Mål! LASK tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Marin Ljubicic.
    Karim Konate (FC Salzburg) kommer seg fri på Raiffeisen Arena, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Mål for LASK!
    LASK 2 - 0 FC Salzburg
    Målgivende: Florian Flecker
    Mål! Marin Ljubicic øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Florian Flecker før målet.
    26'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    31'
    31'
    Ingen straffe til FC Salzburg
    31'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Marin Ljubicic
    Målsjanse! Marin Ljubicic (LASK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Alexander Harkam tildeler FC Salzburg en corner. Luka Sucic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    I Linz slår Luka Sucic en corner fra venstre.
    44'
    Alexander Harkam signaliserer et frispark til LASK.
    45'+2
    LASK angriper, men Alexander Harkam blåser for offside.
    45'+2
    En av LASKs spillere går i offside.
    47'
    En av FC Salzburgs spillere blir avblåst for offside på Raiffeisen Arena.
    48'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Raiffeisen Arena.
    51'
    I Linz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Florian Flecker
    LASK angriper, men avslutningen til Florian Flecker går utenfor.
    54'
    Florian Flecker (LASK) kommer til en målsjanse på Raiffeisen Arena, men klarer ikke å score.
    57'
    58'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Amar Dedic
    Ut: Aleksa Terzic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Salzburg. Inn kommer Amar Dedic, mens Aleksa Terzic tar plass på benken.
    60'
    Inn: Petar Ratkov
    Ut: Sekou Koita
    FC Salzburg bytter ut Sekou Koita med Petar Ratkov.
    60'
    Inn: Forson Amankwah
    Ut: Lucas Gourna-Douath
    Gerhard Struber gjør dagens tredje bytte i Linz, når han tar ut Lucas Gourna-Douath og setter inn Forson Amankwah.
    60'
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Branko Jovicic (LASK) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Branko Jovicic er tilbake på banen igjen.
    64'
    68'
    70'
    Gult kort til LASK
    Andres Andrade
    Dommeren gir Andres Andrade (LASK) et gult kort.
    70'
    Inn: Nene Dorgeles
    Ut: Karim Konate
    Gerhard Struber (FC Salzburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nene Dorgeles erstatter Karim Konate.
    72'
    LASK 3 - 0 FC Salzburg
    Målgivende: George Bello
    Marin Ljubicic setter ballen i mål og øker LASKs ledelse til 3-0 i Linz. George Bello var nest sist på ballen.
    73'
    Målet til LASK sjekkes av VAR
    74'
    Målet til LASK blir stående
    76'
    Branko Jovicic
    Branko Jovicic (LASK) mottar sitt første gule kort for dagen på Raiffeisen Arena.
    77'
    77'
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Adil Taoui
    Ut: Moses Usor
    LASK bytter ut Moses Usor med Adil Taoui. Dette er det første byttet som Maximilian Ritscher gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Elias Havel
    Ut: Marin Ljubicic
    Bytte for LASK. Elias Havel kommer inn for Marin Ljubicic på Raiffeisen Arena.
    81'
    82'
    Mål for FC Salzburg!
    LASK 3 - 1 FC Salzburg
    Mål: Nene Dorgeles
    Målgivende: Luka Sucic
    Mål! Nene Dorgeles holder FC Salzburget inne i kampen med en redusering til 3-1. Det er en fin assist fra Luka Sucic.