3'
    Yuma Suzuki
    Yuma Suzuki (St. Truidense VV) kommer seg fri på Afas Stadion, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) løfter inn en corner fra høyre på Afas Stadion.
    5'
    I Mechelen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Taichi Hara
    St. Truidense VV fosser forover og Taichi Hara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    KV Mechelen, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    12'
    Rob Schoofs
    På Afas Stadion fyrer Rob Schoofs (Yellow-Red KV Mechelen) av et skudd - i stolpen!
    14'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til St. Truidense VV.
    18'
    Målet til KV Mechelen sjekkes av VAR
    22'
    Målet til KV Mechelen blir annullert
    23'
    En av Yellow-Red KV Mechelens spillere går i offside.
    23'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    31'
    En av Yellow-Red KV Mechelens spillere blir avblåst for offside på Afas Stadion.
    33'
    Frispark St. Truidense VV.
    33'
    KV Mechelen scorer selvmål!
    KV Mechelen 0 - 1 St. Truidense
    Mål: Lucas Bijker
    Selvmål! Lucas Bijker er dagens uheldigste i Mechelen, der stillingen nå er 0-1.
    34'
    Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    36'
    En av Yellow-Red KV Mechelens spillere blir avblåst for offside.
    38'
    Offside! Taichi Hara blir vinket av og St. Truidense VV må dermed bygge opp et nytt angrep.
    41'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) slår en corner fra venstre side på Afas Stadion.
    42'
    Dimitri Lavalee
    St. Truidense VV angriper på Afas Stadion. Dimitri Lavalee header utenfor.
    43'
    Frispark til St. Truidense VV på halvdelen til Yellow-Red KV Mechelen.
    45'+1
    Spillerbytte - KV Mechelen
    Inn: Iebe Swers
    Ut: Lucas Bijker
    Wouter Vrancken gjør dagens første bytte i Mechelen, når han tar ut Lucas Bijker og setter inn Iebe Swers.
    46'
    Inn: Ferdy Druijf
    Ut: Samuel Oum Gouet
    Wouter Vrancken (Yellow-Red KV Mechelen) gjør sitt andre bytte for dagen. Ferdy Druijf erstatter Samuel Oum Gouet.
    46'
    Frispark til Yellow-Red KV Mechelen på halvdelen til St. Truidense VV.
    47'
    Dommer Jan Boterberg ser at linjemannen løfter flagget, og Yellow-Red KV Mechelens Ferdy Druijf blåses av for offside.
    49'
    Yellow-Red KV Mechelen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aboubakary Koita (St. Truidense VV) vrir seg av smerte i gresset.
    53'
    Aboubakary Koita er tilbake i kampen igjen.
    55'
    Taichi Hara
    Taichi Hara (St. Truidense VV) kommer til en målsjanse på Afas Stadion, men klarer ikke å score.
    60'
    Vinicius
    Sjanse! Yellow-Red KV Mechelen avanserer forover, men Vinicius avslutter utenfor.
    60'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Liberato Cacace
    Ut: Aboubakary Koita
    St. Truidense VV bytter ut Aboubakary Koita som ikke ser ut til å kunne fortsette. Bernd Hollerbach blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Liberato Cacace.
    63'
    Inn: Maryan Shved
    Ut: Hugo Cuypers
    Bytte for Yellow-Red KV Mechelen. Maryan Shved kommer inn for Hugo Cuypers på Afas Stadion.
    63'
    64'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen.
    64'
    Vinicius
    Sjanse til Yellow-Red KV Mechelen! Vinicius er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Taichi Hara
    St. Truidense VV angriper, men avslutningen til Taichi Hara går utenfor.
    66'
    Frispark for Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    66'
    Gult kort til St. Truidense
    Taichi Hara
    Taichi Hara (St. Truidense VV) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    68'
    Yuma Suzuki
    Yuma Suzuki (St. Truidense VV) pådrar seg et gult kort.
    68'
    70'
    Gult kort til KV Mechelen
    Kerim Mrabti
    Kerim Mrabti (Yellow-Red KV Mechelen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    I Mechelen slår Christian Bruls en corner fra høyre.
    72'
    Steve De Ridder
    St. Truidense VV avanserer forover i Mechelen. Steve De Ridder avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Jan Boterberg tildeler Yellow-Red KV Mechelen en corner. Nikola Storm sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Sandy Walsh
    Målsjanse! Sandy Walsh (Yellow-Red KV Mechelen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Frispark Yellow-Red KV Mechelen.
    78'
    Kerim Mrabti (Yellow-Red KV Mechelen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    79'
    Yellow-Red KV Mechelen angriper, men blir avblåst for offside.
    80'
    Inn: Geoffry Hairemans
    Ut: Nikola Storm
    Yellow-Red KV Mechelen bytter ut Nikola Storm med Geoffry Hairemans. Dette er det fjerde byttet som Wouter Vrancken gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Igor De Camargo
    Ut: Sandy Walsh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yellow-Red KV Mechelen. Inn kommer Igor De Camargo, mens Sandy Walsh tar plass på benken.
    81'
    82'
    82'
    Daiki Hashioka
    Dommeren gir Daiki Hashioka (St. Truidense VV) et gult kort.
    82'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) slår en corner fra høyre side på Afas Stadion.
    84'
    85'
    Ferdy Druijf ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    86'
    Rødt kort!
    Spilleren på St. Truidense får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    87'
    Rødt kort til St. Truidense
    Robert Bauer
    Robert Bauer (St. Truidense VV) må forlate banen etter at dommer Jan Boterberg trekker fram det røde kortet!
    87'
    Dommer Jan Boterberg gir Dimitri Lavalee (St. Truidense VV) et gult kort.
    88'
    Skudd utenfor mål, KV Mechelen
    88'
    Inn: Chris Durkin
    Ut: Yuma Suzuki
    St. Truidense VV bytter ut Yuma Suzuki med Chris Durkin.
    89'
    90'+2
    Jorge Teixeira
    Jorge Teixeira (St. Truidense VV) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    Inn: Buatu
    Ut: Steve De Ridder
    St. Truidense VV gjør sitt tredje bytte. Steve De Ridder erstattes av Buatu.
    90'+4
    90'+5
    St. Truidense VV må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Yellow-Red KV Mechelen.