Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kielce fordi Szymon Szymanski får behandling for en skade på banen.
    Ruch Chorzow slipper å klare seg uten Szymon Szymanski som kommer tilbake på banen igjen.
    Adrian Dalmau
    Korona Kielce kommer till avslut på Suzuki Arena men Adrian Dalmau nickar utanför.
    29'
    Dawid Blanik
    Målsjanse på Suzuki Arena! Dawid Blanik fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    Ruch Chorzow, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    34'
    Daniel Szczepan
    Daniel Szczepan (Ruch Chorzow) får et gult kort av dommer Pawel Malec.
    34'
    35'
    Frispark for Korona Kielce SA på egen banehalvdel.
    36'
    36'
    Fredrik Krogstad
    Fredrik Krogstad (Korona Kielce SA) kommer seg fri på Suzuki Arena, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Marcel Pieczek (Korona Kielce SA) løfter inn en corner fra høyre på Suzuki Arena.
    42'
    Ruch Chorzow scorer selvmål!
    Korona Kielce SA 1 - 0 Ruch Chorzow
    Mål: Robert Dadok
    Mål! Robert Dadok gir Korona Kielce SA ledelsen 1-0 i Kielce.
    42'
    44'
    Gult kort til Korona Kielce SA
    Martin Remacle (Korona Kielce SA) mottar sitt første gule kort for dagen på Suzuki Arena.
    45'
    45'
    Pawel Malec signaliserer et frispark til Ruch Chorzow.
    45'+1
    Spillerbytte - Ruch Chorzow
    Inn: Filip Wilak
    Ut: Michal Feliks
    Ruch Chorzow bytter ut Michal Feliks med Filip Wilak. Dette er det første byttet som Janusz Niedzwiedz gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Soma Novothny
    Ut: Daniel Szczepan
    Daniel Szczepan (Ruch Chorzow) erstattes av Soma Novothny.
    46'
    47'
    Pawel Malec tildeler Korona Kielce SA en corner. Dawid Blanik sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    I Kielce får Adrian Dalmau (Korona Kielce SA) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    49'
    49'
    Korona Kielce SA avanserer forover i Kielce. Fredrik Krogstad avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    49'
    Soma Novothny
    Ruch Chorzow angriper i Kielce. Soma Novothny fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Adrian Dalmau (Korona Kielce SA) kommer til en målsjanse på Suzuki Arena, men klarer ikke å score.
    53'
    Hjørnespark til Ruch Chorzow
    54'
    Marcel Pieczek (Korona Kielce SA) slår en corner fra høyre side på Suzuki Arena.
    55'
    Milosz Trojak
    Milosz Trojak (Korona Kielce SA) header mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    Jacek Podgorski (Korona Kielce SA) løfter inn en corner fra venstre på Suzuki Arena.
    56'
    Bartosz Kwiecien (Korona Kielce SA) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Bartosz Kwiecien (Korona Kielce SA) pådrar seg et gult kort.
    57'
    57'
    Inn: Milosz Kozak
    Ut: Adam Vlkanova
    Bytte for Ruch Chorzow. Milosz Kozak kommer inn for Adam Vlkanova på Suzuki Arena.
    58'
    Milosz Kozak (Ruch Chorzow) slår en corner fra venstre side på Suzuki Arena.
    59'
    Milosz Kozak
    Milosz Kozak (Ruch Chorzow) kommer seg fri på Suzuki Arena, men avslutningen går utenfor.
    60'
    61'
    63'
    63'
    64'
    Bartosz Kwiecien ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    Bartosz Kwiecien er tilbake på banen igjen.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Korona Kielce SA
    Inn: Dominick Zator
    Ut: Bartosz Kwiecien
    Korona Kielce SA bytter ut Bartosz Kwiecien som ikke ser ut til å kunne fortsette. Kamil Kuzera blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Dominick Zator.
    67'
    Inn: Evgeniy Shikavka
    Ut: Adrian Dalmau
    Kamil Kuzera (Korona Kielce SA) gjør sitt andre bytte for dagen. Evgeniy Shikavka erstatter Adrian Dalmau.
    67'
    Inn: Jakub Lukowski
    Ut: Dawid Blanik
    Korona Kielce SA gjør sitt tredje bytte. Dawid Blanik erstattes av Jakub Lukowski.
    67'
    69'
    71'
    Inn: Wiktor Dlugosz
    Ut: Patryk Stepinski
    Janusz Niedzwiedz gjør dagens fjerde bytte i Kielce, når han tar ut Patryk Stepinski og setter inn Wiktor Dlugosz.
    71'
    Inn: Mariusz Fornalczyk
    Ut: Danny Trejo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Korona Kielce SA. Inn kommer Mariusz Fornalczyk, mens Danny Trejo tar plass på benken.
    73'
    74'
    Mål for Korona Kielce SA!
    Korona Kielce SA 2 - 0 Ruch Chorzow
    Mål: Evgeniy Shikavka
    Målgivende: Jacek Podgorski
    Evgeniy Shikavka setter ballen i mål og øker Korona Kielce SAs ledelse til 2-0 i Kielce. Jacek Podgorski var nest sist på ballen.
    75'
    Frispark Korona Kielce SA.
    78'
    81'
    83'
    Szymon Szymanski
    Sjanse! Ruch Chorzow avanserer forover, men Szymon Szymanski avslutter utenfor.
    83'
    Evgeniy Shikavka
    Korona Kielce SA angriper i Kielce. Evgeniy Shikavka fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Dalibor Takac
    Ut: Martin Remacle
    Korona Kielce SA bytter ut Martin Remacle med Dalibor Takac.
    86'
    Inn: Tomasz Foszmanczyk
    Ut: Filip Starzynski
    Ruch Chorzow bytter ut Filip Starzynski med Tomasz Foszmanczyk.
    86'
    Ruch Chorzow angriper i Kielce. Soma Novothny avslutter på mål, men greier ikke å score.