor) gjør sitt første bytte for dagen. Terrence erstatter Bryan Cabezas.
    46'
    Ilyas Kubilay Yavuz
    Målsjanse til Kocaelispor! Ilyas Kubilay Yavuz treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andrija Vukovic (Balikesirspor) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Andrija Vukovic er tilbake på banen igjen.
    49'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Kocaelispor.
    49'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Balikesirspor en corner. Cumali Bisi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Sedat Dursun
    Balikesirspor fosser forover og Sedat Dursun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Cumali Bisi (Balikesirspor) løfter inn en corner fra venstre på Ismet Pasa Stadium.
    52'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Balikesirspor får straffe av Direnc Tonusluoglu på Ismet Pasa Stadium.
    53'
    Gult kort til Kocaelispor
    Yilmaz Ozeren
    Dommer Direnc Tonusluoglu viser Yilmaz Ozeren (Kocaelispor) det gule kortet.
    53'
    Michael Pereira (Kocaelispor) pådrar seg et gult kort.
    54'
    Abdul Ozgen (Balikesirspor) bommer på straffe!
    55'
    Cumali Bisi (Balikesirspor) slår en corner fra høyre side på Ismet Pasa Stadium.
    55'
    Abdul Ozgen
    Balikesirspor angriper på Ismet Pasa Stadium, men Abdul Ozgen header utenfor.
    55'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    59'
    60'
    Ilyas Kubilay Yavuz (Kocaelispor) kommer til en målsjanse på Ismet Pasa Stadium, men klarer ikke å score.
    62'
    63'
    Inn: Benhur Keser
    Ut: Dino Ndlovu
    Bytte for Kocaelispor. Benhur Keser kommer inn for Dino Ndlovu på Ismet Pasa Stadium.
    64'
    Inn: Johanna Omolo
    Ut: Mehmet Tas
    Mehmet Tas (Kocaelispor) erstattes av Johanna Omolo.
    64'
    Balikesirspor fosser fremover, men Direnc Tonusluoglu blåser for offside på Ismet Pasa Stadium.
    65'
    I Izmit slår Yilmaz Ozeren en corner fra venstre.
    67'
    Inn: Cemal Kizilates
    Ut: Muhammed Dogan
    Balikesirspor bytter ut Muhammed Dogan med Cemal Kizilates.
    67'
    68'
    Frispark Balikesirspor.
    69'
    Balikesirspor avanserer forover i Izmit. Sedat Dursun avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Benhur Keser
    Sjanse i Izmit! Benhur Keser (Kocaelispor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    75'
    Terrence Tisdell
    Målsjanse! Terrence (Kocaelispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Inn: Oltion Bilalli
    Ut: Erdem Gokce
    Balikesirspor gjør sitt fjerde bytte. Erdem Gokce erstattes av Oltion Bilalli.
    76'
    Inn: Cedric Kore
    Ut: Halil Colak
    Balikesirspor bytter ut Halil Colak med Cedric Kore. Dette er det femte byttet som Engin Catir gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Dilaver Guclu
    Ut: Ilyas Kubilay Yavuz
    Bytte for Kocaelispor. Dilaver Guclu kommer inn for Ilyas Kubilay Yavuz på Ismet Pasa Stadium.
    77'
    En av Kocaelispors spillere går i offside.
    78'
    Musa Nizam ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    81'
    Dilaver Guclu (Kocaelispor) slår en corner fra høyre side på Ismet Pasa Stadium.