1-1
Vela51' (Str.)
    Dagens dommer, Jair Marrufo, blåser i gang kampen.
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på StubHub Center.
    3'
    Ola Kamara ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    4'
    I Carson slår Sebastian Lletget en corner fra venstre.
    6'
    Jair Marrufo tildeler Los Angeles FC en corner. Lee Nguyen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Carlos Vela (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på StubHub Center.
    8'
    Jair Marrufo tildeler Los Angeles FC en corner. Lee Nguyen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Ola Kamara er tilbake på banen igjen.
    8'
    I Carson har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Frispark LA Galaxy.
    10'
    Zlatan Ibrahimovic
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Zlatan Ibrahimovic går utenfor.
    11'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    LA Galaxy fosser forover og Zlatan Ibrahimovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på StubHub Center.
    13'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 1 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Zlatan Ibrahimovic
    Målgivende: Ola Kamara
    Mål! LA Galaxy tar ledelsen 1-0 ved Zlatan Ibrahimovic. Det er en fin assist fra Ola Kamara.
    15'
    16'
    Frispark i en god posisjon for Los Angeles FC!
    18'
    Gult kort til LA Galaxy
    Rolf Feltscher
    Rolf Feltscher (LA Galaxy) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) kommer til avslutning på StubHub Center - i stolpen! Oj, oj, oj.
    20'
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på StubHub Center.
    25'
    Ola Kamara
    LA Galaxy avanserer forover på StubHub Center og Ola Kamara kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Los Angeles FC.
    25'
    25'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Christian Ramirez
    Los Angeles FC angriper. Christian Ramirez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Dejan Jakovic
    Ut: Danilo Silva
    Los Angeles FC bytter ut Danilo Silva med Dejan Jakovic. Dette er det første byttet som Bob Bradley gjør i dagens kamp.
    27'
    I Carson slår Carlos Vela en corner fra venstre.
    28'
    Los Angeles FC angriper, men Christian Ramirez vinkes av for offside.
    28'
    LA Galaxy angriper i Carson. Zlatan Ibrahimovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    31'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    32'
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) vinkes av for offside i Carson.
    33'
    34'
    Eduard Atuesta
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Carlos Vela
    Carlos Vela (Los Angeles FC) avanserer forover på StubHub Center. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Los Angeles FC.
    39'
    Servando Carrasco
    LA Galaxy avanserer forover i Carson. Servando Carrasco avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Diego Rossi
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Diego Rossi avslutter utenfor.
    45'
    45'+1
    Carlos Vela
    Målsjanse på StubHub Center! Carlos Vela fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    45'+1
    Kan Los Angeles FC kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    45'+2
    Chris Pontius
    Dommeren gir Chris Pontius (LA Galaxy) et gult kort.
    45'+2
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    46'
    Frispark Los Angeles FC.
    46'
    Diego Rossi
    Sjanse til Los Angeles FC! Diego Rossi er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    Lee Nguyen (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på StubHub Center.
    48'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Benny Feilhaber
    Benny Feilhaber (Los Angeles FC) pådrar seg et gult kort.
    48'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Los Angeles FC får straffe av Jair Marrufo på StubHub Center.
    50'
    Los Angeles FC scorer på straffe!
    LA Galaxy 1 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Carlos Vela
    Carlos Vela utligner til 1-1 for Los Angeles FC etter et velplassert straffespark på StubHub Center.
    51'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til LA Galaxy.
    54'
    59'
    Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Perry Kitchen
    Målsjanse! Perry Kitchen (LA Galaxy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    62'
    Offside! Zlatan Ibrahimovic blir vinket av og LA Galaxy må dermed bygge opp et nytt angrep.
    63'
    Inn: Latif Blessing
    Ut: Christian Ramirez
    Bytte for Los Angeles FC. Latif Blessing kommer inn for Christian Ramirez på StubHub Center.
    64'
    I Carson har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    Jørgen Skjelvik
    Jørgen Skjelvik (LA Galaxy) mottar sitt første gule kort for dagen på StubHub Center.
    67'
    Carlos Vela
    Carlos Vela (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    70'
    Carlos Vela
    Sjanse i Carson! Carlos Vela (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    76'
    Inn: Andre Horta
    Ut: Benny Feilhaber
    Bob Bradley gjør dagens tredje bytte i Carson, når han tar ut Benny Feilhaber og setter inn Andre Horta.
    77'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Bradford Jamieson IV
    Ut: Servando Carrasco
    Sigi Schmid (LA Galaxy) gjør sitt første bytte for dagen. Bradford Jamieson IV erstatter Servando Carrasco.
    77'
    81'
    83'
    Latif Blessing
    Los Angeles FC angriper, men avslutningen til Latif Blessing går utenfor.
    84'
    85'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Los Angeles FC nær 16-meteren.
    86'
    Dave Romney
    Dave Romney (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dave Romney (LA Galaxy) vrir seg av smerte i gresset.
    87'
    Latif Blessing (Los Angeles FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    88'
    88'
    Inn: Daniel Steres
    Ut: Dave Romney
    Det virker som Dave Romney ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Daniel Steres.
    89'
    I Carson slår Sebastian Lletget en corner fra høyre.
    90'
    Jair Marrufo tildeler LA Galaxy en corner. Sebastian Lletget sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.