Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    Olympique Marseille angriper i Le Havre. Pierre-Emerick Aubameyang fyrer av et skudd som går utenfor.
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Le Havre AC på egen banehalvdel.
    10'
    Faris Pemi Moumbagna
    Målsjanse! Faris Pemi Moumbagna (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Målsjanse til Olympique Marseille! Pierre-Emerick Aubameyang treffer mål, men keeper redder.
    16'
    Le Havre, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Jeremy Stinat tildeler Olympique Marseille en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Chancel Mbemba
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Chancel Mbemba avslutter utenfor.
    16'
    Skudd utenfor mål, Olympique Marseille
    20'
    I Le Havre har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Marseille
    22'
    Ingen straffe til Olympique Marseille
    22'
    Le Havre AC angriper. Andre Morgan Rami Ayew får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    23'
    Faris Pemi Moumbagna (Olympique Marseille) header ballen mot mål, men Le Havre AC klarerer.
    25'
    25'
    Frispark til Le Havre AC på halvdelen til Olympique Marseille.
    25'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andre Morgan Rami Ayew (Le Havre AC) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Le Havre AC slipper å klare seg uten Andre Morgan Rami Ayew som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark Olympique Marseille.
    35'
    36'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Le Havre AC.
    40'
    41'
    Jonathan Clauss
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) avanserer forover på Stade Oceane. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    44'
    44'
    Hjørnespark til Le Havre
    45'+2
    Antoine Joujou
    Le Havre AC avanserer forover i Le Havre. Antoine Joujou avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Luis Henrique Tomaz de Lima
    Målsjanse! Luis Henrique Tomaz de Lima (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    47'
    49'
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    51'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) kommer seg fri på Stade Oceane, men avslutningen går utenfor.
    52'
    I Le Havre slår Jonathan Clauss en corner fra høyre.
    52'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Le Havre AC.
    53'
    Sjanse i Le Havre! Faris Pemi Moumbagna (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Olympique Marseille fosser forover og Pierre-Emerick Aubameyang fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Oceane.
    57'
    57'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    Frispark Le Havre AC.
    60'
    61'
    I Le Havre har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    Mål for Olympique Marseille!
    Le Havre 0 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Jonathan Clauss
    Mål! Olympique Marseille tar ledelsen 0-1 ved Pierre-Emerick Aubameyang. Jonathan Clauss var nest sist på ballen.
    64'
    Spillerbytte - Le Havre
    Inn: Samuel Grandsir
    Ut: Antoine Joujou
    Luka Elsner gjør dagens første bytte i Le Havre, når han tar ut Antoine Joujou og setter inn Samuel Grandsir.
    67'
    Inn: Emmanuel Sabbi
    Ut: Josue Casimir
    Luka Elsner (Le Havre AC) gjør sitt andre bytte for dagen. Emmanuel Sabbi erstatter Josue Casimir.
    68'
    Emmanuel Sabbi
    Le Havre AC fosser forover og Emmanuel Sabbi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Geoffrey Kondogbia
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Olympique Marseille bytter ut Pape Alassane Gueye med Geoffrey Kondogbia.
    70'
    Inn: Quentin Merlin
    Ut: Ulisses Garcia
    Bytte for Olympique Marseille. Quentin Merlin kommer inn for Ulisses Garcia på Stade Oceane.
    70'
    Inn: Iliman Ndiaye
    Ut: Faris Pemi Moumbagna
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Iliman Ndiaye, mens Faris Pemi Moumbagna tar plass på benken.
    70'
    71'
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Pierre-Emerick Aubameyang går utenfor.
    72'
    Inn: Oualid El Hajjam
    Ut: Yoann Salmier
    Yoann Salmier (Le Havre AC) erstattes av Oualid El Hajjam.
    73'
    Inn: Mohamed Bayo
    Ut: Abdoulaye Toure
    Le Havre AC bytter ut Abdoulaye Toure med Mohamed Bayo. Dette er det fjerde byttet som Luka Elsner gjør i dagens kamp.
    73'
    74'
    74'
    74'
    75'
    Olympique Marseille fosser fremover, men Jeremy Stinat blåser for offside på Stade Oceane.
    75'
    Le Havre 0 - 2 Olympique Marseille
    Mål: Michael Murillo
    I Le Havre øker Olympique Marseille ledelsen til 0-2 takket være et mål av Michael Murillo. Jonathan Clauss sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Inn: Sofiane Sidi Ali
    Ut: Jonathan Clauss
    Olympique Marseille bytter ut Jonathan Clauss med Sofiane Sidi Ali. Dette er det fjerde byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    78'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Le Havre AC like utenfor Olympique Marseille-området.
    79'
    82'
    Gult kort til Le Havre
    Emmanuel Sabbi (Le Havre AC) får et gult kort av dommer Jeremy Stinat.
    82'
    83'
    Inn: Alois Confais
    Ut: Daler Kuzyaev
    Luka Elsner (Le Havre AC) gjør sitt femte bytte for dagen. Alois Confais erstatter Daler Kuzyaev.
    85'
    86'
    Mohamed Bayo
    Mohamed Bayo (Le Havre AC) kommer til en målsjanse på Stade Oceane, men klarer ikke å score.
    87'
    Inn: Jean Onana
    Ut: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Bytte for Olympique Marseille. Jean Onana kommer inn for Luis Henrique Tomaz de Lima på Stade Oceane.
    89'
    Oualid El Hajjam
    Sjanse! Le Havre AC avanserer forover, men Oualid El Hajjam avslutter utenfor.
    90'+1
    Målet til Le Havre sjekkes av VAR
    90'+2
    Målet til Le Havre blir annullert
    90'+3
    90'+5
    Straffe til Le Havre
    90'+6
    Le Havre scorer på straffe!
    Le Havre 1 - 2 Olympique Marseille
    Mål: Mohamed Bayo
    Mohamed Bayo reduserer til 1-2 for Le Havre AC etter å ha satt inn et straffespark på Stade Oceane.