Kampen er i gang på Raiffeisen Arena.
    Josef Ganda
    Josef Ganda (Admira Wacker) kommer til en målsjanse på Raiffeisen Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    1'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til Admira Wacker på egen banehalvdel.
    2'
    Dommer Christian-Petru Ciochirca venter med å sette i gang spillet fordi Mamoudou Karamoko ligger nede.
    2'
    Admira Wacker tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Mamoudou Karamoko ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Pasching.
    3'
    Luca Kronberger
    Målsjanse til Admira Wacker! Luca Kronberger treffer mål, men keeper redder.
    5'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Admira Wacker på halvdelen til LASK.
    7'
    Marlon Mustapha
    Målsjanse! Marlon Mustapha (Admira Wacker) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Hjørnespark til Admira Wacker
    13'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Rene Renner
    Sjanse i Pasching! Rene Renner (LASK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    Admira Wacker, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    18'
    Yannick Brugger
    Yannick Brugger (Admira Wacker) avanserer forover på Raiffeisen Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    19'
    LASK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Admira Wacker.
    20'
    21'
    22'
    22'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til LASK.
    22'
    Admira Wacker angriper, men blir avblåst for offside.
    24'
    Frispark for Admira Wacker på egen banehalvdel.
    25'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Admira Wacker angriper, men Christian-Petru Ciochirca blåser for offside.
    30'
    30'
    31'
    I Pasching har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Admira Wacker har fått straffespark på Raiffeisen Arena!
    33'
    Admira Wacker scorer på straffe!
    LASK 0 - 1 Admira Wacker
    Mål: Roman Kerschbaum
    Mål! Admira Wacker tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Roman Kerschbaum.
    33'
    Gult kort til Admira Wacker
    Thomas Ebner
    Thomas Ebner (Admira Wacker) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    39'
    Spillerbytte - Admira Wacker
    Inn: Peter Christiansen
    Ut: Stephan Zwierschitz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Admira Wacker. Inn kommer Peter Christiansen, mens Stephan Zwierschitz tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Yannis Letard
    Ut: Petar Filipovic
    LASK bytter ut Petar Filipovic med Yannis Letard.
    46'
    47'
    Mål for LASK!
    LASK 1 - 1 Admira Wacker
    Mål: Mamoudou Karamoko
    Målgivende: Thomas Goiginger
    Utligning! Mamoudou Karamoko setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Thomas Goiginger.
    47'
    Spillet på Raiffeisen Arena er stoppet midlertidig fordi Mamoudou Karamoko ligger nede.
    50'
    Inn: Alexander Schmidt
    Ut: Mamoudou Karamoko
    Andreas Wieland (LASK) tar ut Mamoudou Karamoko som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Alexander Schmidt.
    50'
    Frispark Admira Wacker.
    55'
    Skudd utenfor mål, LASK
    56'
    58'
    Admira Wacker fosser fremover, men Christian-Petru Ciochirca blåser for offside på Raiffeisen Arena.
    59'
    60'
    Gult kort til LASK
    Felix Luckeneder
    Dommeren gir Felix Luckeneder (LASK) et gult kort.
    60'
    Josef Ganda
    Admira Wacker angriper. Josef Ganda får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    61'
    Hjørnespark til LASK
    63'
    LASK 2 - 1 Admira Wacker
    Mål: Sascha Horvath
    I Pasching tar LASK ledelsen 2-1 etter et mål av Sascha Horvath.
    63'
    65'
    Alexander Schmidt
    LASK angriper i Pasching. Alexander Schmidt avslutter på mål, men greier ikke å score.