Marc Mateu (CD Castellon) løfter inn en corner fra høyre på Gran Canaria.
    10'
    I Las Palmas de Gran Canaria slår Marc Mateu en corner fra høyre.
    11'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til CD Castellon på egen banehalvdel.
    21'
    Ruben Diez
    Sjanse i Las Palmas de Gran Canaria! Ruben Diez (CD Castellon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    Las Palmas, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    CD Castellon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Oliver De La Fuente Ramos tildeler CD Castellon en corner. Marc Mateu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Ruben Diez (CD Castellon) løfter inn en corner fra venstre på Gran Canaria.
    31'
    Skudd på mål, CD Castellon
    31'
    31'
    Frispark for UD Las Palmas på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for CD Castellon på egen banehalvdel.
    35'
    UD Las Palmas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til CD Castellon.
    42'
    44'
    44'
    I Las Palmas de Gran Canaria har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Gult kort til CD Castellon
    Josep Sene
    Josep Sene (CD Castellon) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Skudd utenfor mål, Las Palmas
    45'+1
    Mål for Las Palmas!
    Las Palmas 1 - 0 CD Castellon
    Mål: Sergio Araujo
    Målgivende: Fabio Gonzalez
    Sergio Araujo setter ballen i nettet og UD Las Palmas leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Fabio Gonzalez.
    49'
    Spillerbytte - Las Palmas
    Inn: Claudio Mendes Vicente
    Ut: Sergio Araujo
    Pepe Mel gjør dagens første bytte i Las Palmas de Gran Canaria, når han tar ut Sergio Araujo og setter inn Claudio Mendes Vicente.
    53'
    Inn: Kirian Rodriguez
    Ut: Oscar Clemente
    UD Las Palmas bytter ut Oscar Clemente med Kirian Rodriguez.
    58'
    Inn: Roberto Gonzalez
    Ut: Ariday Cabrera
    UD Las Palmas bytter ut Ariday Cabrera med Roberto Gonzalez. Dette er det tredje byttet som Pepe Mel gjør i dagens kamp.
    58'
    Spillerbytte - CD Castellon
    Inn: Cesar Diaz
    Ut: Carles Salvador Vidal
    CD Castellon gjør sitt første bytte. Carles Salvador erstattes av Cesar Diaz.
    58'
    Inn: Alvaro Fidalgo
    Ut: Josep Sene
    Oscar Cano (CD Castellon) gjør sitt andre bytte for dagen. Alvaro Fidalgo erstatter Josep Sene.
    58'
    60'
    Gult kort til Las Palmas
    Claudio Mendes Vicente
    Claudio Mendes Vicente (UD Las Palmas) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    63'
    Frispark til CD Castellon på halvdelen til UD Las Palmas.
    65'
    Mål for CD Castellon!
    Las Palmas 1 - 1 CD Castellon
    Mål: Rafa Galvez
    Målgivende: Marc Mateu
    Mål! Rafa Galvez (CD Castellon) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Marc Mateu var nest sist på ballen.
    66'
    68'
    Inn: Alvaro Lemos
    Ut: Jonathan
    Bytte for UD Las Palmas. Alvaro Lemos kommer inn for Jonathan på Gran Canaria.
    69'
    Inn: Sergio Ruiz Alonso
    Ut: Javi Castellano
    Javi Castellano (UD Las Palmas) erstattes av Sergio Ruiz.
    70'
    Las Palmas 2 - 1 CD Castellon
    Mål: Roberto Gonzalez
    Mål! Roberto Gonzalez gir UD Las Palmas en 2-1 ledelse.
    72'
    76'
    Inn: Paolo Fernandes
    Ut: Ruben Diez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Castellon. Inn kommer Paolo Fernandes, mens Ruben Diez tar plass på benken.
    77'
    Inn: Jordi Sanchez Ribas
    Ut: Igor Zlatanovic
    CD Castellon bytter ut Igor Zlatanovic med Jordi Sanchez.
    81'
    84'
    Inn: Arturo Molina
    Ut: Eneko Satrustegui Plano
    Bytte for CD Castellon. Arturo Molina kommer inn for Eneko Satrustegui på Gran Canaria.
    84'
    Fabio Gonzalez
    Dommer Oliver De La Fuente Ramos viser Fabio Gonzalez (UD Las Palmas) det gule kortet.
    90'
    Marc Mateu (CD Castellon) slår en corner fra høyre side på Gran Canaria.
    90'+1
    Oliver De La Fuente Ramos tildeler CD Castellon en corner. Marc Mateu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.