Leeds (4-1-4-1): Meslier - Ayling, Llorente, Cooper, Alioski - Phillips - Raphinha, Dallas, Roberts, Harrison - Bamford
    Benk: Casilla, Koch, Strujik, Shackleton, Klich, Costa, Poveda, Hernandez, Rodrigo
    Sheffield United (5-3-2): Ramsdale - Bogle, Baldock, Jagielka, Stevens, Osborn - Lundstram, Norwood, Fleck - McGoldrick, McBurnie
    Benk: Foderingham, Burke, Lowe, Egan, Mousset, Ampadu, Bryan, Brewster, Ndiaye
    Sola skinner på Elland Road, og hjemmelaget er storfavoritter. Men akterutseilte Sheffield United viste bedre takter før landslagspausen.
    Leeds rett i angrep. Frispark på hjørnet av 16-meteren.
    1'
    Skudd på mål
    Raphinha skyter - ufarlig over tverrliggeren til venstre for Ramsdale.
    1'
    McBurnie prøver seg med et skudd fra kanten av 16-meteren. Blokkeres.
    3'
    Raphinha rydder opp defensivt nå. Får klarert en pasning fra McGoldrick i retning Ben Osborn. Blir corner.
    6'
    Hjørnespark
    Corneren blir klarert.
    7'
    Phillips plukker opp en håpløs pasning fra Jagielka og skyter fra distanse - Ramsdale kaster seg og slår den unna.
    8'
    Så er det Dallas som fyrer fra 18 meter - Ramsdale varter opp med en ny redning.
    9'
    Bamford plukker opp en ball og setter fart, men dommeren har allerede blåst frispark til Leeds. Han kunne sett an fordelen der, herr Graham Scott.
    11'
    Mål for Leeds United!
    Leeds United 1 - 0 Sheffield United
    Mål: Jack Harrison
    Målgivende: Raphinha
    DER SITTER DEN! Servitør Raphinha gjør det meste der. Tyler Roberts spiller til Raphinha, som setter fart inn i feltet, og kommer seg fint ned til kortlinjen. Legger perfekt over til Harrisson, som har blank kasse og triller inn 1-0.
    12'
    Sheffield United har ikke scoret på sine tre siste kamper - etter 1-0-seieren mot Villa.
    14'
    Leeds har veldig god kontroll på dette nå for øyeblikket, men Sheffield United var som nevnt gode mot Chelsea i FA-cupkvartfinalen til tross for 0-2-tapet.
    17'
    Raphinha på farten igjen, og stormer med ball mot 16-meteren. Så spiller han til Harrison, men han roter bort den muligheten.
    20'
    Hjørnespark
    Sheffield United får en corner. Leeds får klarert, men kontringen blir stoppet.
    22'
    Gjestene får frispark på venstrekanten.
    24'
    McGoldrick fpr ballen, og skyter fra skrått hold og drøyt 20 meter - greit forsøk, men truer ikke målet til Meslier.
    25'
    Alioski plukker opp en halvklarering, og fyrer løs - Baldock blokkerer til corner. Mulig Ramsdale hadde tatt den uansett.
    26'
    Sheffield U sliter med å få klarert den påfølgende corneren. Bamford klinker til - treffer en grønn mann.
    27'
    Leeds farlige igjen. Alioski legger inn fra venstre - halvklareres til Raphinha som fyrer på volley - rett i en motspiller.
    29'
    Bamford spiller til Roberts, som triller videre til Harrison - han skyter like utenfor.
    32'
    Roberts får seg en skikkelig flytur i duellen med Baldock, men det er sistnevnte det går hardest utover. Han blir liggende.
    33'
    Baldock ligger fortsatt nede. Må telle fingre og greier nå, så spørs det om han blir klarert til videre spill.
    34'
    Hjørnespark
    Corner fra Raphinha - heades unna til Phillips, som fyrer høøøøøøyt over fra 25 meter.
    36'
    Baldock er tilbake på banen igjen.
    36'
    Hjørnespark
    Ny corner til Leeds. Det blir bare rør - Ayling er sist på den, og utspill fra femmeteren.
    37'
    Hjørnespark
    Bogle skaffer bortelaget en corner. Fleck slår den mot første stolpe. Der står det bare Leeds-spillere, så det er ikke farlig.
    39'
    McColdrick når nesten frem på et innlegg fra venstre. Småfarlig der.
    40'
    Roberts drar seg inn mot midten av banen, og fyre løs med venstrebeinet - suser utenfor stolpen til venstre for Ramsdale.
    42'
    Gult kort til Sheffield United
    David McGoldrick
    Han mister balansen i en duell, og så grafser han til seg ballen. Gult kort for viljehands.
    43'
    Baldock er nede igjen. Nå ser det ut til at det er over og ut.
    44'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Ethan Ampadu
    Ut: George Baldock
    45'
    Det er lagt til fire minutter.
    45'+1
    Mål for Sheffield United!
    Leeds United 1 - 1 Sheffield United
    Mål: Ben Osborn
    DER ER DET UTLIGNING! McBurnie skyter, og ballen blokkeres til Osborn på fire meter. Han klinker den rett på Ayling, men Leeds-backen står inne i målet. Dermed blir det godkjent!
    45'+3
    Roberts kommer til heading - Ramsdale redder uten problemer.
    45'+4
    Sheffield United tar avspark.
    46'
    McGoldrick prøver seg med et skudd fra 17-18 meter - blir for fislete, og går utenfor i tillegg.
    47'
    Sheffield United scorer selvmål!
    Leeds United 2 - 1 Sheffield United
    Mål: Phil Jagielka
    Målgivende: Jack Harrison
    JAGIELKA! Harrison legger inn fra venstre, og Jagielka skal hindre at den ender hos Raphinha. Styrer den i eget nett, veteranen. Hans syvende selvmål i Premier League.
    49'
    Dallas med en meget farlig avslutning fra 17 meter - ballen barberer stolpen helt oppe ved krysset!
    51'
    Bamford går over ende inne i feltet. Ampadu snapper ballen på lekkert vis. Der burde spissen ha klart å fyre av på mål.
    56'
    Harrison med farlig pasning i retning av Raphinha, men brasilianeren får ikke tatt ned. Kunne blitt meget farlig.
    58'
    Bamford igjen. Avslutter fra fire meter, skrått hold. Ramsdale redder med en god benparade.
    59'
    Ramsdale blir skadet i den situasjonen. Får behandling nå.
    60'
    Hjørnespark
    Corner fra Raphinha - McBurnie header unna.
    61'
    Leeds kjører på nå. En scoring til, så er vel dette kjørt.
    62'
    Så kontrer bortelaget. Fleck skaffer grønntrøyene en corner. Den plukker keeper enkelt ned.
    62'
    Raphinha skyter fra 14 meter, blokkeres og samme mann får ballen. Så triller han til Alioski. Han får også to skuddmuligheter - den første blokkeres, og den andre blir for løs. Rett i fanget til keeper.
    63'
    Enorm sjanse til gjestene. Bogle drar seg fri, og sender avslutningen mot nettet - Ayling blokkerer til corner.
    64'
    Hjørnespark
    Det har ikke blitt særlig farlig på cornere så langt i kampen. Heller ikke denne gang.
    65'
    Inn: Oliver Burke
    Ut: Oliver Norwood
    65'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Rodrigo Moreno
    Ut: Patrick Bamford
    65'
    Ved et uhell treffer Alioski Bogle på nesa i en duell. Han må få litt behandling.
    69'
    Inn: Rhian Brewster
    Ut: Jayden Bogle
    73'
    Leeds triller ball. Har kontroll, men tar det litt roligere nå.
    76'
    Inn: John Egan
    Ut: Oliver McBurnie
    77'
    Nesten så Rodrigo kommer alene igjennom der, men litt mye i det touchet, og keeper fanger.
    78'
    Phillips feller Lundstram, og frispark til bortelaget på høyrekanten.
    80'
    Frisparket blir det ikke noe farlig ut av, men Leeds kontrer. Raphinha legger over til Dallas, men han sender markkryperen utenfor stolpen i det lengste hjørnet. Burde nok fått den på målet.