2-0
2-1
Grosicki54' (Str.)
2-2
    Piotr Lasyk tildeler Korona Kielce SA en corner. Dawid Blanik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    1'
    Frispark for MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    2'
    Marcel Pieczek (Korona Kielce SA) slår en corner fra høyre side på Suzuki Arena.
    3'
    MKS Pogon Szczecin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Martin Remacle
    Målsjanse til Korona Kielce SA! Martin Remacle treffer mål, men keeper redder.
    7'
    MKS Pogon Szczecin, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin like utenfor Korona Kielce SA-området.
    14'
    Gult kort til Korona Kielce SA
    Yoav Hofmeister
    Yoav Hofmeister (Korona Kielce SA) får et gult kort av dommer Piotr Lasyk.
    14'
    I Kielce har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Offside! Dawid Blanik (Korona Kielce SA) er alene igjennom, men dommer Piotr Lasyk ser at linjemannen er oppe med flagget.
    19'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Korona Kielce SA på egen banehalvdel.
    21'
    Marcel Pieczek (Korona Kielce SA) løfter inn en corner fra høyre på Suzuki Arena.
    22'
    Mål for Korona Kielce SA!
    Korona Kielce SA 1 - 0 MKS Pogon Szczecin
    Mål: Nono
    Målgivende: Marcel Pieczek
    Mål! Nono gir Korona Kielce SA ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Marcel Pieczek.
    22'
    Hjørnespark til MKS Pogon Szczecin
    24'
    25'
    Korona Kielce SA angriper, men Piotr Lasyk blåser for offside.
    28'
    Evgeniy Shikavka
    Korona Kielce SA angriper, men avslutningen til Evgeniy Shikavka går utenfor.
    30'
    Vahan Bichakhchyan
    MKS Pogon Szczecin angriper i Kielce. Vahan Bichakhchyan fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Skudd på mål, MKS Pogon Szczecin
    33'
    Korona Kielce SA, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frispark for Korona Kielce SA på egen banehalvdel.
    36'
    Milosz Trojak ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Milosz Trojak kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Suzuki Arena.
    38'
    Nono
    Nono får gult kort av dommer Piotr Lasyk, og må dermed stå over en kamp for Korona Kielce SA.
    38'
    Korona Kielce SA 2 - 0 MKS Pogon Szczecin
    Mål: Dawid Blanik
    Målgivende: Jacek Podgorski
    Korona Kielce SA går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Dawid Blanik. Jacek Podgorski var nest sist på ballen.
    42'
    Korona Kielce SA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Kamil Grosicki
    Sjanse! MKS Pogon Szczecin avanserer forover, men Kamil Grosicki avslutter utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - MKS Pogon Szczecin
    Inn: Alexander Gorgon
    Ut: Joao Gamboa
    MKS Pogon Szczecin bytter ut Joao Gamboa med Alexander Gorgon.
    46'
    Inn: Rafal Kurzawa
    Ut: Vahan Bichakhchyan
    Jens Gustafsson gjør dagens andre bytte i Kielce, når han tar ut Vahan Bichakhchyan og setter inn Rafal Kurzawa.
    46'
    48'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin.
    49'
    VAR sjekker om det er straffe til MKS Pogon Szczecin
    52'
    Dommeren dømmer straffe til MKS Pogon Szczecin
    53'
    Straffe til MKS Pogon Szczecin
    53'
    MKS Pogon Szczecin scorer på straffe!
    Korona Kielce SA 2 - 1 MKS Pogon Szczecin
    Mål: Kamil Grosicki
    Kamil Grosicki banker inn et straffespark på Suzuki Arena og reduserer dermed til 2-1 for MKS Pogon Szczecin.
    54'
    55'
    56'
    Gult kort til MKS Pogon Szczecin
    Alexander Gorgon
    Alexander Gorgon (MKS Pogon Szczecin) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    57'
    Sjanse i Kielce! Evgeniy Shikavka (Korona Kielce SA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    58'
    I Kielce slår Kamil Grosicki en corner fra venstre.
    60'
    61'
    62'
    62'
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra høyre på Suzuki Arena.
    65'
    65'
    Skudd utenfor mål, Korona Kielce SA
    66'
    Mål for MKS Pogon Szczecin!
    Korona Kielce SA 2 - 2 MKS Pogon Szczecin
    Mål: Alexander Gorgon
    Mål! MKS Pogon Szczecin utligner på Suzuki Arena. Målscorer: Alexander Gorgon.
    67'
    Frispark MKS Pogon Szczecin.
    69'
    Martin Remacle (Korona Kielce SA) pådrar seg et gult kort.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Korona Kielce SA
    Inn: Mateusz Czyzycki
    Ut: Dawid Blanik
    Dawid Blanik (Korona Kielce SA) erstattes av Mateusz Czyzycki.
    70'
    Inn: Leo Borges
    Ut: Benedikt Zech
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKS Pogon Szczecin. Inn kommer Leo Borges, mens Benedikt Zech tar plass på benken.
    72'
    En av Korona Kielce SAs spillere blir avblåst for offside på Suzuki Arena.
    73'
    Rafal Kurzawa (MKS Pogon Szczecin) slår en corner fra venstre side på Suzuki Arena.
    73'
    Piotr Lasyk tildeler MKS Pogon Szczecin en corner. Kamil Grosicki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Fredrik Ulvestad
    Fredrik Ulvestad (MKS Pogon Szczecin) kommer til en målsjanse på Suzuki Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Rafal Kurzawa
    Målsjanse! Rafal Kurzawa (MKS Pogon Szczecin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    76'
    Linus Wahlqvist Egnell
    Linus Wahlqvist (MKS Pogon Szczecin) mottar sitt første gule kort for dagen på Suzuki Arena.
    76'
    77'
    Martin Remacle (Korona Kielce SA) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Marcel Wedrychowski
    Ut: Adrian Przyborek
    Bytte for MKS Pogon Szczecin. Marcel Wedrychowski kommer inn for Adrian Przyborek på Suzuki Arena.
    78'
    79'
    82'
    Inn: Adrian Dalmau
    Ut: Evgeniy Shikavka
    Kamil Kuzera (Korona Kielce SA) gjør sitt andre bytte for dagen. Adrian Dalmau erstatter Evgeniy Shikavka.
    82'
    Inn: Jakub Konstantyn
    Ut: Jacek Podgorski
    Korona Kielce SA bytter ut Jacek Podgorski med Jakub Konstantyn. Dette er det tredje byttet som Kamil Kuzera gjør i dagens kamp.
    82'
    84'
    84'
    87'
    88'
    MKS Pogon Szczecin angriper. Kamil Grosicki får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    Adrian Dalmau
    Korona Kielce SA avanserer forover og Adrian Dalmau får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    90'
    Hjørnespark til Korona Kielce SA
    90'+1
    I Kielce slår Kamil Grosicki en corner fra høyre.
    90'+2
    Piotr Lasyk tildeler MKS Pogon Szczecin en corner. Kamil Grosicki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    90'+3
    Rafal Kurzawa (MKS Pogon Szczecin) slår en corner fra høyre side på Suzuki Arena.