2-1
236
271
    Kampen har startet.
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    1'
    Edin Dzeko
    I Roma header Edin Dzeko (Inter Milano) mot mål, men ballen går utenfor.
    2'
    Inter Milano må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lazio Rome.
    2'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til Lazio Rome.
    5'
    Federico Dimarco (Inter Milano) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Olimpico.
    8'
    Stefan De Vrij
    Inter Milano angriper på Stadio Olimpico. Stefan De Vrij header utenfor.
    8'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    9'
    Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Inter Milano får straffe!
    11'
    Lucas Leiva
    Lazio Rome angriper i Roma. Lucas Leiva fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    VAR sjekker om det er straffe til Inter
    12'
    Dommeren dømmer straffe til Inter
    12'
    Inter scorer på straffe!
    Lazio 0 - 1 Inter
    Mål: Ivan Perisic
    Inter Milano tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Ivan Perisic.
    12'
    Massimiliano Irrati tildeler Inter Milano en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Pedro (Lazio Rome) slår en corner fra høyre side på Stadio Olimpico.
    25'
    I Roma slår Felipe Anderson en corner fra venstre.
    25'
    27'
    Gult kort til Lazio
    Toma Basic
    Dommer Massimiliano Irrati gir Toma Basic (Lazio Rome) et gult kort.
    27'
    Massimiliano Irrati tildeler Lazio Rome en corner. Felipe Anderson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    30'
    Nicolo Barella
    Inter Milano angriper, men avslutningen til Nicolo Barella går utenfor.
    31'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter Milano) header utenfor.
    32'
    Frispark Lazio Rome.
    33'
    Felipe Anderson (Lazio Rome) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Olimpico.
    33'
    Ciro Immobile
    Ciro Immobile (Lazio Rome) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Ivan Perisic
    Inter Milano fosser forover og Ivan Perisic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Felipe Anderson
    Målsjanse på Stadio Olimpico! Felipe Anderson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Frispark for Lazio Rome på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til Inter
    Roberto Gagliardini
    Roberto Gagliardini (Inter Milano) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Olimpico.
    36'
    I Roma har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    40'
    Toma Basic
    Sjanse til Lazio Rome! Toma Basic er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matteo Darmian (Inter Milano) vrir seg av smerte i gresset.
    42'
    Felipe Anderson (Lazio Rome) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico.
    44'
    Matteo Darmian er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Olimpico.
    45'+1
    46'
    Frispark til Inter Milano på halvdelen til Lazio Rome.
    49'
    Matteo Darmian
    Inter Milano avanserer forover og Matteo Darmian kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    51'
    51'
    Lazio Rome avanserer forover i Roma. Ciro Immobile avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    52'
    54'
    Frispark til Lazio Rome på halvdelen til Inter Milano.
    55'
    Kan Inter Milano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Federico Dimarco (Inter Milano) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Olimpico.
    59'
    Sergej Milinkovic-Savic
    Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Rome) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico, men klarer ikke å score.
    60'
    Lazio Rome har fått straffespark på Stadio Olimpico!
    62'
    62'
    Alessandro Bastoni
    Alessandro Bastoni (Inter Milano) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    VAR sjekker om det er straffe til Lazio
    63'
    Dommeren dømmer straffe til Lazio
    64'
    Lazio scorer på straffe!
    Lazio 1 - 1 Inter
    Mål: Ciro Immobile
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Ciro Immobile.
    64'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Manuel Lazzari
    Ut: Elseid Hysaj
    Maurizio Sarri (Lazio Rome) gjør sitt første bytte for dagen. Manuel Lazzari erstatter Elseid Hysaj.
    66'
    Inn: Luis Alberto
    Ut: Toma Basic
    Bytte for Lazio Rome. Luis Alberto kommer inn for Toma Basic på Stadio Olimpico.
    66'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Ivan Perisic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Milano. Inn kommer Joaquin Correa, mens Ivan Perisic tar plass på benken.
    67'
    Inn: Denzel Dumfries
    Ut: Alessandro Bastoni
    Inter Milano gjør sitt andre bytte. Alessandro Bastoni erstattes av Denzel Dumfries.
    67'
    Inn: Matias Vecino
    Ut: Roberto Gagliardini
    Roberto Gagliardini (Inter Milano) erstattes av Matias Vecino.
    67'
    71'
    Felipe Anderson (Lazio Rome) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til Inter Milano.
    74'
    Inn: Mattia Zaccagni
    Ut: Pedro
    Lazio Rome bytter ut Pedro med Mattia Zaccagni.
    75'
    Inn: Lautaro Martinez
    Ut: Edin Dzeko
    Inter Milano bytter ut Edin Dzeko med Lautaro Martinez.
    76'
    Lazio Rome tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Lautaro Martinez
    Målsjanse til Inter Milano! Lautaro Martinez treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Mål for Lazio!
    Lazio 2 - 1 Inter
    Mål: Felipe Anderson
    I Roma tar Lazio Rome ledelsen 2-1 etter et mål av Felipe Anderson.
    81'
    Målet til Lazio sjekkes av VAR
    82'
    Målet til Lazio blir stående
    82'
    Denzel Dumfries
    Dommer Massimiliano Irrati viser Denzel Dumfries (Inter Milano) det gule kortet.
    83'
    Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Rome) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Lautaro Martinez (Inter Milano) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Dommeren gir Felipe Anderson (Lazio Rome) et gult kort.
    83'
    Inn: Danilo Cataldi
    Ut: Lucas Leiva
    Lazio Rome bytter ut Lucas Leiva med Danilo Cataldi. Dette er det fjerde byttet som Maurizio Sarri gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Jean-Daniel Akpa-Akpro
    Ut: Felipe Anderson
    Maurizio Sarri gjør dagens femte bytte i Roma, når han tar ut Felipe Anderson og setter inn Jean-Daniel Akpa-Akpro.
    86'
    Inn: Hakan Calhanoglu
    Ut: Nicolo Barella
    Nicolo Barella (Inter Milano) erstattes av Hakan Calhanoglu.
    86'
    87'
    Joaquin Correa
    Dommeren gir Joaquin Correa (Inter Milano) et gult kort.
    87'
    Massimiliano Irrati signaliserer et frispark til Lazio Rome på egen banehalvdel.
    89'
    Lazio Rome angriper. Ciro Immobile får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    90'
    I Roma har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+1
    Matteo Darmian (Inter Milano) får et gult kort av dommer Massimiliano Irrati.
    90'+1
    Lazio 3 - 1 Inter
    Mål: Sergej Milinkovic-Savic
    Målgivende: Luis Alberto
    Mål! Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Rome) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 3-1 på Stadio Olimpico. Luis Alberto var nest sist på ballen.
    90'+1
    90'+3
    Rødt kort til Lazio
    Luiz Felipe
    Luiz Felipe fra Lazio Rome har fått et rødt kort etter kampen har blitt avsluttet!