Seattle Sounders får tildelt et hjørnespark
    9'
    LA Galaxy scorer på straffe!
    LA Galaxy 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Zlatan Ibrahimovic
    Mål! LA Galaxy får et straffespark som Zlatan Ibrahimovic setter i mål på Stubhub Center. Stillingen er dermed 1-0.
    9'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    Raul Ruidiaz
    Målsjanse! Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Seattle Sounders får tildelt et frispark
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    12'
    Dommer Jose Carlos Rivero venter med å sette i gang spillet fordi Bradley Shaun Smith ligger nede.
    14'
    LA Galaxy får tildelt et hjørnespark
    Romain Alessandrini
    Romain Alessandrini (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Stubhub Center.
    16'
    Frispark i en god posisjon for LA Galaxy!
    16'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Nouhou Tolo
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) erstatter Bradley Shaun Smith som muligens er skadet.
    17'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Skudd på mål, LA Galaxy
    17'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til LA Galaxy.
    19'
    Seattle Sounders blir avblåst for offside
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside på Stubhub Center.
    22'
    Will Bruin
    Will Bruin (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Stubhub Center, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    24'
    I Carson har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    31'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til LA Galaxy
    Rolf Feltscher
    Dommer Jose Carlos Rivero gir Rolf Feltscher (LA Galaxy) et gult kort.
    32'
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) kommer seg fri på Stubhub Center, men avslutningen går utenfor.
    33'
    34'
    Sebastian Lletget
    Målsjanse til LA Galaxy! Sebastian Lletget treffer mål, men keeper redder.
    34'
    Nouhou Tolo
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Stubhub Center, men klarer ikke å score.
    36'
    39'
    Mål for LA Galaxy!
    LA Galaxy 2 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Ola Kamara
    Målgivende: Romain Alessandrini
    Mål! Ola Kamara øker LA Galaxys ledelse til 2-0 på Stubhub Center. Det er en fin assist fra Romain Alessandrini.
    40'
    41'
    42'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    43'
    Osvaldo Alonso
    Seattle Sounders avanserer forover i Carson. Osvaldo Alonso avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    49'
    Nicolas Lodeiro
    I Carson slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    50'
    Jose Carlos Rivero tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    51'
    LA Galaxy 3 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Emmanuel Boateng
    Mål! Emmanuel Boateng gir LA Galaxy en komfortabel 3-0 ledelse. Romain Alessandrini sto for den målgivende pasningen.
    52'
    Inn: Victor Rodriguez
    Ut: Kelvin Leerdam
    Seattle Sounders bytter ut Kelvin Leerdam med Victor Rodriguez.
    54'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    60'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    Seattle Sounders fosser forover og Raul Ruidiaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    68'
    69'
    69'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Sheanon Williams
    Ut: Emmanuel Boateng
    Bytte for LA Galaxy. Sheanon Williams kommer inn for Emmanuel Boateng på Stubhub Center.
    72'
    Seattle Sounders angriper i Carson. Raul Ruidiaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    75'
    Daniel Steres
    Daniel Steres (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Inn: Jordan McCrary
    Ut: Osvaldo Alonso
    Seattle Sounders bytter ut Osvaldo Alonso med Jordan McCrary. Dette er det tredje byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    82'
    Nouhou Tolo
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Nouhou Tolo avslutter utenfor.
    83'
    Inn: Servando Carrasco
    Ut: Romain Alessandrini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Servando Carrasco, mens Romain Alessandrini tar plass på benken.
    84'
    Victor Rodriguez
    I Carson header Victor Rodriguez (Seattle Sounders) mot mål, men ballen går utenfor.