3-1
4-1
141
150

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Kolbotn og Arna-Bjørnar i den femte runden av Toppserien.
    Det er de to lagene som ligger nederst på tabellen som møtes til dyst denne solfylte lørdagsettermiddagen. Dagens hjemmelag Kolbotn ligger helt sist på tabellen etter fire strake tap, mens gjestene ligger plassen over etter å ha sikret seg ett poeng i uavgjortkampen mot Åsane.
    Til tross for en svak start på sesongen så har nyopprykkede Kolbotn vist langt bedre takter på hjemmebane enn ute på tur, noe som kan gi grunn til optimisme før Arna-Bjørnar kommer på besøk. På hjemmebane har de "kun" tapt 0-1 og 2-4 mot henholdsvis Rosenborg og Røa, i motsetning til 0-4 og 0-2-tap mot Vålerenga og Stabæk borte.
    Dagens bortelag har slitt voldsomt med å score mål denne sesongen, men fikk omsider satt inn sesongens første scoring i den forrige serierunden, da Anna Gilleshammer Nigardsøy reduserte mot Stabæk.
    Kampen starter 14:00. Jeg er tilbake med lagoppstillinger ca. en time før kampstart.
    Lagene entrer gressmatta, og vi er strakts klare for avspark på Grorud Idrettspark.
    0'
    Bortelaget tar avspark, og vi er i gang!
    0'
    En lang pasning inn bak Kolbotn blir nesten farlig, men Panengstuen får plukket opp ballen før Henschien når den.
    1'
    Hegg dribler seg lekkert forbi to Arna-Bjørnar-forsvarere og kommer til skudd. Larsen redder mesterlig, og er også rakst oppe og får parert forsøket på returen.
    2'
    Svinges inn i feltet, men Panengstuen har full kontroll og plukker innlegget enkelt.
    3'
    Offside for Arna-Bjørnar
    7'
    Arna-Bjørnar sender opp keeper for å slå ballen inn i feltet, men nok en gang ruver Panengstuen langt over alle andre og plukker enkelt.
    8'
    Offside for Kolbotn
    9'
    Gigantsjanse til hjemmelaget! Fridlund kommer seg fri på venstrekanten, runder Hovland og er plutselig alene med keeper. Forsøker å sette ballen i det lengste hjørnet, men nok en gang redder Larsen mesterlig.
    10'
    Frispark
    11'
    Forsøker seg på en innøvd, kort variant, men innlegget ender i klypene til keeper.
    12'
    Hjemmelaget har vært desidert friskest i åpningen, og har kommet til hele fem avslutninger i løpet av det første kvarteret.
    14'
    Panengstuen viser fram foten sin når hun prikker ballen på lissene til Mikkelsen ute på venstrekanten. Vingbacken drar seg inn i banen og skyter fra 18 meter. Larsen er først på returen etter at keeper redder, men flagget er oppe.
    15'
    Nok en kjempesjanse! Preus runder Stenersen og kommer alene med keeper, men nok en gang står Larsen som en levende vegg! Har virkelig holdt laget sitt inne i kampen her, Hanne Larsen!
    17'
    Hjørnespark til Kolbotn
    17'
    Mål for Kolbotn!
    Kolbotn 1 - 0 Arna-Bjørnar
    Mål: Johanne Fridlund
    Målgivende: Eline Hegg
    Der sitter den omsider for hjemmelaget, etter en haug av sjanser! Hegg vinner ballen midt i banen og trer en perfekt pasning i bakrom mot Fridlund. Venstrekanten gjør ingen feil alene med keeper og bøyer ballen i det lengste hjørnet. Utvilsomt fortjent at hjemmelaget går opp i ledelsen her.
    19'
    Hjørnespark til Arna-Bjørnar
    21'
    Mål for Arna-Bjørnar!
    Kolbotn 1 - 1 Arna-Bjørnar
    Mål: Tora Ose
    Målgivende: Anna Nigardsøy
    Og så smeller det i motsatt ende! Nigardsøy slår corneren inn langs bakken. Hovland hopper over ved første stolpe, og bak henne kommer Ose og ekspederer ballen i mål. Mulig den er innom et Kolbotn-bein på vei i mål.
    22'
    Skuddhold dette. Bjørnson velger å gå for innlegget, og etter litt klabb og babb blir ballen omsider klarert.
    25'
    Kolbotn 2 - 1 Arna-Bjørnar
    Mål: Celine Larsen
    Målgivende: Mille Helland Flø
    Med sitt første mål i Toppserien noensinne sender Larsen Kolbotn tilbake i føringen! Flø slår ballen langt i ballen langt i bakrom. Larsen parkerer Arna-Bjørnar-forsvaret og setter ballen kontrollert opp til høyre for keeper.
    27'
    Spillerbytte - Arna-Bjørnar
    Inn: Vilde Veglo
    Ut: Ada Henschien
    Så kommer det et tidlig bytte fra bortelaget. Ingenting som tydet på at Henschien slet med en skade, så kan ha vært et taktisk bytte etter en turbulent åpning på kampen.
    27'
    Preus kommer til avslutning etter en flott frispilling fra Fridlund, men nok en gang redder Larsen mesterlig. Vært enorm så langt, keeperen.
    31'
    Frispark
    32'
    Arna-Bjørnar sliter med å forholde seg til vingbackene til hjemmelaget, som ofte har fått enormt med rom og skapt store sjanser når de har vridd spillet ut på Osnes-Ringen og Mikkelsen.
    36'
    Kolbotn med et mønsterangrep, men Mikkelsen vinkes av for offside alene med keeper.
    37'
    Flø vinner duellen på bakre stolpe, men Arna-Bjørnar vinner andreballen.
    40'
    Lagene tar en rask vannpause mens Stenersen blir liggende med smerter. Går av banen for egen maskin, men trenger behandling ute på sidelinjen. Kommer seg til slutt tilbake på banen.
    41'
    43'
    44'
    Kolbotn 3 - 1 Arna-Bjørnar
    Mål: Marie Moen Preus
    Målgivende: Celine Larsen
    Larsen har stått en strålende omgang i Arna-Bjørnar-buret, men her tabber hun seg virkelig ut! Larsen vinner ballen fra keeperen like foran buret, og spiller inn til 15 år gamle Preus som hamrer ballen inn under tverrliggeren.
    45'
    45'+2
    Der er det pause på Grorud Idrettspark, og hjemmelaget Kolbotn går inn i hvilen med en meget fortjent 3-1-ledelse etter at fronttrioen Fridlund, Larsen og Preus satte en ball hver i nettet. Ose satte inn bortelagets mål på deres eneste målsjanse, i en kamp hvor hjemmelaget har dominert fullstendig. Hanne Larsen sto som en levende vegg i Arna-Bjørnar i 45 minutter, men gjorde en avgjørende feil da hun ga bort ballen før 3-1-scoringen på overtid.
    45'
    Inn: Linnéa Laupstad
    Ut: Malin Dalsgård
    Gjør ett bytte i pausen, bortelaget.
    45'
    Mikkelsen blir spilt i bakrom, men keeper Larsen er 35 meter ute fra eget mål og klarerer unna. Modig av keeperen!
    48'
    48'
    Braut Brunes vinner duellen på bakre stolpe, men treffer ikke lagkamerat med headingen.
    48'
    Nok en gang ruver Panengstuen høyt og plukker enkelt. Oser trygghet, keeperen til Kolbotn.
    51'
    Kolbotn 4 - 1 Arna-Bjørnar
    Mål: Thea Mikkelsen
    Du verden for en scoring fra Mikkelsen! Mottar ballen i sin venstre backposisjon, drar seg innover i banen, forserer to forsvarere og er plutselig kommet seg til hjørnet av 16-meteren på motsatt side av banen. Derfra hamrer hun ballen i det lengste hjørnet. Helt ellevill scoring fra Mikkelsen!
    53'
    Preus får en banehalvdel å løpe på etter en feilberegning i Arna-Bjørnar-forsvaret. Har med seg Larsen som hun kan spille på blank, men forsøker å runde keeper uten hell.
    57'
    Soleklart frispark når en tydelig frustrert Veglo dytter ned Henriksen bakfra.
    60'
    Larsen blir avblåst alene med keeper, til store protester fra hjemmelaget. Så ut som om ballen kom fra motstander.
    63'
    Fridlund drar seg inn i banen og fyrer av et skudd fra 18 meter, men forsøket går utenfor mål.
    68'
    Stor sjanse til bortelaget, etter en stygg ballmist fra Henriksen. Veglo forsøker å hamre ballen opp i nærmeste kryss, men forsøket går like utenfor.
    68'
    Spillerbytte - Kolbotn
    Inn: Liliana Malloul
    Ut: Celine Larsen
    68'
    Preus setter ballen i mål, men det er avblåst for en offside på Hegg i situasjonen før.
    71'
    Osnes-Ringen med en kjempesjanse til å øke til 5-1 når Hegg finner hun alene i feltet, men skuddet går langt over mål.
    73'
    Bortelaget har kommet seg mer inn i kampen nå, og klarer å etablere spill inne på Kolbotns banehalvdel.
    75'
    Arna-Bjørnar med to skudd fra distanse i løpet av kort tid, men Panengstuen har full kontroll på begge forsøkene.
    77'
    Inn: Sigrid Gamst
    Ut: Carina Alfredsen
    14 (!) år gamle Sigrid Gamst entrer gressmatta.
    77'
    Frispark
    79'
    Inn: Alva Skåla
    Ut: Tora Ose
    Dagens målscorer forlater banen for bortelaget.
    80'
    Braut Brunes stanger unna innlegget.
    80'
    Fridlund forsøker en helfrekk pasning i bakrom mot Preus, men keeper er raskt ute og får klarert.
    82'
    83'
    Inn: Ebba Niss
    Ut: Christina Osnes-Ringen
    84'
    Inn: Josefine Lefdal
    Ut: Thea Mikkelsen
    84'
    Inn: Ingrid Haugen
    Ut: Marie Moen Preus
    Trippelbytte fra hjemmelaget. Føler nok at de har kontroll på kampen og kan spare spillere.
    84'
    Frispark
    85'
    Laupstad kommer til skudd fra godt hold, men Panengstuen får slått ut til corner.
    86'
    Panengstuen får frispark når en Arna-Bjørnar-spiller går for hardt inn i duellen etter corneren.
    87'
    90'
    Fridlund får headet mot mål etter et innlegg på bakre stolpe, men får ikke nok kraft på ballen.