Dommeren blåser i gang dagens kamp i Carson.
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 1 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Chicharito
    Målgivende: Derrick Williams
    Mål! Chicharito gir LA Galaxy ledelsen 1-0 i Carson. Det er en fin assist fra Derrick Williams.
    11'
    Gult kort til LA Galaxy
    Jorge Villafana
    Jorge Villafana (LA Galaxy) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på Dignity Health Sports Park.
    21'
    Tristan Blackmon
    Tristan Blackmon (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Dignity Health Sports Park.
    23'
    I Carson har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Eduard Atuesta
    Los Angeles FC angriper. Eduard Atuesta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Los Angeles FC angriper i Carson. Eduard Atuesta fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Diego Rossi
    Sjanse til Los Angeles FC! Diego Rossi er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    Latif Blessing
    Los Angeles FC fosser forover og Latif Blessing fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Allen Chapman tildeler Los Angeles FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    LA Galaxy angriper, men Allen Chapman blåser for offside.
    34'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til LA Galaxy.
    42'
    Adam Esperza-Saldana
    Dommer Allen Chapman viser Adam Esparza-Saldana (LA Galaxy) det gule kortet.
    42'
    Chicharito
    Dommer Allen Chapman gir Chicharito (LA Galaxy) et gult kort.
    45'
    45'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Kwadwo Opoku
    Ut: Jose Cifuentes
    Jose Cifuentes (Los Angeles FC) erstattes av Kwadwo Opoku.
    46'
    Inn: Marco Farfan
    Ut: Diego Palacios
    Los Angeles FC bytter ut Diego Palacios med Marco Farfan.
    46'
    Diego Rossi
    Sjanse i Carson! Diego Rossi (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    46'
    46'
    Chicharito
    LA Galaxy avanserer forover i Carson. Chicharito avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    49'
    Chicharito (LA Galaxy) vinkes av for offside i Carson.
    50'
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Dignity Health Sports Park.
    51'
    Ethan Zubak
    Målsjanse til LA Galaxy! Ethan Zubak treffer mål, men keeper redder.
    54'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Carlos Harvey
    Ut: Adam Esperza-Saldana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Carlos Harvey, mens Adam Esparza-Saldana tar plass på benken.
    55'
    Kan LA Galaxy utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Frispark Los Angeles FC.
    57'
    Mark-Anthony Kaye
    Los Angeles FC angriper, men avslutningen til Mark Anthony Kaye går utenfor.
    57'
    LA Galaxy angriper i Carson, men blir avblåst for offside.
    58'
    Corey Baird
    Målsjanse på Dignity Health Sports Park! Corey Baird fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) slår en corner fra høyre side på Dignity Health Sports Park.
    59'
    Mål for Los Angeles FC!
    LA Galaxy 1 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Diego Rossi
    Målgivende: Corey Baird
    Diego Rossi scorer og utligner dermed til 1-1. Corey Baird var nest sist på ballen.
    62'
    Inn: Cameron Dunbar
    Ut: Ethan Zubak
    LA Galaxy gjør sitt andre bytte. Ethan Zubak erstattes av Cameron Dunbar.
    64'
    Inn: Sacha Kljestan
    Ut: Samuel Grandsir
    Greg Vanney (LA Galaxy) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sacha Kljestan erstatter Samuel Grandsir.
    64'
    I Carson slår Carlos Harvey en corner fra venstre.
    65'
    Allen Chapman tildeler LA Galaxy en corner. Sebastian Lletget sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Jonathan Dos Santos
    Sjanse! LA Galaxy avanserer forover, men Jonathan Dos Santos avslutter utenfor.
    67'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    70'
    Inn: Moon-hwan Kim
    Ut: Eddie Segura
    Bob Bradley gjør dagens tredje bytte i Carson, når han tar ut Eddie Segura og setter inn Kim Moon-hwan.
    70'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Corey Baird
    Bytte for Los Angeles FC. Danny Musovski kommer inn for Corey Baird på Dignity Health Sports Park.
    71'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    71'
    72'
    I Carson slår Eduard Atuesta en corner fra venstre.
    73'
    Moon-hwan Kim
    Kim Moon-hwan (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på Dignity Health Sports Park, men klarer ikke å score.
    74'
    75'
    75'
    Inn: Efrain Alvarez
    Ut: Sebastian Lletget
    LA Galaxy bytter ut Sebastian Lletget med Efrain Alvarez. Dette er det fjerde byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    76'
    Frispark i en god posisjon for Los Angeles FC!
    76'
    Målsjanse! Eduard Atuesta (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    LA Galaxy 2 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Jonathan Dos Santos
    Målgivende: Chicharito
    Jonathan Dos Santos dundrer ballen i mål og LA Galaxy tar ledelsen 2-1 på Dignity Health Sports Park. Chicharito sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Jonathan Dos Santos (LA Galaxy) får et gult kort av dommer Allen Chapman.
    80'
    82'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    82'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Dommeren gir Tristan Blackmon (Los Angeles FC) et gult kort.
    82'
    Inn: Francisco Ginella
    Ut: Latif Blessing
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Francisco Ginella erstatter Latif Blessing.
    83'
    83'
    Carlos Harvey
    Carlos Harvey (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    I Carson har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    87'
    89'
    Julian Araujo
    Julian Araujo (LA Galaxy) mottar sitt første gule kort for dagen på Dignity Health Sports Park.
    90'+2
    Allen Chapman signaliserer et frispark til LA Galaxy like utenfor Los Angeles FC-området.