1-2
Pedro105'

Ble dekket av Even Lübeck

Velkommen til dekningen av Leicester-Chelsea!
    Leicester i en vant 4-4-2: Schmeichel - Simpson, Morgan, Maguire, Chilwell - Mahrez, Iborra, Ndidi, Albrighton - Iheanacho, Vardy.
    Chelsea også i en kjent og kjær 3-4-3: Caballero - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - Moses, Bakayoko, Kante, Alonso - Willian, Morata, Hazard.
    Dette er den siste kvartfinalen. Fra før er Southampton, Manchester United og Tottenham klare for semifinale.
    0-0 lagene sist møttes i Premier League i januar. La oss håpe på flere mål denne gangen!
    Craig Pawson er dagens dommer.
    Dagens dommer, Craig Pawson, blåser i gang kampen.
    Og vi er i gang!
    1'
    Leicester får tildelt et frispark
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Leicester City.
    2'
    Moses utfordrer Albrighton og får et dårlig touch. Leicester-spilleren klarerer til corner.
    4'
    Skudd utenfor mål, Leicester
    Marc Albrighton
    Dagens første sjanse noteres. Bra innlegg fra Simpson finner Albrighton på 15 meter. Han klemmer til på første, men forsøket går like utenfor.
    3'
    Chelsea får tildelt et hjørnespark
    Victor Moses
    Morgan stanger unna i egen boks.
    5'
    Livlig og morsom åpning på oppgjøret. Høyt tempo.
    6'
    Chelsea blir avblåst for offside
    Alvaro Morata
    Hazard slipper en pasning på en meter ut til Morata, som er i offside.
    7'
    Ny og håpløs offside. Ball ute på høyresiden, og Moses løper nesten oppå Willian. Men Moses er i offside i det han tar over ballen, og det blåses.
    8'
    Chelsea i helsvart i dag, med blå numre. Ikke sett den varianten så alt for mange ganger før.
    10'
    Chelsea får tildelt et frispark
    Frispark til Chelsea FC på halvdelen til Leicester City.
    10'
    God ball fra Mahrez til Vardy, men den er noe hard. Vardy kjemper og får slått inn, men det er for svakt.
    11'
    Leicester får tildelt et hjørnespark
    Riyad Mahrez
    Morgan header utenfor fra TO meter! Stor, stor mulighet. Ser ut som headingen går via hodet til Rüdiger og ut. Ny corner.
    11'
    Igjen får Morgan hodet på ballen, men denne gang går headingen langt over.
    12'
    Wes Morgan
    Leicester City angriper på King Power Stadium, men Wes Morgan header utenfor.
    12'
    Moses med et tidlig innlegg fra høyre, men Maguire stanger enkelt unna.
    13'
    Stikker fra Bakayoko gjennom til Alonso. Pasningen er for upresis, og triller ut over dødlinjen.
    16'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt Leicester Cityet.
    16'
    Leicester, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Skudd på mål, Leicester
    Onyinye Ndidi
    Ndidi skyter fra distanse. Enkelt for Caballero.
    20'
    Saftig takling fra Morgan på Morata. På grensen til gult.
    22'
    Ikke all verden med action og store sjanser enn så lenge. Likevel et bra tempo i matchen innledningvis.
    23'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark Chelsea FC.
    25'
    Gult kort til Leicester
    Harry Maguire
    Maguire alt for sent inne i duell med Morata. Meier ned spissen i det han spiller fra seg ballen. Gult!
    25'
    Skudd på mål, Chelsea
    Morata får fyre upressa fra 17 meter. Rett på Schmeichel.
    27'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Skudd utenfor mål, Chelsea
    Willian rykker og slår inn fra høyre. Morata får hodet på ballen, men headingen går langt over.
    30'
    Halvtimen unnagjort. Chelsea med et lite grep om oppgjøret nå.
    32'
    Nesten for Morata fra død vinkel! Drar seg lekkert av Maguire ved dødlinja, og prøver å vippe fra helt død vinkel. Går like over mål.
    33'
    Leicester City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Tråkker mye på ball, Bakayoko. Går litt treigt med alt han gjør, men får frispark i duell med Ndidi.
    36'
    37'
    Ball i bakrom til Vardy, men Caballero kommer ut og bryter perfekt! Godt keeperspill av argentineren, som avverger en stor mulighet.
    37'
    Chelsea triller mye ball, men de skaper ikke mye. Hjemmelaget ligger bra defensivt.
    40'
    Willian
    Chelsea FC fosser fremover, men Willian går rett i offsidefella.
    40'
    Mål for Chelsea!
    Leicester 0 - 1 Chelsea
    Mål: Alvaro Morata
    Målgivende: Willian
    Perlescoring av gjestene! Astronomisk delikat pasning gjennom fra Willian til Morata. Alene med Schmeichel er Morata iskald, og legger ballen perfekt i hjørnet!
    42'
    Legges til minuttet.
    44'
    45'+1
    Gult kort til Chelsea
    Tiemoue Bakayoko
    Dommer Craig Pawson viser Tiemoue Bakayoko (Chelsea FC) det gule kortet.
    45'+1
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Cesc Fabregas
    Ut: Tiemoue Bakayoko
    Tiemoue Bakayoko (Chelsea FC) erstattes av Cesc Fabregas.
    46'
    Da er vi i gang igjen. Ett bytte - ut med Bakayoko og inn med Fabregas.
    46'
    Målsjanse! Riyad Mahrez (Leicester City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Oj, oj! Caballero kommer ut og klarerer, pasningen havner i føttene på Mahrez. Skal bare sette ballen i det åpne målet, men skyter langt utenfor!
    47'
    Eden Hazard
    Offside! Eden Hazard blir vinket av og Chelsea FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    48'
    Morata utfordrer Maguire, men sistnevnte gjør en god jobb og får satt inn en saftig takling. Skuddet går rett på Schmeichel.
    48'
    48'
    Willian setter opp farten og legges stygt i bakken av Iborra. Må jo bli gult?!
    49'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Willian (Chelsea FC) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Albrighton slår et fint innlegg og prøver å finne Iheanacho, men Caballero plukker ballen foran nesa på spissen. Nesten for hjemmelaget!
    52'
    Willian er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    Jamie Vardy
    Leicester City angriper og Jamie Vardy får avsluttet. Headingen treffer ikke Chelsea FC-målet.
    53'
    Ndidi med et presist innlegg til Vardy. Headingen fra ti meter, helt upressa, går langt over.
    54'
    Eden Hazard
    Alonso finner Hazard på 18 meter. Belgieren legger ballen til rette og skyter. Langt over.
    54'
    Craig Pawson tildeler Leicester City en corner. Riyad Mahrez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    56'
    Marc Albrighton (Leicester City) avanserer forover på King Power Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    Godt og smart innlegg fra Moses. Schmeichel kommer ut foran nesa på Morata og bokser ballen ut til corner.
    57'
    Willian
    Gjestene overtar.
    58'
    Deilig slangefinte fra Mahrez, men innlegget klareres.
    59'
    Halvtimen igjen. Kan Leicester komme tilbake her?
    63'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    63'
    Klareres, men hjemmelaget beholder ball.
    64'
    64'
    Fortsatt er det gjestene som har noenlunde grei kontroll på oppgjøret. Har en del ball og har bra kontroll.
    66'
    Vicente Iborra
    Iborra som lader slegga fra distanse. Langt over.
    68'
    Spillerbytte - Leicester
    Inn: Shinji Okazaki
    Ut: Kelechi Iheanacho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City. Inn kommer Shinji Okazaki, mens Kelechi Iheanacho tar plass på benken.
    68'
    Leicester sliter med å skape stort nå. Kanskje Okazaki kan komme inn og lage litt liv og vaffelrøre?
    69'
    Leicester blir avblåst for offside
    Jamie Vardy
    Offside! Jamie Vardy blir vinket av og Leicester City må dermed bygge opp et nytt angrep.
    73'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Leicester City på egen banehalvdel.
    74'
    Mål for Leicester!
    Leicester 1 - 1 Chelsea
    Mål: Jamie Vardy
    Vardy utligner for Chelsea! Et skikkelig krangle-mål for Leicester sin side. Kriger og kriger, og får avsluttet hele fire ganger. Tre ganger stoppes hjemmelaget, men til slutt dukker Vardy opp og tupper inn 1-1. Mahrez god som satte opp målet fra sin høyrekant.
    76'
    Daniel Simpson
    Målsjanse på King Power Stadium! Danny Simpson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    Leicester virker spreke nå. Chelsea henger litt i tauene etter baklengsmålet.
    79'
    Mahrez med en grov feilpasning. Chelsea overtar ballen på midten.
    79'
    Chelsea vinner en corner ved Moses.
    80'
    Cesc Fabregas
    Cesc Fabregas (Chelsea FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    79'
    Nære på for Morata! Hælflikker ballen knallhardt i stolpen på nydelig vis, men linjedommer har vært oppe med flagget i forkant.
    80'
    Langskudd fra Ndidi. Godt til side for målet til Caballero.
    81'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    Men Caballero er lynraskt nede og slår ballen ut til corner.
    83'
    Jamie Vardy
    Vardy får avsluttet fra litt spiss vinkel i boksen.
    83'
    Får ikke noe ut av det hjørnesparket.
    84'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Chelsea FC.
    85'
    86'
    Jamie Vardy har 17 mål så langt i alle turneringer i år. 10 av dem er kommet mot topp 6 i Premier League.
    87'
    Minner om at semifinalebilletten skal avgjøres i kveld. Så om det står uavgjort her etter full tid, får vi ekstraomganger og eventuelt en straffesparkkonkurranse.
    87'
    Stor dobbeltsjanse for Chelsea og Morata! Willian stikker ballen mellom forsvarerne til Morata, men Schmeichel er rask ute og får stoppet avslutningen.
    87'
    87'
    88'
    Moses avblåses i duell med Albrighton.
    89'
    Blør neseblod etter duellen med Moses.
    89'
    Får det for å ha armen oppe i ansiktet til Albrighton.
    89'
    Leicester City slipper å klare seg uten Marc Albrighton som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+2
    1. ekstraomgang
    Inn: Pedro
    Ut: Willian
    Bytte for Chelsea FC. Pedro kommer inn for Willian på King Power Stadium.
    92'
    Frispark for Leicester City på egen banehalvdel.
    93'
    Jamie Vardy
    Leicester City fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    96'
    97'
    Lite spill så langt drøye seks minutter ut i første ekstraomgang.
    Morata faller over ende i majoriteten av duellene han går inn i. Fremstår litt svak i kroppen, selv om han er en høyreist mann på 189 centimeter.
    100'
    Pedro
    Sjanse! Chelsea FC avanserer forover, men Pedro avslutter utenfor.
    101'
    Inn: Gary Cahill
    Ut: Andreas Christensen
    Antonio Conte gjør dagens tredje bytte i Leicester, når han tar ut Andreas Christensen og setter inn Gary Cahill.
    101'
    102'
    Giroud gjør seg klar på sidelinja.
    Leicester 1 - 2 Chelsea
    Mål: Pedro
    Målgivende: N'Golo Kante
    Tellefeil hos Leicester gjør at Pedro kan stange Chelsea i ledelsen! Mannen på kun 169 centimeter slår Chilwell i lufta og stanger ballen forbi en Schmeichel, som blir veldig på halvdistanse.
    105'
    Inn: Olivier Giroud
    Ut: Alvaro Morata
    Chelsea FC bytter ut Alvaro Morata med Olivier Giroud. Dette er det fjerde byttet som Antonio Conte gjør i dagens kamp.
    105'+1
    Inn: Fousseni Diabate
    Ut: Daniel Simpson
    Leicester City gjør sitt andre bytte. Danny Simpson erstattes av Fousseni Diabate.
    105'
    Inn: Adrien Silva
    Ut: Vicente Iborra
    Leicester City bytter ut Vicente Iborra med Adrien Silva.
    105'
    To bytter for Leicester i den korte pausen mellom ekstraomgangene.
    2. ekstraomgang
    Kan Leicester City kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    106'
    108'
    108'
    108'
    Kanté skyter fra kloss hold via Albrighton og utenfor.
    Ben Chilwell
    Ben Chilwell (Leicester City) løfter inn en corner fra venstre på King Power Stadium.
    112'
    Harry Maguire (Leicester City) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    112'
    Giroud jobber frem en corner for gjestene.
    113'
    Craig Pawson tildeler Chelsea FC en corner. Cesc Fabregas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    114'
    Inn: Demarai Gray
    Ut: Marc Albrighton
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City. Inn kommer Demarai Gray, mens Marc Albrighton tar plass på benken.