Leeds United fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Frispark i en god posisjon for Leeds United!
    Mål for Leeds United!
    Leeds United 1 - 0 Coventry
    Mål: Crysencio Summerville
    Målgivende: Georginio Rutter
    Crysencio Summerville dundrer ballen i mål og Leeds United tar ledelsen 1-0 på Elland Road. Det er en fin assist fra Georginio Rutter.
    58'
    60'
    60'
    61'
    61'
    Skudd på mål, Leeds United
    Daniel James
    Leeds United angriper. Daniel James får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    Leeds United, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Gult kort til Coventry
    Ellis Reco Simms
    Dommer Geoff Eltringham viser Ellis Reco Simms (Coventry City) det gule kortet.
    66'
    Illan Meslier
    Dommeren gir Illan Meslier (Leeds United) et gult kort.
    66'
    Mål for Coventry!
    Leeds United 1 - 1 Coventry
    Mål: Bobby Thomas
    Målgivende: Tatsuhiro Sakamoto
    Bobby Thomas scorer og utligner dermed til 1-1. Tatsuhiro Sakamoto var nest sist på ballen.
    66'
    Spillerbytte - Coventry
    Inn: Callum O`Hare
    Ut: Tatsuhiro Sakamoto
    Bytte for Coventry City. Callum O`Hare kommer inn for Tatsuhiro Sakamoto på Elland Road.
    67'
    Inn: Haji Wright
    Ut: Jake Bidwell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Coventry City. Inn kommer Haji Wright, mens Jake Bidwell tar plass på benken.
    68'
    69'
    Leeds United fosser forover og Crysencio Summerville fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    Joel Piroe
    Joel Piroe (Leeds United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Ethan Ampadu
    Ethan Ampadu (Leeds United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Georginio Rutter (Leeds United) avanserer forover på Elland Road. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    Sjanse i Leeds! Georginio Rutter (Leeds United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Patrick Bamford
    Ut: Glen Kamara
    Glen Kamara (Leeds United) erstattes av Patrick Bamford.
    78'
    Inn: Degnand Wilfried Gnonto
    Ut: Djed Spence
    Daniel Farke (Leeds United) gjør sitt andre bytte for dagen. Degnand Wilfried Gnonto erstatter Djed Spence.
    78'
    Inn: Kasey Palmer
    Ut: Ellis Reco Simms
    Coventry City bytter ut Ellis Reco Simms med Kasey Palmer. Dette er det tredje byttet som Mark Robins gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Jamie Allen
    Ut: Milan Van Ewijk
    Mark Robins gjør dagens fjerde bytte i Leeds, når han tar ut Milan Van Ewijk og setter inn Jamie Allen.
    79'
    80'
    Bradley Collins
    Bradley Collins (Coventry City) mottar sitt første gule kort for dagen på Elland Road.
    82'
    Inn: Joe Gelhardt
    Ut: Joel Piroe
    Leeds United bytter ut Joel Piroe med Joe Gelhardt.
    86'
    Georginio Rutter (Leeds United) kommer til en målsjanse på Elland Road, men klarer ikke å score.
    86'
    Kasey Palmer
    Coventry City angriper i Leeds. Kasey Palmer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Geoff Eltringham signaliserer et frispark til Leeds United.
    88'
    Josh Eccles
    Josh Eccles (Coventry City) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Kasey Palmer (Coventry City) får et gult kort av dommer Geoff Eltringham.
    88'
    Frisparket tildelt Leeds United er farlig nær Coventry Citys målområde.
    89'
    90'+3
    Joe Rodon
    Målsjanse! Joe Rodon (Leeds United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+4
    90'+5
    Leeds United angriper, men avslutningen til Daniel James går utenfor.
    90'+6
    Ben Sheaf
    Ben Sheaf (Coventry City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+7
    Geoff Eltringham signaliserer et frispark til Coventry City på egen banehalvdel.