Hei og velkommen til livdekningen av kampen mellom Leeds og Liverpool.
    Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Kabak, Robertson - Milner, Wijnaldum, Thiago - Mané, Firmino, Jota.
    Salah starter på benken. Nat Phillips er ikke med i troppen grunnet en hamstringskade.
    Leeds (4-1-4-1): Meslier - Ayling, Llorente, Struijk, Alioski - Philips - Hélder Costa, Dallas, Roberts, Harrison - Bamford.
    Det er en svært viktig kamp for Liverpool i kveld, som med seier vil ta seg opp på fjerdeplass. Det blir viktig for å få en Champions League-plass, men så er selvsagt spørsmålet om det blir Champions League som vi kjenner det neste sesong. Det store samtaleemnet i fotballverden det siste døgnet har vært planene for Super League, hvor Liverpool er én av tolv klubber som foreløpig har står klare for å bryte ut fra Champions League og inn i en ny europeisk superliga.
    Mye som har skjedd før start i dag. Relativt rolig åpning i selve kampen.
    2'
    Liverpool kommer seg til kampens første sjanse. Firmino spilles fri i bakrom og prøver å løfte ballen forbi Meslier, men brasilianeren får et dårlig treff og sleiver den utenfor.
    3'
    Thiago med et fint skudd fra 25 meter. Meslier får akkurat slått ballen over tverrliggeren.
    5'
    Ikke noe farlig ut av hjørnesparket.
    7'
    Liverpool som har kommet best i gang her.
    7'
    Bortelaget spiller seg nesten til en ny stor sjanse. Fabinho går hele veien fra aget forsvar og inn i Leeds' 16-meter. Spiller videre til Firmino, men feilvendt får han ikke avsluttet.
    8'
    Liverpool har veldig god kontroll på kampen. Leeds ligger ganske dypt innledningsvis.
    11'
    Når jeg sier det, så flytter Leeds opp presset sitt.
    11'
    Jota stikker mot Mané, men upresist.
    12'
    Liverpool setter linja høyt på et frispark og da løper fire Leeds-spillere seg forbi. Bamford avslutter svakt fra 15 meter og reprisen viser at de fire Leeds-spillerne sannsynligvis var offside.
    13'
    Jota har flere ballberøringer inne i 16-meteren, men en god takling fra Alioski hindrer et skudd fra fem-seks meter.
    14'
    Bamford har muligheten til å komme seg til skudd fra 18 meter, men Thiago er raskt inne og får taklet ballen unna.
    17'
    Firmino skyter fra 20 meter. Prøver å skru den bort i lengste, men det blir ganske rett på Meslier.
    18'
    Liverpool fortsetter å presse på og igjen kommer Jota inn i boksen. Llorente blokkerer skuddet i siste øyeblikk og bortelaget må nøye seg med et hjørnespark.
    19'
    Farlig innlegg fra Firmino, men Jota er litt for nærme mål og må se at ballen triller akkurat like forbi ham.
    21'
    Så er det Leeds som kommer seg rundt og til innlegg. Kabak slenger ut en fot og gir ut til hjørnespark.
    21'
    Godt slått, men Liverpool får ballen unna.
    21'
    Liverpool roter det til i forsvaret! En stygg feilpasning fra Fabinho gjør at Bamford plutselig er alene med keeper. Alisson kommer godt ut i situasjonen og Leeds må nøye seg med et hjørnespark.
    24'
    Alisson bokser unna.
    25'
    Gult kort til Leeds United
    Stuart Dallas
    River ned Jota på vei fremover.
    26'
    Milner prøver å legge inn. Via en Leeds-spiller og ut til hjørnespark.
    27'
    Wijnaldum er først på ballen, men fra foran første stolpe og under hardt press header han ballen utenfor.
    28'
    Tidlig innlegg mot Bamford. Alexander-Arnold header tilbake til Alisson.
    29'
    Mål for Liverpool!
    Leeds United 0 - 1 Liverpool
    Mål: Sadio Mané
    Målgivende: Trent Alexander-Arnold
    Liverpool tar ledelsen! Jota med en nydelig ball gjennom til Alexander-Arnold og Meslier kommer samtidig stormende ut. Liverpool-backen når ballen først og sentrer enkelt til Mané, som fra 15 meter skyter ballen inn i det tomme buret.
    31'
    Nok en fin ball opp til Alexander-Arnold. Denne gangen legger han igjen til JOta, som skyter langt utenfor etter et ordentlig sleivtreff.
    34'
    Ezgjan Alioski
    Feller Mané på vei fremover.
    37'
    Milner skyter på halvspretten fra 18 meter. Et stykke over.
    39'
    Gult kort til Liverpool
    Roberto Firmino
    Likhet for loven. Firmino er for sent ute og feller Ayling på vei fremover.
    40'
    Nesten for Liverpool! Alexander-Arnold har vært god i dag og er igjen fint med fremover. Får slengt ballen inn mot utkanten av feltet, hvor ballen heades tilbake mot Leeds-keeper Meslier. Det lukter Jota og har allerede startet på løpet før headingen. Liverpool-vingen er først på ballen, men Meslier er raskt ute og får fatt på ballen.
    40'
    Roberts skyter fra 18 meter. Alisson redder enkelt.
    43'
    Corner til Liverpool.
    44'
    Ingenting ut av den.
    45'
    Firmino drar seg fint inn i feltet og skyter fra tolv meter. Meslier er fint med på notene og redder. Returen klareres ut til hjørnespark.
    48'
    Jota rager høyt inne i feltet og kommer seg til en ganske fri heading fra fem meter. Angriperen kommer ikke nok over ballen og må se at ballen går over tverrliggeren.
    48'
    Nesten for Mané! Milner legger lavt inn foran mål og inne i femmeteren stuper Mané inn. Meslier ser ut til å være først på ballen, men slår den ut i beinet til Mané. Angriperen rekker ikke å reagere og "snubler" ballen utenfor.
    52'
    Jota med et glimrende raid. Kommer seg forbi tre mann og prøver å legge mot Mané, men pasningen kommer ikke frem. Ut til corner.
    54'
    Jota er nære ved å få ballen i mål også denne gangen, men treffer ikke med volleyforsøket fra seks meter.
    54'
    Hjørnespark til Leeds.
    57'
    Nesten en stor sjanse for Bamford, men Liverpool får klarert til et nytt hjørnespark.
    58'
    Klareres.
    58'
    Harrison skyter via Alexander-Arnold og over til hjørnespark.
    59'
    Det ropes på hands i forkant etter at ballen virker til å være innom armen til Alexander-Arnold.
    60'
    Situasjonen sjekkes...
    60'
    Ikke noe straffespark.
    60'
    Corneren slås langt bak i feltet. Via Alexander-Arnold og ut til et nytt hjørnespark.
    60'
    Kjempesjanse for Leeds - men flagget kommer opp. Det er Helder Costa som er litt for tidlig inne og som setter ballen over fra fire meter.
    61'
    Leeds har virkelig løftet spillet sitt de siste ti minuttene. Alioski kommer seg til innlegg, men slår det bak mål.
    64'
    Robertson kommer fint fremover, men får ikke innlegget inn foran mål.
    65'
    Tøff duell mellom Kabak og Ayling. Frispark til Leeds i god innleggsposisjon.
    66'
    Slås forbi alle og utspark for Alisson.
    67'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Ian Poveda
    Ut: Helder Costa
    67'
    Leeds spiller seg frem til en kjempesjanse! Roberts dribler seg lekkert inn i feltet og slipper til Harrison. Alisson er fint ute og redder med en benparade.
    69'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Mohamed Salah
    Ut: Sadio Mané
    Ut med kampens hittil eneste målscorer og inn med Salah. Ikke en dum spiller å sette inn for Liverpool i et kampbilde med store rom.
    72'
    Jota rykker seg rundt på kanten og prøver å finne Salah foran mål. Klareres ut til kast.
    72'
    I tverrliggeren! Bamford spilles enkelt fri i bakrom og går for en tidlig avslutning. Lobben treffer tverrliggeren og går ut igjen.
    76'
    Nok en kjempesjanse! Leeds spiller seg igjen enkelt gjennom og fra syv meter brenner Roberts til. Alisson blir stående lenge og redder med brystkassen.
    78'
    Liverpool klarerer hjørnesparket fint.
    78'
    Og de får en veldig god kontringsmulighet. Robertson skal bare spille ballen til Jota, men sleiver og istedenfor en god skuddmulighet, mister Liverpool ballen.
    78'
    Lite som stemmer for gjestene nå. Milners pasning mot Jota går ut til innkast.
    79'
    Inn: Mateusz Klich
    Ut: Ezgjan Alioski
    79'
    Meslier gir bort ballen og Salah kommer seg til skudd fra tolv meter. Via et Leeds-bein og ut til hjørnespark.
    80'
    Nesten for Liverpool! Meslier er på fullstendig bærtur og Jotas heading er på vei mot mål, men Meslier kommer seg akkurat tilbake i tide og får bokset ballen over.
    81'
    Milner skyter fra 30 meter. Høyt over.
    81'
    Inn: Alex Oxlade-Chamberlain
    Ut: Diogo Jota
    Mye nesten for Jota i dag. Inn med friske bein for Liverpool, som ser ut til å trenge det!
    81'
    Løpsduell mellom Philips og Salah. Førstnevnte klarer å holde Salah unna og ballen går ut til utspark for Meslier.
    84'
    Thiago spiller fint fri til Salah, som vel muligens akkurat er onside. Under press blir ikke avslutningen bra og skuddet fra 15 meter triller like utenfor mål.