Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    Sjanse! KV Kortrijk avanserer forover, men Mohamed Badamosi avslutter utenfor.
    4'
    Skudd på mål, Kortrijk
    Billal Messaoudi
    KV Kortrijk fosser forover og Billal Messaoudi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Kortrijk får tildelt et hjørnespark
    Abdelkahar Kadri
    Abdelkahar Kadri (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Guldensporenstadion.
    5'
    Marlos Moreno
    Marlos Moreno (KV Kortrijk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Kortrijk får tildelt et frispark
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    I Kortrijk slår Abdelkahar Kadri en corner fra høyre.
    10'
    Tsuyoshi Watanabe
    KV Kortrijk angriper på Guldensporenstadion, men Tsuyoshi Watanabe header utenfor.
    10'
    Målsjanse til KV Kortrijk! Billal Messaoudi treffer mål, men keeper redder.
    14'
    14'
    Frispark RSC Anderlecht.
    14'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    17'
    Maxim De Man (KV Kortrijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Guldensporenstadion.
    17'
    VAR sjekker om det er straffe til Kortrijk
    18'
    Maxim De Man ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kortrijk.
    18'
    Dommeren dømmer straffe til Kortrijk
    19'
    KV Kortrijk har fått straffespark på Guldensporenstadion!
    19'
    Gult kort til Anderlecht
    Wesley Hoedt
    Dommeren gir Wesley Hoedt (RSC Anderlecht) et gult kort.
    19'
    Kortrijk scorer på straffe!
    Kortrijk 1 - 0 Anderlecht
    Mål: Trent Sainsbury
    KV Kortrijk går opp i en 1-0 ledelse etter at Trent Sainsbury setter straffesparket sikkert i mål på Guldensporenstadion.
    20'
    Anderlecht får tildelt et hjørnespark
    Lior Refaelov
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Guldensporenstadion.
    23'
    Skudd på mål, Anderlecht
    Lisandro Magallan
    Lisandro Magallan (RSC Anderlecht) prøver å heade ballen i mål på Guldensporenstadion, men mislykkes.
    23'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Mål for Anderlecht!
    Kortrijk 1 - 1 Anderlecht
    Mål: Joshua Zirkzee
    Målgivende: Kristoffer Olsson
    Joshua Zirkzee scorer og utligningen er et faktum på Guldensporenstadion. 1-1. Kristoffer Olsson sto for den målgivende pasningen.
    25'
    28'
    Målsjanse på Guldensporenstadion! Billal Messaoudi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Anouar Ait El Hadj
    Anouar Ait El Hadj (RSC Anderlecht) avanserer forover på Guldensporenstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    I Kortrijk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Skudd utenfor mål, Anderlecht
    RSC Anderlecht angriper i Kortrijk. Wesley Hoedt fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    44'
    Victor Torp
    Jan Boterberg tildeler KV Kortrijk en corner. Victor Torp sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    KV Kortrijk angriper på Guldensporenstadion. Billal Messaoudi header utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Charles-Jesaja Herrmann
    Ut: Mohamed Badamosi
    Karim Belhocine (KV Kortrijk) gjør sitt første bytte for dagen. Charles-Jesaja Herrmann erstatter Mohamed Badamosi.
    46'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    46'
    Josh Cullen
    Sjanse i Kortrijk! Joshua Cullen (RSC Anderlecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    46'
    46'
    Anderlecht blir avblåst for offside
    Christian Kouame
    RSC Anderlecht angriper i Kortrijk, men blir avblåst for offside.
    48'
    Kortrijk 1 - 2 Anderlecht
    Mål: Anouar Ait El Hadj
    I Kortrijk tar RSC Anderlecht ledelsen 1-2 etter et mål av Anouar Ait El Hadj.
    52'
    Målet til Anderlecht sjekkes av VAR
    54'
    Målet til Anderlecht blir stående
    54'
    54'
    Frispark til KV Kortrijk på halvdelen til RSC Anderlecht.
    55'
    Sambou Sissoko
    KV Kortrijk angriper, men avslutningen til Sambou Sissoko går utenfor.
    55'
    Kortrijk 1 - 3 Anderlecht
    Mål: Christian Kouame
    Målgivende: Joshua Zirkzee
    Christian Kouame øker RSC Anderlechts ledelse til 1-3! Joshua Zirkzee var nest sist på ballen.
    57'
    RSC Anderlecht angriper i Kortrijk. Christian Kouame avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Josh Cullen
    Joshua Cullen (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Guldensporenstadion.
    59'
    Michael Murillo
    Michael Murillo (RSC Anderlecht) avanserer forover på Guldensporenstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    Victor Torp
    Jan Boterberg tildeler KV Kortrijk en corner. Victor Torp sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Francis Amuzu
    Ut: Anouar Ait El Hadj
    RSC Anderlecht gjør sitt første bytte. Anouar Ait El Hadj erstattes av Francis Amuzu.
    63'
    Mål for Kortrijk!
    Kortrijk 2 - 3 Anderlecht
    Mål: Bryan Reynolds
    Målgivende: Nayel Mehssatou
    KV Kortrijk reduserer til 2-3 etter et mål av Bryan Reynolds. Det er en fin assist fra Nayel Mehssatou.
    67'
    Inn: Faiz Selemani
    Ut: Victor Torp
    Bytte for KV Kortrijk. Faiz Selemani kommer inn for Victor Torp på Guldensporenstadion.
    68'
    Inn: Michiel Jonckheere
    Ut: Sambou Sissoko
    KV Kortrijk bytter ut Sambou Sissoko med Michiel Jonckheere.
    68'
    Inn: Dylan Mbayo
    Ut: Marlos Moreno
    Marlos Moreno (KV Kortrijk) erstattes av Dylan Mbayo.
    68'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til RSC Anderlecht like utenfor KV Kortrijk-området.
    72'
    Sergio Gomez
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) kommer til en målsjanse på Guldensporenstadion, men klarer ikke å score.
    73'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kortrijk fordi Sergio Gomez får behandling for en skade på banen.
    73'
    Inn: Bogdan Mykhaylichenko
    Ut: Sergio Gomez
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Bogdan Mykhaylichenko erstatter Sergio Gomez som sannsynligvis er skadet.
    75'
    Inn: Benito Raman
    Ut: Joshua Zirkzee
    RSC Anderlecht bytter ut Joshua Zirkzee med Benito Raman. Dette er det tredje byttet som Vincent Kompany gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Kristian Arnstad
    Ut: Lior Refaelov
    Vincent Kompany gjør dagens fjerde bytte i Kortrijk, når han tar ut Lior Refaelov og setter inn Kristian Arnstad.
    75'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men Jan Boterberg blåser for offside på Guldensporenstadion.
    76'
    Målsjanse! Billal Messaoudi (KV Kortrijk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Faiz Selemani
    I Kortrijk slår Faiz Selemani en corner fra venstre.
    80'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) slår en corner fra venstre side på Guldensporenstadion.
    81'
    81'
    Gult kort til Kortrijk
    Michiel Jonckheere
    Dommer Jan Boterberg gir Michiel Jonckheere (KV Kortrijk) et gult kort.
    82'
    RSC Anderlecht angriper, men blir avblåst for offside.
    82'
    83'
    Inn: David Henen
    Ut: Bryan Reynolds
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Kortrijk. Inn kommer David Henen, mens Bryan Reynolds tar plass på benken.
    84'
    Benito Raman
    Sjanse! RSC Anderlecht avanserer forover, men Benito Raman avslutter utenfor.
    87'
    87'
    Francis Amuzu
    Målsjanse på Guldensporenstadion! Francis Amuzu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    88'
    89'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Guldensporenstadion.