2-2
138
187

God lørdag, og velkommen til livedekningen av kampen mellom Kolbotn og Lyn!
    Kolbotn har fått en tøff start på årets Toppserie. De startet sesongen med hele fire tap på rad, før de til slutt maktet å få med seg en trepoenger mot tabelljumbo Arna-Bjørnar. Den kampen vant de 4-1. Kolbotns siste kamp tapte de 1-2 for LSK Kvinner. I den kampen fikk Kolbotn tildelt et straffespark like etter hvilen. Utlikningen kom ved et kontant spark av Eline Hegg. Kolbotn fikk en liten boost av scoringen, men dessverre for de så tok LSK tilbake kampen. De scoret også på et straffespark like etter 80. min spilte. LSK Kvinner holdt seg med det resultatet fortsatt godt oppe på tabellen, mens Kolbotn på sin ligger på en åttendeplass. I dag har Kolbotn imidlertid gode muligheter på papiret, da de skal møte form-svake Lyn.
    Lyn befinner seg for øyeblikket plassen over Kolbotn (7. plass). De startet sesongen med uavgjort borte for Åsane. Deretter fulgte to knepne tap for Rosenborg og Brann. Videre fikk de med seg alle poengene hjemme for LSK Kvinner. De to siste kampene derimot er nok kamper Lyn helst vil glemme. De gikk først på et 1-3-tap borte for Vålerenga, før de gikk på et braktap med sifrene 1-7, hjemme for Stabæk. Stabæk hadde forøvrig syv mål på seks ulike spillere, noe som kan indikere at det ikke var snakk om at en spiller virkelig hadde dagen, men et kollektiv som virkelig valset over Lyn på eget gress. I dag derimot håper kampens bortelag å snu den vonde trenden. Det har de alle muligheter til.
    Lagene er klare om litt.
    Grorud bader i sol, og vi er snart klare for kampstart!
    Spillerne er på vei ut på banen!
    0'
    Ryddes unna.
    2'
    Et hardt pressende Kolbotn som ikke lar Lyn få fred over hodet.
    2'
    Tar over litt nå hjemmelaget. Ønsker å ha mer kontroll her.
    3'
    Preus får løsnet skudd fra ti meter, men enkelt for keeper.
    4'
    Skal slås inn fra langt hold. Ryddes vekk.
    5'
    Mål for Kolbotn!
    Kolbotn 1 - 0 Lyn
    Mål: Marie Moen Preus
    Målgivende: Johanne Fridlund
    Preus setter kampens første alene med keeper! Fridlund bryter en svak pasning fra Myrseth og spiller så en presis ball i bakrom til Preus. Den 15 år gamle spissen skjærer inn foran Skjelstad Jensen og setter avslutningen sikkert over skulderen på Odden i Lyn-buret. 1-0 på Grorud!
    7'
    Mikkelsen spilles fint fri ute til venstre av målscorer Preus, og vingbacken forsøker en avslutning høyt i det nærmeste hjørnet fra skrått hold. Odden henger imidlertid med på den og får slått ballen ut til corner.
    9'
    9'
    Tas kort.
    10'
    Slås inn, ryddes ut til corner.
    12'
    12'
    Lyn legger inn, men keeper med kontroll.
    14'
    Bølger mye frem og tilbake nå.
    15'
    Lyn kontrollerer en del her nå.
    16'
    Lyn med en lang ball i lengderetningen, men ryddes unna av en våken Panengstuen.
    18'
    Var fullt kjør fra start, men har roet seg noe nå kampen.
    19'
    Lagt seg lit lavere uten ball enn innledningsvis Kolbotn.
    20'
    Lyns Melgård fyrer fra 20 meter, men ballen flyr over mål.
    21'
    Ringen fyrer, men keeper dytter over tverrligger.
    22'
    22'
    Gult kort til Kolbotn
    Christina Osnes-Ringen
    Havner på etterskudd i en duell med Slemmen nede ved dødlinja, og ender til slutt opp med å rive Lyns vingback over ende like utenfor 16-meteren.
    24'
    Frispark fra skrått hold. Heades ut til corner av en Kolbotn-spiller.
    25'
    Ballen ligger fri, men dommer blåser frispark for holding i feltet.
    26'
    Tas kort.
    26'
    Heades til side for mål.
    28'
    Mange tette dueller!
    30'
    Fladberg avslutter fra langt hold, men til side for mål.
    31'
    Lyn har tatt litt over igjen nå.
    33'
    Blir mye løpende etter hjemmelaget.
    34'
    Melgård med nytt skudd, men reades til corner.
    35'
    Keeper fanger i feltet.
    35'
    Lyn styrer.
    36'
    To lag som begynner å merke varmen.
    37'
    Kolbotn driver frem, men ballen som legges inn går rett igjennom feltet.
    38'
    Røsholm Olsen brenner en enorm mulighet! Melgård spiller en perfekt stikker i bakrom til Myrseth som på sin første berøring sender ballen 45 grader inn foran mål. Der står Røsholm Olsen helt alene på 6-7 meter, men avslutningen fra Lyns nummer 13 går utrolig nok til side for mål.
    40'
    Mål for Lyn!
    Kolbotn 1 - 1 Lyn
    Mål: Jenny Røsholm Olsen
    Målgivende: Luisa Galteland
    Og der sitter utlikningen for Røsholm Olsen og Lyn! Holmen gjør et fantastisk forarbeid når hun avanserer 30 meter med ballen før hun slipper videre til Galteland. Kolbotn-forsvaret stuper ut mot Lyn-spissen idet hun mottar ballen på 17-18 meter og glemmer helt at Røsholm Olsen har beveget seg fri til venstre i 16-meteren. Galteland spiller så videre til nevnte Røsholm Olsen, som alene med Panengstuen har få problemer med å sette ballen i mål.
    43'
    Spillet er stoppet etter hodeskade. Fladberg har fått seg en trøkk. Ingen pene bilder her, med mye blod.
    44'
    Spillet er i gang igjen.
    45'
    45'+2
    Lagene går dermed til pause på stillingen 1-1. Kampen fikk en brutal avslutning da Fladberg lå nede etter en situasjon like før Lyns scoring. Begge lag har scoret og alt er åpent før andre omgang!
    45'
    45'
    Tas kort.
    48'
    Lyn jager hjemmelaget som prøver å holde på kula.
    50'
    Oi, oi, oi! Har du sett på maken. Fridlund som skyter via tverrligger og på strek, før returen ikke går i mål heller. Utrolig.
    54'
    Tas kort.
    54'
    Preus driver frem og legger inn 45-grader. Der er det ingen, men godt gjort av Preus.
    56'
    Ringen blir spilt opp på 15 meter, men skuddet går rett på keeper som holder i fast grep.
    59'
    Lyn har roet spillet litt ned.
    62'
    Lyn scorer på straffe!
    Kolbotn 1 - 2 Lyn
    Et godt plassert straffespark ned til venstre for keeper.
    62'
    Braut Brunes som er for sent inne i duellen og feller Galteland. Helt uenig i den situasjonen hjemmelagets kaptein som mener Galteland snubler.
    62'
    67'
    Melgård med dobbeltsjanse, men blir corner etter litt klabb og babb. Sterk redning av Panengstuen også.
    71'
    71'
    Spillerbytte - Lyn
    Inn: Sofie Tunes
    Ut: Jenny Røsholm Olsen
    72'
    Tas kort.
    75'
    Kolbotn 2 - 2 Lyn
    Målgivende: Thea Mikkelsen
    Preus banker den i mål like innenfor seksten! Først så driver Mikkelsen frem, drar seg innenfor feltet og roper på straffe. Spillerne stopper litt opp, men da ser Preus sitt snitt til å dra til seg ballen og banke til i nærmeste nett.
    76'
    Dette blir en intens avslutning!
    78'
    Preus skyter utenfor mål, etter å ha blitt spilt rundt Lyns backer. Aldri farlig det skuddet som går et par meter til side.
    79'
    Slitne lag som slurver litt med avleveringene nå.
    81'
    Hjemmelaget har mest sprut igjen i beina nå ser det ut til!
    82'
    Tas kort.
    82'
    Skal slås inn. Ryddes unna.
    84'
    Palm med langt skudd, men aldri noen problemer for keeper som enkelt fanger den.
    85'
    Melgård har plassert seg godt innenfor motsatt boks. Får fyrt av et skudd, men keeper plukker fint.
    88'
    Spillerbytte - Kolbotn
    Inn: Liliana Malloul
    Ut: Carina Alfredsen
    89'
    Slår den ballen rett i nettveggen.
    90'
    Holmen som skyter fra syv meter, men keeper redder det løse skuddet.
    90'+2
    90'+3
    Og der er det slutt! De to slitne lagene som helst skulle hatt alle poengene selv må nøye seg med ett poeng hver. Tross en tidlig scoring fra Kolbotn, så var det Lyn som så best ut i første omgang. Like før pausen så satt dagens første for Lyn. Røsholm Olsen banket til og lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-1. I andre omgang var det bortelaget som fikk den første ved et straffespark. Drøye ti minutter senere scoret hjemmelaget igjen. En siste scoring lå lenge i luften, men ble aldri noe av. Dermed endte det 2-2 på Grorud denne lørdagen.