Kampen er i gang på Versluys Arena.
    Dommer Nathan Verboomen ser at linjemannen løfter flagget, og KAA Gents Stallone Limbombe blåses av for offside.
    4'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til KV Oostende.
    5'
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Giorgi Chakvetadze
    KAA Gent fosser forover og Giorgi Chakvetadze fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Laurens De Bock
    Sjanse! KV Oostende avanserer forover, men Laurens De Bock avslutter utenfor.
    8'
    KAA Gent angriper, men Stallone Limbombe vinkes av for offside.
    9'
    Roman Yaremchuk (KAA Gent) vinkes av for offside i Ostend.
    10'
    Birger Verstraete ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    11'
    12'
    Gult kort til KV Oostende
    Jordi Vanlerberghe
    Jordi Vanlerberghe (KV Oostende) får et gult kort av dommer Nathan Verboomen.
    13'
    Frispark KAA Gent.
    14'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Anderson Esiti
    Ut: Birger Verstraete
    Jess Thorup (KAA Gent) tar ut Birger Verstraete som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Anderson Esiti.
    15'
    Mål for Gent!
    KV Oostende 0 - 1 Gent
    Mål: Stallone Limbombe Ekango
    Målgivende: Roman Yaremchuk
    Mål! KAA Gent tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Stallone Limbombe på Versluys Arena. Flott spill fra Roman Yaremchuk før målet.
    17'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til KV Oostende på egen banehalvdel.
    19'
    Frisparket tildelt KV Oostende er farlig nær KAA Gents målområde.
    19'
    Sindri Guri
    Sindri Guri (KV Oostende) kommer seg fri på Versluys Arena, men avslutningen går utenfor.
    21'
    KV Oostende tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Kevin Vandendriessche (KV Oostende) slår en corner fra høyre side på Versluys Arena.
    24'
    Offside! Roman Yaremchuk (KAA Gent) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    25'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    26'
    I Ostend slår Stallone Limbombe en corner fra venstre.
    27'
    I Ostend har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ostend fordi Vadis Odjidja får behandling for en skade på banen.
    29'
    29'
    Vadis Odjidja er tilbake på banen igjen.
    30'
    Målsjanse på Versluys Arena! Giorgi Chakvetadze fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Nathan Verboomen tildeler KAA Gent en corner. Stallone Limbombe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Offside! Roman Yaremchuk blir vinket av og KAA Gent må dermed bygge opp et nytt angrep.
    33'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    KAA Gent fosser fremover, men Giorgi Chakvetadze går rett i offsidefella.
    34'
    Kevin Vandendriessche (KV Oostende) løfter inn en corner fra høyre på Versluys Arena.
    36'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    36'
    Målsjanse til KAA Gent! Giorgi Chakvetadze treffer mål, men keeper redder.
    37'
    37'
    I Ostend slår Stallone Limbombe en corner fra høyre.
    38'
    Nathan Verboomen tildeler KV Oostende en corner. Kevin Vandendriessche sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    41'
    KV Oostende 0 - 2 Gent
    Mål: Roman Yaremchuk
    Målgivende: Arnaud Souquet
    Roman Yaremchuk header inn 0-2 og KAA Gent øker ledelsen på Versluys Arena. Arnaud Souquet var nest sist på ballen.
    43'
    Sander Coopman
    Dommeren gir Sander Coopman (KV Oostende) et gult kort.
    44'
    Sjanse til KAA Gent! Giorgi Chakvetadze er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    Vadis Odjidja-Ofoe
    Målsjanse! Vadis Odjidja (KAA Gent) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Fernando Canesin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'
    Sindri Guri
    Dommer Nathan Verboomen gir Sindri Guri (KV Oostende) et gult kort.
    45'+2
    45'+2
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til KV Oostende.
    45'+2
    Fernando Canesin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ostend.
    45'+3
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: Indy Boonen
    Ut: Sindri Guri
    Sindri Guri (KV Oostende) erstattes av Indy Boonen.
    46'
    Inn: Fashion Sakala
    Ut: Brecht Capon
    KV Oostende gjør sitt andre bytte. Brecht Capon erstattes av Fashion Sakala.
    46'
    Giorgi Chakvetadze (KAA Gent) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    49'
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    51'
    KV Oostende fosser fremover, men Fashion Sakala går rett i offsidefella.
    52'
    Dommer Nathan Verboomen venter med å sette i gang spillet fordi Vadis Odjidja ligger nede.
    52'
    Vadis Odjidja er tilbake i kampen igjen.
    54'
    Giorgi Chakvetadze (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Versluys Arena.
    54'
    55'
    Gult kort til Gent
    Franko Andrijasevic
    Franko Andrijasevic (KAA Gent) mottar sitt første gule kort for dagen på Versluys Arena.
    56'
    Inn: Aboubakary Koita
    Ut: Vadis Odjidja-Ofoe
    KAA Gent bytter ut Vadis Odjidja som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jess Thorup blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Aboubakary Koita.
    57'
    58'
    KV Oostende 0 - 3 Gent
    Mål: Giorgi Chakvetadze
    Mål! KAA Gent øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Giorgi Chakvetadze på Versluys Arena.
    59'
    Stallone Limbombe Ekango
    KAA Gent angriper. Stallone Limbombe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    61'
    I Ostend slår Kevin Vandendriessche en corner fra venstre.
    62'
    KV Oostendes Fernando Canesin blåses av for offside på Versluys Arena.
    63'
    64'
    Jordi Vanlerberghe (KV Oostende) avanserer forover på Versluys Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    66'
    68'
    Aboubakary Koita
    Sjanse til KAA Gent! Aboubakary Koita er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    Det blir farlig! Frispark for KV Oostende er nær straffområde.
    70'
    Fashion Sakala
    KV Oostende avanserer forover i Ostend. Fashion Sakala avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    72'
    Roman Yaremchuk
    KAA Gent angriper, men avslutningen til Roman Yaremchuk går utenfor.
    74'
    74'
    75'
    Inn: Richairo Zivkovic
    Ut: Sander Coopman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Oostende. Inn kommer Richairo Zivkovic, mens Sander Coopman tar plass på benken.
    78'
    Inn: Taiwo Awoniyi
    Ut: Roman Yaremchuk
    KAA Gent bytter ut Roman Yaremchuk med Taiwo Awoniyi.
    79'
    80'
    Kevin Vandendriessche
    Dommer Nathan Verboomen viser Kevin Vandendriessche (KV Oostende) det gule kortet.
    80'
    82'
    83'
    84'
    85'
    85'
    Sjanse i Ostend! Giorgi Chakvetadze (KAA Gent) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    KV Oostende 0 - 4 Gent
    Stallone Limbombe setter ballen i mål og øker KAA Gents ledelse til 0-4 i Ostend.
    87'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til KAA Gent.
    90'+2
    Offside! Giorgi Chakvetadze (KAA Gent) er alene igjennom, men dommer Nathan Verboomen ser at linjemannen er oppe med flagget.