Stefan Radu (Lazio Rome) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    4'
    Skudd utenfor mål, Porto
    Mehdi Taremi
    FC Porto avanserer forover i Roma. Mehdi Taremi avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Otavio vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    6'
    Otavio er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Olimpico.
    6'
    Porto får tildelt et frispark
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Lazio Rome.
    6'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    10'
    Lazio får tildelt et frispark
    I Roma har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Skudd utenfor mål, Lazio
    Ciro Immobile
    Ciro Immobile (Lazio Rome) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Skudd på mål, Lazio
    17'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Lazio blir avblåst for offside
    Lazio Rome fosser fremover, men Ciro Immobile går rett i offsidefella.
    18'
    Mål for Lazio!
    Lazio 1 - 0 Porto
    Mål: Ciro Immobile
    Ciro Immobile dundrer ballen i mål og Lazio Rome tar ledelsen 1-0 på Stadio Olimpico.
    19'
    En av Lazio Romes spillere går i offside.
    22'
    Otavio
    FC Porto angriper og Otavio får avsluttet. Headingen treffer ikke Lazio Rome-målet.
    25'
    Lazio får tildelt et hjørnespark
    Luis Alberto
    I Roma slår Luis Alberto en corner fra høyre.
    26'
    Patric
    Lazio Rome angriper, men Deniz Aytekin blåser for offside.
    26'
    Lazio Rome tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Porto
    28'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Porto får straffe av Deniz Aytekin på Stadio Olimpico.
    30'
    Dommeren dømmer straffe til Porto
    30'
    Porto scorer på straffe!
    Lazio 1 - 1 Porto
    Mål: Mehdi Taremi
    Mehdi Taremi setter et straffespark i mål og bortelaget utligner dermed til 1-1.
    31'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Lazio Rome.
    37'
    Luis Alberto (Lazio Rome) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico.
    40'
    Frispark Lazio Rome.
    43'
    FC Porto må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lazio Rome.
    45'+2
    Gult kort til Porto
    Zaidu Sanusi
    Dommer Deniz Aytekin gir Zaidu Sanusi (FC Porto) et gult kort.
    45'+2
    Sergej Milinkovic-Savic
    Sergej Milinkovic-Savic (Lazio Rome) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Pepe
    FC Porto angriper på Stadio Olimpico. Pepe header utenfor.
    47'
    Lazio Rome angriper i Roma, men blir avblåst for offside.
    47'
    Målsjanse! Luis Alberto (Lazio Rome) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Luis Alberto (Lazio Rome) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Olimpico.
    51'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Danilo Cataldi
    Ut: Lucas Leiva
    Lucas Leiva (Lazio Rome) erstattes av Danilo Cataldi.
    54'
    Inn: Elseid Hysaj
    Ut: Stefan Radu
    Lazio Rome bytter ut Stefan Radu med Elseid Hysaj.
    54'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    54'
    Skudd på mål, Porto
    Otavio
    Sjanse til FC Porto! Otavio er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    Porto, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Vitinha
    Sjanse i Roma! Vitinha (FC Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    Spillerbytte - Porto
    Inn: Wenderson Galeno
    Ut: Toni Martinez
    Sergio Conceicao gjør dagens første bytte i Roma, når han tar ut Toni Martinez og setter inn Wenderson Galeno.
    56'
    Porto får tildelt et hjørnespark
    Bruno Costa
    Deniz Aytekin tildeler FC Porto en corner. Bruno Costa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Luis Alberto (Lazio Rome) slår en corner fra høyre side på Stadio Olimpico.
    60'
    Patric
    Patric (Lazio Rome) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Luis Alberto (Lazio Rome) avanserer forover på Stadio Olimpico. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    64'
    I Roma slår Luis Alberto en corner fra venstre.
    66'
    Wenderson Galeno
    Målsjanse på Stadio Olimpico! Wenderson Galeno fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Mål for Porto!
    Lazio 1 - 2 Porto
    Mål: Mateus Uribe
    Målgivende: Mehdi Taremi
    FC Porto leder 1-2 etter en scoring av Mateus Uribe. Det er en fin assist fra Mehdi Taremi.
    68'
    Inn: Joao Mario
    Ut: Pepe
    FC Porto bytter ut Pepe med Joao Mario. Dette er det andre byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Raul Moro
    Ut: Pedro
    Maurizio Sarri (Lazio Rome) gjør sitt tredje bytte for dagen. Raul Moro erstatter Pedro.
    71'
    Sjanse! FC Porto avanserer forover, men Mehdi Taremi avslutter utenfor.
    73'
    Mehdi Taremi (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    75'
    Danilo Cataldi
    Danilo Cataldi får gult kort av dommer Deniz Aytekin, og må dermed stå over en kamp for Lazio Rome.
    76'
    Patric
    Patric får gult kort og må stå over en kamp for Lazio Rome!
    77'
    78'
    Luis Alberto (Lazio Rome) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    78'
    Inn: Evanilson
    Ut: Mehdi Taremi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Porto. Inn kommer Evanilson, mens Mehdi Taremi tar plass på benken.
    78'
    Otavio
    Otavio (FC Porto) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Inn: Marko Grujic
    Ut: Vitinha
    FC Porto gjør sitt fjerde bytte. Vitinha erstattes av Marko Grujic.
    79'
    Luis Alberto (Lazio Rome) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico, men klarer ikke å score.
    80'
    Kjempesjanse! Luis Alberto (Lazio Rome) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    82'
    Deniz Aytekin tildeler Lazio Rome en corner. Danilo Cataldi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Lazio Rome angriper, men blir avblåst for offside.
    83'
    Bruno Costa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    85'
    Bruno Costa kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Olimpico.
    86'
    Lazio Rome fosser forover og Ciro Immobile fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.