0-2
255
309
    Sam Gallagher
    Blackburn Rovers avanserer forover i Leicester. Sam Gallagher avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    6'
    Harry Pickering (Blackburn Rovers) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    9'
    Andrew Kitchen tildeler Leicester City FC en corner. Harry Winks sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Ricardo Pereira
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til Ricardo Pereira går utenfor.
    11'
    Sammie Szmodics
    Sammie Szmodics (Blackburn Rovers) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Issahaku Abdul Fatawu
    Målsjanse til Leicester City FC! Issahaku Abdul Fatawu treffer mål, men keeper redder.
    24'
    Blackburn Rovers, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Offside! Onyinye Ndidi (Leicester City FC) er alene igjennom, men dommer Andrew Kitchen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    25'
    Jamie Vardy
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men Jamie Vardy avslutter utenfor.
    26'
    32'
    Gult kort til Leicester City
    Issahaku Abdul Fatawu (Leicester City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Frispark til Blackburn Rovers på halvdelen til Leicester City FC.
    36'
    I Leicester slår Sammie Szmodics en corner fra venstre.
    37'
    Callum Brittain (Blackburn Rovers) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    37'
    I Leicester slår Harry Winks en corner fra høyre.
    41'
    Blackburn Rovers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leicester City FC.
    42'
    James Justin
    Leicester City FC angriper i Leicester. James Justin fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Andrew Kitchen tildeler Blackburn Rovers en corner. Callum Brittain sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Leicester City FC angriper, men Jamie Vardy vinkes av for offside.
    47'
    Frispark for Blackburn Rovers på egen banehalvdel.
    50'
    Andrew Kitchen signaliserer et frispark til Blackburn Rovers på egen banehalvdel.
    54'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Marc Albrighton
    Ut: Issahaku Abdul Fatawu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Marc Albrighton, mens Issahaku Abdul Fatawu tar plass på benken.
    54'
    Stephy Mavididi (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på King Power Stadium.
    56'
    Stephy Mavididi
    Sjanse i Leicester! Stephy Mavididi (Leicester City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    58'
    James Justin (Leicester City FC) får et gult kort av dommer Andrew Kitchen.
    58'
    En av Blackburn Roverss spillere blir avblåst for offside.
    61'
    Inn: Yunus Akgun
    Ut: Hamza Choudhury
    Leicester City FC bytter ut Hamza Choudhury med Yunus Akgun.
    62'
    Marc Albrighton (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    66'
    Wout Faes
    Leicester City FC kommer till avslut på King Power Stadium men Wout Faes nickar utanför.
    67'
    Mål for Blackburn Rovers!
    Leicester City 0 - 1 Blackburn Rovers
    Mål: Sammie Szmodics
    Sammie Szmodics setter ballen i nettet og Blackburn Rovers leder nå 0-1.
    68'
    Gult kort til Blackburn Rovers
    Sammie Szmodics (Blackburn Rovers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    I Leicester slår Stephy Mavididi en corner fra venstre.
    73'
    Stephy Mavididi (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Frispark i en god posisjon for Leicester City FC!
    75'
    76'
    Andrew Kitchen tildeler Leicester City FC en corner. Marc Albrighton sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Inn: Callum Doyle
    Ut: James Justin
    Leicester City FC bytter ut James Justin med Callum Doyle. Dette er det tredje byttet som Enzo Maresca gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Kasey McAteer
    Ut: Stephy Mavididi
    Enzo Maresca (Leicester City FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kasey McAteer erstatter Stephy Mavididi.
    77'
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Jamie Vardy
    Bytte for Leicester City FC. Kelechi Iheanacho kommer inn for Jamie Vardy på King Power Stadium.
    78'
    Blackburn Rovers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Harry Winks
    Sjanse til Leicester City FC! Harry Winks er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    Kelechi Iheanacho
    Leicester City FC avanserer forover på King Power Stadium og Kelechi Iheanacho kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Blackburn Rovers.
    80'
    80'
    Leicester City FC avanserer forover og Ricardo Pereira kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    82'
    82'
    Spillerbytte - Blackburn Rovers
    Inn: Yasin Abbas Ayari
    Ut: Tyrhys Dolan
    Tyrhys Dolan (Blackburn Rovers) erstattes av Yasin Ayari.
    83'
    86'
    Joe Rankin-Costello
    Dommer Andrew Kitchen gir Joe Rankin-Costello (Blackburn Rovers) et gult kort.
    86'
    Målsjanse! Kelechi Iheanacho (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Wout Faes
    Leicester City FC angriper. Wout Faes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Leicester City 0 - 2 Blackburn Rovers
    I Leicester øker Blackburn Rovers ledelsen til 0-2 takket være et mål av Sammie Szmodics.