Tetteh90'+3
5-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Pasching.
    Reinhold Ranftl
    LASK Linz avanserer forover i Pasching. Reinhold Ranftl avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Frispark LASK Linz.
    5'
    LASK Linz angriper i Pasching, men blir avblåst for offside.
    5'
    Frispark for LASK Linz på egen banehalvdel.
    6'
    LASK Linz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frisparket tildelt LASK Linz er farlig nær Admira Wackers målområde.
    9'
    Philipp Wiesinger
    Sjanse til LASK Linz! Philipp Wiesinger er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Thomas Goiginger (LASK Linz) løfter inn en corner fra høyre på Tgw Arena.
    10'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til LASK Linz på egen banehalvdel.
    11'
    I Pasching har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    13'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til LASK Linz.
    13'
    Mål for LASK!
    LASK 1 - 0 Admira Wacker
    Mål: Dominik Frieser
    Målgivende: Peter Michorl
    Mål! LASK Linz tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Dominik Frieser på Tgw Arena. Peter Michorl var nest sist på ballen.
    15'
    Frispark til LASK Linz på halvdelen til Admira Wacker.
    16'
    Dommer Walter Altmann venter med å sette i gang spillet fordi Philipp Wiesinger ligger nede.
    17'
    Peter Michorl (LASK Linz) slår en corner fra venstre side på Tgw Arena.
    19'
    Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    19'
    Philipp Wiesinger ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Pasching.
    19'
    20'
    21'
    Joao Victor
    Joao Victor (LASK Linz) kommer til en målsjanse på Tgw Arena, men klarer ikke å score.
    22'
    25'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til LASK Linz.
    26'
    26'
    Hjørnespark til Admira Wacker
    27'
    28'
    Gernot Trauner vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Spillet på Tgw Arena er stoppet midlertidig fordi Bjarne Thoelke ligger nede.
    28'
    30'
    Bjarne Thoelke er tilbake i kampen igjen.
    31'
    Marco Sahanek
    Admira Wacker angriper i Pasching. Marco Sahanek fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    31'
    Gernot Trauner er på beina igjen og fortsetter kampen på Tgw Arena.
    32'
    34'
    Joao Victor
    Målsjanse på Tgw Arena! Joao Victor fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Admira Wacker angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    En av LASK Linzs spillere blir avblåst for offside.
    36'
    Dominik Frieser
    Dominik Frieser (LASK Linz) header utenfor.
    40'
    LASK Linz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    41'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Det blir farlig! Frispark for LASK Linz er nær straffområde.
    43'
    45'
    Peter Michorl
    Målsjanse! Peter Michorl (LASK Linz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    En av LASK Linzs spillere går i offside.
    48'
    Walter Altmann signaliserer et frispark til Admira Wacker.
    49'
    Frispark i en god posisjon for Admira Wacker!
    50'
    Marcus Maier
    Admira Wacker avanserer forover på Tgw Arena og Marcus Maier kommer til avslutning. Headingen blir klarert av LASK Linz.
    53'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    I Pasching slår Thomas Goiginger en corner fra høyre.
    55'
    LASK 2 - 0 Admira Wacker
    Mål: Maximilian Ullmann
    Målgivende: Thomas Goiginger
    Mål! Maximilian Ullmann øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Thomas Goiginger.
    55'
    56'
    58'
    59'
    60'
    LASK 3 - 0 Admira Wacker
    Dominik Frieser setter ballen i mål og øker LASK Linzs ledelse til 3-0 i Pasching. Det er en fin assist fra Thomas Goiginger.
    62'
    Mål for Admira Wacker!
    LASK 3 - 1 Admira Wacker
    Mål: Sinan Bakis
    Målgivende: Wilhelm Vorsager
    Mål! Admira Wacker reduserer til 3-1 etter et mål av Sinan Bakis på Tgw Arena. Flott spill fra Wilhelm Vorsager før målet.
    66'
    LASK 4 - 1 Admira Wacker
    Mål: Thomas Goiginger
    Målgivende: Dominik Frieser
    LASK Linz går opp i en 4-1 ledelse etter et mål av Thomas Goiginger. Dominik Frieser sto for den målgivende pasningen.
    67'
    LASK Linz angriper, men blir avblåst for offside.
    68'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Samuel Tetteh
    Ut: Thomas Goiginger
    Oliver Glasner gjør dagens første bytte i Pasching, når han tar ut Thomas Goiginger og setter inn Samuel Tetteh.
    68'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Daniel Toth
    Ut: Lukas Malicsek
    Reiner Geyer (Admira Wacker) gjør sitt første bytte for dagen. Daniel Toth erstatter Lukas Malicsek.
    68'
    Peter Michorl (LASK Linz) løfter inn en corner fra høyre på Tgw Arena.
    71'
    I Pasching slår Peter Michorl en corner fra høyre.
    71'
    Walter Altmann tildeler LASK Linz en corner. Peter Michorl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    72'
    73'
    Dominik Frieser (LASK Linz) kommer seg fri på Tgw Arena, men avslutningen går utenfor.
    73'
    75'
    Inn: Dominik Starkl
    Ut: Morten Hjulmand
    Admira Wacker gjør sitt andre bytte. Morten Hjulmand erstattes av Dominik Starkl.
    77'
    Inn: Florian Jamnig
    Ut: Dominik Frieser
    Bytte for LASK Linz. Florian Jamnig kommer inn for Dominik Frieser på Tgw Arena.
    77'
    77'
    Admira Wacker må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra LASK Linz.
    80'
    Gult kort til Admira Wacker
    Stephan Zwierschitz
    Stephan Zwierschitz (Admira Wacker) får et gult kort av dommer Walter Altmann.
    80'
    Maximilian Ullmann
    LASK Linz angriper i Pasching. Maximilian Ullmann avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Dominik Starkl
    Admira Wacker avanserer forover i Pasching. Dominik Starkl avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Inn: Patrick Schmidt
    Ut: Sinan Bakis
    Admira Wacker bytter ut Sinan Bakis med Patrick Schmidt. Dette er det tredje byttet som Reiner Geyer gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Fabian Benko
    Ut: Peter Michorl
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LASK Linz. Inn kommer Fabian Benko, mens Peter Michorl tar plass på benken.
    84'
    85'
    86'
    Joao Victor
    LASK Linz angriper, men avslutningen til Joao Victor går utenfor.
    87'
    88'
    89'
    LASK Linz fosser fremover, men Walter Altmann blåser for offside på Tgw Arena.
    90'
    90'
    Fabian Benko (LASK Linz) løfter inn en corner fra høyre på Tgw Arena.
    90'+2
    LASK 5 - 1 Admira Wacker
    Mål: Samuel Tetteh
    Målgivende: Fabian Benko
    LASK Linz øker ledelsen til 5-1 etter en heading av Samuel Tetteh. Fabian Benko var nest sist på ballen.