2'
    Mål for LASK Linz!
    LASK Linz 1 - 0 Zrinjski Mostar
    Mål: Robert Zulj
    Mål! LASK tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Robert Zulj på Raiffeisen Arena.
    4'
    Orel Grinfeeld signaliserer et frispark til Zrinjski Mostar på egen banehalvdel.
    6'
    LASK Linz 2 - 0 Zrinjski Mostar
    Målgivende: Sascha Horvath
    LASK går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Robert Zulj. Flott spill fra Sascha Horvath før målet.
    12'
    Zrinjski Mostar fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    17'
    Sascha Horvath (LASK) løfter inn en corner fra venstre på Raiffeisen Arena.
    19'
    Zrinjski Mostar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Zrinjski Mostar på egen banehalvdel.
    23'
    I Linz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Zrinjski Mostar fosser fremover, men Orel Grinfeeld blåser for offside på Raiffeisen Arena.
    26'
    Frispark Zrinjski Mostar.
    27'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Moses Usor
    Målsjanse! Moses Usor (LASK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Zrinjski Mostar angriper i Linz, men blir avblåst for offside.
    31'
    Gult kort til LASK Linz
    Sascha Horvath
    Dommer Orel Grinfeeld gir Sascha Horvath (LASK) et gult kort.
    32'
    32'
    Orel Grinfeeld signaliserer et frispark til Zrinjski Mostar.
    32'
    Skade: LASK Linz
    33'
    Tilbake fra skade: LASK Linz
    33'
    Frispark i en god posisjon for Zrinjski Mostar!
    34'
    Ivica Batarelo
    I Linz header Ivica Batarelo (Zrinjski Mostar) mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    LASK angriper, men Moses Usor vinkes av for offside.
    36'
    37'
    Orel Grinfeeld signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    38'
    Mario Cuze
    Zrinjski Mostar angriper på Raiffeisen Arena og Mario Cuze skyter i stolpen!
    38'
    Hjørnespark til LASK Linz
    42'
    42'
    Rene Renner
    Rene Renner (LASK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Matija Malekinusic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+1
    Matija Malekinusic er tilbake i kampen igjen.
    45'+1
    Spillerbytte - Zrinjski Mostar
    Inn: Mato Stanic
    Ut: Tarik Ramic
    Krunoslav Rendulic (Zrinjski Mostar) gjør sitt første bytte for dagen. Mato Stanic erstatter Tarik Ramic.
    46'
    48'
    LASK avanserer forover i Linz. Sascha Horvath avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    52'
    Spillerbytte - LASK Linz
    Inn: Lenny Pintor
    Ut: Ibrahim Mustapha
    LASK bytter ut Ibrahim Mustapha med Lenny Pintor.
    53'
    Inn: Thomas Goiginger
    Ut: Moses Usor
    LASK gjør sitt andre bytte. Moses Usor erstattes av Thomas Goiginger.
    54'
    Frispark til Zrinjski Mostar på halvdelen til LASK.
    54'
    54'
    57'
    Sascha Horvath (LASK) slår en corner fra høyre side på Raiffeisen Arena.
    58'
    59'
    61'
    66'
    Branko Jovicic
    Branko Jovicic (LASK) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Inn: Franko Sabljic
    Ut: Matija Malekinusic
    Matija Malekinusic (Zrinjski Mostar) erstattes av Franko Sabljic.
    67'
    Inn: Tomislav Kis
    Ut: Antonio Ivancic
    Zrinjski Mostar bytter ut Antonio Ivancic med Tomislav Kis. Dette er det tredje byttet som Krunoslav Rendulic gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Sanoussy Ba
    Ut: Florian Flecker
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LASK. Inn kommer Sanoussy Ba, mens Florian Flecker tar plass på benken.
    70'
    Inn: Maksym Talovierov
    Ut: Branko Jovicic
    Bytte for LASK. Maksym Talovierov kommer inn for Branko Jovicic på Raiffeisen Arena.
    70'
    70'
    Mål for Zrinjski Mostar!
    LASK Linz 2 - 1 Zrinjski Mostar
    Mål: Nemanja Bilbija
    Målgivende: Tomislav Kis
    Mål! Zrinjski Mostar reduserer til 2-1 ved Nemanja Bilbija. Tomislav Kis sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Kan LASK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    73'
    En av LASKs spillere blir avblåst for offside.
    75'
    78'
    Inn: Ivan Ljubic
    Ut: Sascha Horvath
    Thomas Sageder gjør dagens femte bytte i Linz, når han tar ut Sascha Horvath og setter inn Ivan Ljubic.
    80'
    Inn: Kerim Memija
    Ut: Mario Tičinović
    Krunoslav Rendulic (Zrinjski Mostar) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kerim Memija erstatter Mario Tičinović.
    82'
    83'
    85'
    87'
    89'
    90'
    Zrinjski Mostar angriper, men Orel Grinfeeld blåser for offside.
    90'+1
    Robert Zulj
    LASK fosser forover og Robert Zulj fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.