Nsame90'+1
5-2
    Motor Lublin får tildelt et hjørnespark
    Bartosz Wolski
    Bartosz Wolski (Motor Lublin) løfter inn en corner fra høyre på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    3'
    Gult kort til Legia Warszawa
    Claude Goncalves
    Claude Goncalves (Legia Warszawa) mottar sitt første gule kort for dagen på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    4'
    Motor Lublin får tildelt et frispark
    Frispark Motor Lublin.
    4'
    Pawel Stolarski (Motor Lublin) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    5'
    Pawel Stolarski er på beina igjen og fortsetter kampen på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    6'
    Legia Warszawa får tildelt et hjørnespark
    Ruben Vinagre
    Ruben Vinagre (Legia Warszawa) slår en corner fra venstre side på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    8'
    Skudd på mål, Motor Lublin
    9'
    Motor Lublin, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Warszawa slår Bartosz Wolski en corner fra høyre.
    9'
    Mål for Motor Lublin!
    Legia Warszawa 0 - 1 Motor Lublin
    Mål: Sebastian Rudol
    Målgivende: Bartosz Wolski
    Mål! Motor Lublin tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Sebastian Rudol. Bartosz Wolski sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Legia Warszawa får tildelt et frispark
    Frispark for Legia Warszawa på egen banehalvdel.
    12'
    Straffe til Legia Warszawa
    13'
    Det blir farlig! Frispark for Legia Warszawa er nær straffområde.
    13'
    Tomas Pekhart (Legia Warszawa) bommer på straffe!
    16'
    Motor Lublin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Legia Warszawa blir avblåst for offside
    Legia Warszawas Claude Goncalves blåses av for offside på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    20'
    Bartosz Kapustka
    Damian Kos tildeler Legia Warszawa en corner. Bartosz Kapustka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Frispark til Legia Warszawa på halvdelen til Motor Lublin.
    22'
    Bartosz Wolski (Motor Lublin) slår en corner fra høyre side på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    24'
    Pawel Stolarski
    Pawel Stolarski (Motor Lublin) avanserer forover på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    24'
    Skudd utenfor mål, Legia Warszawa
    Legia Warszawa angriper, men avslutningen til Bartosz Kapustka går utenfor.
    25'
    Skudd utenfor mål, Motor Lublin
    Piotr Ceglarz
    Piotr Ceglarz (Motor Lublin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Mål for Legia Warszawa!
    Legia Warszawa 1 - 1 Motor Lublin
    Mål: Bartosz Kapustka
    Målgivende: Migouel Alfarela
    Bartosz Kapustka utligner til 1-1 på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski. Det er en fin assist fra Migouel Alfarela.
    30'
    33'
    Skudd på mål, Legia Warszawa
    33'
    Legia Warszawa, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Legia Warszawa
    35'
    Dommeren dømmer straffe til Legia Warszawa
    36'
    Legia Warszawa scorer på straffe!
    Legia Warszawa 2 - 1 Motor Lublin
    Mål: Pawel Wszolek
    Mål! Legia Warszawa får et straffespark som Pawel Wszolek setter i mål på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski. Stillingen er dermed 2-1.
    36'
    Damian Kos signaliserer et frispark til Legia Warszawa på egen banehalvdel.
    38'
    40'
    Gult kort til Motor Lublin
    Mbaye Ndiaye
    Mbaye Ndiaye (Motor Lublin) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Dommer Damian Kos venter med å sette i gang spillet fordi Claude Goncalves ligger nede.
    41'
    Claude Goncalves kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    42'
    Motor Lublin blir avblåst for offside
    Offside! Piotr Ceglarz (Motor Lublin) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    44'
    Damian Kos signaliserer et frispark til Legia Warszawa.
    45'
    I Warszawa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Sebastian Rudol
    Sebastian Rudol (Motor Lublin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Damian Kos signaliserer et frispark til Motor Lublin like utenfor Legia Warszawa-området.
    45'+3
    Luquinhas
    Dommer Damian Kos gir Luquinhas (Legia Warszawa) et gult kort.
    45'+4
    Spillerbytte - Motor Lublin
    Inn: Sergi Samper
    Ut: Mathieu Scalet
    Bytte for Motor Lublin. Sergi Samper kommer inn for Mathieu Scalet på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    46'
    Inn: Filip Wojcik
    Ut: Pawel Stolarski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Motor Lublin. Inn kommer Filip Wojcik, mens Pawel Stolarski tar plass på benken.
    46'
    Damian Kos tildeler Legia Warszawa en corner. Ruben Vinagre sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Legia Warszawa 3 - 1 Motor Lublin
    Mål: Migouel Alfarela
    Målgivende: Jan Ziolkowski
    Mål! Migouel Alfarela øker ledelsen til 3-1. Jan Ziolkowski var nest sist på ballen.
    48'
    Frispark til Motor Lublin på halvdelen til Legia Warszawa.
    50'
    51'
    Pawel Wszolek
    Damian Kos signaliserer et frispark til Motor Lublin på egen banehalvdel.
    52'
    Frispark for Motor Lublin på egen banehalvdel.
    53'
    Ruben Vinagre (Legia Warszawa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    54'
    Sjanse! Motor Lublin avanserer forover, men Mbaye Ndiaye avslutter utenfor.
    54'
    Frispark Legia Warszawa.
    56'
    Dommeren gir Piotr Ceglarz (Motor Lublin) et gult kort.
    56'
    57'
    I Warszawa slår Bartosz Kapustka en corner fra venstre.
    59'
    Spillerbytte - Legia Warszawa
    Inn: Jurgen Celhaka
    Ut: Claude Goncalves
    Claude Goncalves (Legia Warszawa) erstattes av Jurgen Celhaka.
    59'
    Inn: Marc Gual
    Ut: Migouel Alfarela
    Legia Warszawa bytter ut Migouel Alfarela med Marc Gual. Dette er det andre byttet som Goncalo Feio gjør i dagens kamp.
    59'
    Ruben Vinagre (Legia Warszawa) løfter inn en corner fra venstre på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.
    60'
    61'
    61'
    64'
    Inn: Marek Kristian Bartos
    Ut: Sebastian Rudol
    Mateusz Stolarski gjør dagens tredje bytte i Warszawa, når han tar ut Sebastian Rudol og setter inn Marek Kristian Bartos.
    64'
    Inn: Christopher Simon
    Ut: Samuel Mraz
    Mateusz Stolarski (Motor Lublin) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Christopher Simon erstatter Samuel Mraz.
    64'
    Legia Warszawa 4 - 1 Motor Lublin
    Målgivende: Jurgen Celhaka
    Legia Warszawa går opp i en 4-1 ledelse etter et mål av Bartosz Kapustka. Flott spill fra Jurgen Celhaka før målet.
    69'
    Inn: Jean-Pierre Nsame
    Ut: Tomas Pekhart
    Legia Warszawa bytter ut Tomas Pekhart med Jean-Pierre Nsame.
    70'
    Inn: Ryoya Morishita
    Ut: Luquinhas
    Legia Warszawa gjør sitt fjerde bytte. Luquinhas erstattes av Ryoya Morishita.
    71'
    Legia Warszawa angriper i Warszawa. Ruben Vinagre avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Inn: Krzysztof Kubica
    Ut: Kaan Caliskaner
    Motor Lublin bytter ut Kaan Caliskaner med Krzysztof Kubica.
    76'
    Inn: Kacper Chodyna
    Ut: Ruben Vinagre
    Legia Warszawa bytter ut Ruben Vinagre med Kacper Chodyna. Dette er det femte byttet som Goncalo Feio gjør i dagens kamp.
    77'
    Damian Kos tildeler Motor Lublin en corner. Bartosz Wolski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Rafal Augustyniak
    Rafal Augustyniak (Legia Warszawa) får et gult kort av dommer Damian Kos.
    79'
    Kan Motor Lublin utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    81'
    82'
    83'
    83'
    Legia Warszawa fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    84'
    I Warszawa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    86'
    87'
    87'
    87'
    88'
    88'
    Målsjanse til Motor Lublin! Mbaye Ndiaye treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    Legia Warszawa 4 - 2 Motor Lublin
    Mål: Mbaye Ndiaye
    Mbaye Ndiaye scorer og reduserer dermed til 4-2.
    90'
    Legia Warszawa 5 - 2 Motor Lublin
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    Målgivende: Ryoya Morishita
    Mål! Legia Warszawa øker ledelsen til 5-2 etter en scoring av Jean-Pierre Nsame på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski. Det er en fin assist fra Ryoya Morishita.
    90'+1
    Piotr Ceglarz (Motor Lublin) slår en corner fra venstre side på Municipal Stadium of Marshal Jozef Pilsudski.